РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
dieselboy написа:те последните по колко служеха?по 20 дена ли беше?или по цял месец?(hilezh)
.............към един мензис време некъде!!!!

тия-евреите избиват рибата!! там и жените ходят и то ходят ,ма здраво!!!
- pandev22
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:dieselboy написа:те последните по колко служеха?по 20 дена ли беше?или по цял месец?(hilezh)
.............към един мензис време некъде!!!!![]()
тия-евреите избиват рибата!! там и жените ходят и то ходят ,ма здраво!!!
Ми 4 години не са малко.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
vld написа:BMDrago написа:plradev написа:kiko написа:абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия дендаже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим
3-ти ,4-ти ден някъде,напълно в стандартната процедура....![]()
Още първия ден....добър човек лоши работи не държи
![]()
+1
А я кажете кога ви хвана, разлабването...., нас ни гепи некъде 2 седмица, на прибежки и припълзявания до кенефите, както си седиме в строй и изведъж 5 човека се изцепват : "разрешете........" и нема да се чака газ към кенефите! После още 2 седмици нон стоп си ходиш с руло хартия.
П.П Аз бех подводничар тогава и не е лесно да миеш чинии на 4 роти

- Гост
-
Опа, и аз да се разпишем къде съм трамбовал плаца...
От 03.1996 до 09.1997 - първо в новобрански център 26460 - Ямбол, после пак в Ямбол, но вече бойно поделение... ама още на първия месец след една вечерна случка, когато с още един новобранец "любезно" обяснихме на бай мангал че не може да е старо куче медалист
ни пратиха в единия ъгъл на триъгълника - Грудово - 56-ти мотострелкови полк - див кашон - мен и още един...
После пак ме върнаха в Ямбол - бяхме 3-ма шопи там и един от Перник...
80% беха майни, но повечето бяха от селата около Пловдив - все хубави хора беха...
Нямаше случай да се върнат от отпуска и да не влачат нещо от избата на дедо си...
В казармата разбрах какви неподозирани количества домашна ракия и вино от Перущица регион мога да изпия...
Славни времена, всяка седмица стрелби, и със 7.62 и с 5.45 хванах малко, всяка вечер след проверка карти и пиене докато има, а колко Русенско с припечени върху печката на караулното филии съм омаал...
И аз мисля, че всеки трябва да го мине този път...
И малко да попълня казармената "терминология" - кажеш на бомбето нещо, той прави нещо друго и ти каже чекай малко - абе знаеш ли колко съм те чакал бееее...
или не ебаваш стария - положи... и той а не не не... а ти - ебаваш стария, а?
пак положи... нема измъкване еййй...
От 03.1996 до 09.1997 - първо в новобрански център 26460 - Ямбол, после пак в Ямбол, но вече бойно поделение... ама още на първия месец след една вечерна случка, когато с още един новобранец "любезно" обяснихме на бай мангал че не може да е старо куче медалист

И малко да попълня казармената "терминология" - кажеш на бомбето нещо, той прави нещо друго и ти каже чекай малко - абе знаеш ли колко съм те чакал бееее...

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
ееее вие вече го ударихте на уволнение няма ви никакви по темата в полагаема ли излезнахте в ареста ли влезнахте или на неебавки се праите 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
2г след като се бях уволнил!! 2ч през нощта! звъни телефона и некъв вика:изпълнявай команда....бе неква си не я запомних-примерно "мездра 12" !!! разтърквам очи и викам-копелета ,аз вече се чупих бе! и оня обяснява на некъв друг кво съм казал и па си знае неговото:изпълнявай команда "мездра12"!! и жена ми се разбуди и вика:тва е за мене,бе! тя отговаряше в кметството за донаборниците и имало тревога. тва беше един от най-големите ми стресове!!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
vin_diesel написа:като бехте в казармата изрусиавахте ли си косите така се отли4авахме старите ку4ета в дениат които излизах полагаема има6е проверка от ген,щаба при нас видехаме 4е сам се боидисал и некав генерал ме прати да се подстригвам аз му казах 4е е след 2 4аса излизам полагаем и се вра6там за джака и да мет хване за к.ра.познаите кво стана ........ не излезнах полагаем на деня а след 10 дни арест и за малко дисцип пак добре 4е изкарах вразки с агнета и пари та ми се размина с 300 зора ама на връх уволнението 06.01.01 хварлях пиратки в краката на целиат команден састав и запалих гумите пред кппто на едно BMW 324Dи така далги години ме помниха там даже още си спомниат за маврата некои стари 6апкари може би
Колко гуми са палени пред тва КПП

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
titto написа:bum_bum написа:Аз на първия ден и една друга работа свърших![]()
Не ве, погалих смока под одеялото

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени... 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
moni76 написа:митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени...
От самото заглавие на темата е ясно, че се отнася за мъже. Който се чувства жена и му е неприятно - има си теми за жени, ако не им харесват, да си пуснат "За пръв път ми дойде..." и да си описват опита.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Vlados написа:moni76 написа:митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени...
От самото заглавие на темата е ясно, че се отнася за мъже. Който се чувства жена и му е неприятно - има си теми за жени, ако не им харесват, да си пуснат "За пръв път ми дойде..." и да си описват опита.
Как сте аскер? Що делите мадами те бре! Със Скиса ги помним когато бяха "зарзалии" и се мислеха за голямата работа,а после си останаха просто "сливи".

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
00Cool написа:plradev написа:РОТА СТАНИ !!!
POL_Starshi е в разход тази сутрин и аз го замествам![]()
тоз пък ,кой е буден у 8 часа ве![]()
Всички са будни ,ама са скатавки