РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Фев 2009, 9:53

dieselboy написа:те последните по колко служеха?по 20 дена ли беше?или по цял месец?(hilezh)

.............към един мензис време некъде!!!! ;)

тия-евреите избиват рибата!! там и жените ходят и то ходят ,ма здраво!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 15 Фев 2009, 11:21

SKISA написа:
dieselboy написа:те последните по колко служеха?по 20 дена ли беше?или по цял месец?(hilezh)

.............към един мензис време некъде!!!! ;)

тия-евреите избиват рибата!! там и жените ходят и то ходят ,ма здраво!!!

Ми 4 години не са малко.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Фев 2009, 11:35

vld написа:
BMDrago написа:
plradev написа:
kiko написа:абе а след кои ден ви отпусна спека и сефтосахте порцелановото конче(клекало)?аз бях рекордиор във звода, на 9тия ден :uups: даже се бях зарекал че ако не стане до 10ия ще ходя до стационара да ми даде нещо бях почнал да се притеснявам всеки на 2рия,3тия,5тия а аз си мълчим :mhihi:

3-ти ,4-ти ден някъде,напълно в стандартната процедура.... :mhihi: :mhihi:

Още първия ден....добър човек лоши работи не държи

:mhihi:
+1

А я кажете кога ви хвана, разлабването...., нас ни гепи некъде 2 седмица, на прибежки и припълзявания до кенефите, както си седиме в строй и изведъж 5 човека се изцепват : "разрешете........" и нема да се чака газ към кенефите! После още 2 седмици нон стоп си ходиш с руло хартия.
П.П Аз бех подводничар тогава и не е лесно да миеш чинии на 4 роти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Фев 2009, 20:20

Опа, и аз да се разпишем къде съм трамбовал плаца...
От 03.1996 до 09.1997 - първо в новобрански център 26460 - Ямбол, после пак в Ямбол, но вече бойно поделение... ама още на първия месец след една вечерна случка, когато с още един новобранец "любезно" обяснихме на бай мангал че не може да е старо куче медалист :) ни пратиха в единия ъгъл на триъгълника - Грудово - 56-ти мотострелкови полк - див кашон - мен и още един... :) После пак ме върнаха в Ямбол - бяхме 3-ма шопи там и един от Перник... :) 80% беха майни, но повечето бяха от селата около Пловдив - все хубави хора беха... :) Нямаше случай да се върнат от отпуска и да не влачат нещо от избата на дедо си... :) В казармата разбрах какви неподозирани количества домашна ракия и вино от Перущица регион мога да изпия... :) Славни времена, всяка седмица стрелби, и със 7.62 и с 5.45 хванах малко, всяка вечер след проверка карти и пиене докато има, а колко Русенско с припечени върху печката на караулното филии съм омаал... :) И аз мисля, че всеки трябва да го мине този път... ;)

И малко да попълня казармената "терминология" - кажеш на бомбето нещо, той прави нещо друго и ти каже чекай малко - абе знаеш ли колко съм те чакал бееее... :) или не ебаваш стария - положи... и той а не не не... а ти - ебаваш стария, а? :mhihi: пак положи... нема измъкване еййй...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 16 Фев 2009, 21:43

ееее вие вече го ударихте на уволнение няма ви никакви по темата в полагаема ли излезнахте в ареста ли влезнахте или на неебавки се праите :ahah:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 22:06

2г след като се бях уволнил!! 2ч през нощта! звъни телефона и некъв вика:изпълнявай команда....бе неква си не я запомних-примерно "мездра 12" !!! разтърквам очи и викам-копелета ,аз вече се чупих бе! и оня обяснява на некъв друг кво съм казал и па си знае неговото:изпълнявай команда "мездра12"!! и жена ми се разбуди и вика:тва е за мене,бе! тя отговаряше в кметството за донаборниците и имало тревога. тва беше един от най-големите ми стресове!!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 16 Фев 2009, 23:17

vin_diesel написа:като бехте в казармата изрусиавахте ли си косите така се отли4авахме старите ку4ета в дениат които излизах полагаема има6е проверка от ген,щаба при нас видехаме 4е сам се боидисал и некав генерал ме прати да се подстригвам аз му казах 4е е след 2 4аса излизам полагаем и се вра6там за джака и да мет хване за к.ра.познаите кво стана ........ не излезнах полагаем на деня а след 10 дни арест и за малко дисцип пак добре 4е изкарах вразки с агнета и пари та ми се размина с 300 зора ама на връх уволнението 06.01.01 хварлях пиратки в краката на целиат команден састав и запалих гумите пред кппто на едно BMW 324D :shock: и така далги години ме помниха там даже още си спомниат за маврата некои стари 6апкари може би :uups:

Колко гуми са палени пред тва КПП :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2009, 23:56

titto написа:
bum_bum написа:Аз на първия ден и една друга работа свърших :lalala:
:gay: :?:

Не ве, погалих смока под одеялото :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 16 Фев 2009, 23:59

митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени... :confused:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Фев 2009, 0:14

moni76 написа:митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени... :confused:

От самото заглавие на темата е ясно, че се отнася за мъже. Който се чувства жена и му е неприятно - има си теми за жени, ако не им харесват, да си пуснат "За пръв път ми дойде..." и да си описват опита.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 17 Фев 2009, 0:52

Vlados написа:
moni76 написа:митове и легенди ...стига де, спрете се малко ...има и жени... :confused:

От самото заглавие на темата е ясно, че се отнася за мъже. Който се чувства жена и му е неприятно - има си теми за жени, ако не им харесват, да си пуснат "За пръв път ми дойде..." и да си описват опита.

Как сте аскер? Що делите мадами те бре! Със Скиса ги помним когато бяха "зарзалии" и се мислеха за голямата работа,а после си останаха просто "сливи". :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 17 Фев 2009, 0:59

A след сливи станаха ли кифли с конфитюр от сливи? :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Фев 2009, 8:12

РОТА СТАНИ !!!

POL_Starshi е в разход тази сутрин и аз го замествам :mhihi: :mhihi: