Убийците по пътя...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Убийците по пътя...

Мнение от VesoPesa » 16 Фев 2009, 19:34

Така понеже току що побеснях абсолютно тотално :censored: :comp:
Да се допитам до вас прав ли съм или не, щото вече почвам да си мисля че аз съм сбъркан и май накрая ще си тегля куршума. :roll:

Така преди 5 минути получих следното съобщение по скайп във връзка с това ми мнение: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197 във връзка с на този индивид преди мен :roll:

и та съобщението което получих бе следното:

6:05:10 PMhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197
6:05:19 PM aide malko po-spokoino s tona g-n biq4o

при което аз връщам:

[6:05:38 PM] VesoPesa каза: 6to?
[6:05:51 PM] VesoPesa каза: moje bi ne sym praw li?
[6:06:13 PM] VesoPesa каза: ili 6toto ne si wijdala kak zaradi takyw uligofren umirat deca?

при което получавам следния отговор:

[6:06:42 PM] e da izvinqvai zabravih 4e ti si bezgre6en i nikoga ne is is udrql kolata

Така за справка, удрял съм си колата 2 пъти, веднъж в бордюр поради доста причини, но съм си виновен аз.
Втория път един лумпен ми отнема предимството и минава с мръсна газ пред мен и в следва6тия момент, заковава на място за да спрял на пешеходна пътека :roll: съответно трябва6е да избирам между неговия заден калник или насрещно движещата се кола, резултата беше преден десен калник за боя и рамка на десен фар за смяна :roll:

Та ся кажете ми аз равен ли съм с тоя лумпен, който е 1:1 с всички тея който убиват стотици по пътищата на България през летния сезон :?:
Или пък като тая тъпа п**** дето днеска щеше да на избие не се знае колко човека на моста за летището като излезе пред мен без да погледне дори и без мигач и без каквото и да било със 20 при полойние че се движиме колона от 4 коли с по 100 в крайна лява лента. Как спрях и как тея зад мене спряха и те само господ знае.

Та не кажете ми аз като тях ли съм :?:
Не съм ли прав че такива изроди са за убиване в нашата държава и ако в крайна сметка се окаже че и аз съм от тях да хвана пистолета и да си тегля куршума :?:

Надявам се да се получи интересна дискусия и да не забравяте че живота ми е във вашите мозъци и пръсти :roll:

Моля модераторите да не пипат темата за да видим какви са хората в този форум. :idea:
Последна промяна VesoPesa на 16 Фев 2009, 19:38, променена общо 1 път

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Фев 2009, 19:38

Разбирам, че си афектиран, но няма как да оставя темата.
Не го превръщайте в лична драма, моля...
MORE BEER!

Назад към Извън Темата