Пак ми трябват стикери ....
Модератор: Общи модератори
			51 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4

- AGT
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Честито Иво ! Красавица ! Да си я караш със здраве и безброй километри.Знаеш какво пием !  

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
		"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- DIDO
- младши ентусиаст
- 

- Кара: BMW X3 3.0d '04
Честита да ти е новата баварка! Със здраве да си я караш и кат
изтрезнееш пак ша са я полеем
			изтрезнееш пак ша са я полеем

BMW - Усещане за автомобил
		честито бре фен! Говорихме вчера с ИСАТИС и ми вика "Иво купил ново БМВ" аз му викам" да знам една 5та серия Е39" "Ха!Е36 купе!" 
КОГА?КАК?КЪДЕ?? Ти ги сменяш колите по-често от бельо бе серсем Ако искаш ще ти дам задължителния аксесоар да ти виси от огледалото...Заека на Плейбой и черни прашки
 Ако искаш ще ти дам задължителния аксесоар да ти виси от огледалото...Заека на Плейбой и черни прашки  
   е това ще ти дава поне 100 коня от горе:)

КОГА?КАК?КЪДЕ?? Ти ги сменяш колите по-често от бельо бе серсем
 Ако искаш ще ти дам задължителния аксесоар да ти виси от огледалото...Заека на Плейбой и черни прашки
 е това ще ти дава поне 100 коня от горе:)реших да подновя темата вместо нова,та да питам дали все още могат да се намерят стикери за номера че ми трябват а?като тези от тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=434&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F1%F2%E8%EA%E5%F0%E8

- Engi
- 
				Нощния ездач  
- 

- Кара: дългия по таван
да обобщя.трябват ми 2 стикера за номерата(за отпред и отзад).2 стикера които са за страничните стъкла-тея средните и подложка за мишката.незнам как мислите да ми ги пратите-ако  може,аз предлагам да е с наложен платеж-като пристигнат тук в стз,плащам си и тогава ми ги дават като парите се вращат при този който праща нещата.дали е възможно да ми ги пратите?  please
 please

please
 please
			51 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4