Убийците по пътя...
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Убийците по пътя...
Така понеже току що побеснях абсолютно тотално
Да се допитам до вас прав ли съм или не, щото вече почвам да си мисля че аз съм сбъркан и май накрая ще си тегля куршума.
Така преди 5 минути получих следното съобщение по скайп във връзка с това ми мнение: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197 във връзка с на този индивид преди мен
и та съобщението което получих бе следното:
6:05:10 PMhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197
6:05:19 PM aide malko po-spokoino s tona g-n biq4o
при което аз връщам:
[6:05:38 PM] VesoPesa каза: 6to?
[6:05:51 PM] VesoPesa каза: moje bi ne sym praw li?
[6:06:13 PM] VesoPesa каза: ili 6toto ne si wijdala kak zaradi takyw uligofren umirat deca?
при което получавам следния отговор:
[6:06:42 PM] e da izvinqvai zabravih 4e ti si bezgre6en i nikoga ne is is udrql kolata
Така за справка, удрял съм си колата 2 пъти, веднъж в бордюр поради доста причини, но съм си виновен аз.
Втория път един лумпен ми отнема предимството и минава с мръсна газ пред мен и в следва6тия момент, заковава на място за да спрял на пешеходна пътека
съответно трябва6е да избирам между неговия заден калник или насрещно движещата се кола, резултата беше преден десен калник за боя и рамка на десен фар за смяна
Та ся кажете ми аз равен ли съм с тоя лумпен, който е 1:1 с всички тея който убиват стотици по пътищата на България през летния сезон
Или пък като тая тъпа п**** дето днеска щеше да на избие не се знае колко човека на моста за летището като излезе пред мен без да погледне дори и без мигач и без каквото и да било със 20 при полойние че се движиме колона от 4 коли с по 100 в крайна лява лента. Как спрях и как тея зад мене спряха и те само господ знае.
Та не кажете ми аз като тях ли съм
Не съм ли прав че такива изроди са за убиване в нашата държава и ако в крайна сметка се окаже че и аз съм от тях да хвана пистолета и да си тегля куршума
Надявам се да се получи интересна дискусия и да не забравяте че живота ми е във вашите мозъци и пръсти
Моля модераторите да не пипат темата за да видим какви са хората в този форум.

Да се допитам до вас прав ли съм или не, щото вече почвам да си мисля че аз съм сбъркан и май накрая ще си тегля куршума.

Така преди 5 минути получих следното съобщение по скайп във връзка с това ми мнение: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197 във връзка с на този индивид преди мен

и та съобщението което получих бе следното:
6:05:10 PMhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=131197
6:05:19 PM aide malko po-spokoino s tona g-n biq4o
при което аз връщам:
[6:05:38 PM] VesoPesa каза: 6to?
[6:05:51 PM] VesoPesa каза: moje bi ne sym praw li?
[6:06:13 PM] VesoPesa каза: ili 6toto ne si wijdala kak zaradi takyw uligofren umirat deca?
при което получавам следния отговор:
[6:06:42 PM] e da izvinqvai zabravih 4e ti si bezgre6en i nikoga ne is is udrql kolata
Така за справка, удрял съм си колата 2 пъти, веднъж в бордюр поради доста причини, но съм си виновен аз.
Втория път един лумпен ми отнема предимството и минава с мръсна газ пред мен и в следва6тия момент, заковава на място за да спрял на пешеходна пътека

Та ся кажете ми аз равен ли съм с тоя лумпен, който е 1:1 с всички тея който убиват стотици по пътищата на България през летния сезон

Или пък като тая тъпа п**** дето днеска щеше да на избие не се знае колко човека на моста за летището като излезе пред мен без да погледне дори и без мигач и без каквото и да било със 20 при полойние че се движиме колона от 4 коли с по 100 в крайна лява лента. Как спрях и как тея зад мене спряха и те само господ знае.
Та не кажете ми аз като тях ли съм

Не съм ли прав че такива изроди са за убиване в нашата държава и ако в крайна сметка се окаже че и аз съм от тях да хвана пистолета и да си тегля куршума

Надявам се да се получи интересна дискусия и да не забравяте че живота ми е във вашите мозъци и пръсти

Моля модераторите да не пипат темата за да видим какви са хората в този форум.

Последна промяна VesoPesa на 16 Фев 2009, 19:38, променена общо 1 път
- Azrail
- UFO Pilot
-
Разбирам, че си афектиран, но няма как да оставя темата.
Не го превръщайте в лична драма, моля...
Не го превръщайте в лична драма, моля...
MORE BEER!
2 мнения
• Страница 1 от 1