ВНИМАНИЕ !!! Откраднато бмв...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Знам какво е много кофти така до преди 5 дни си карал бавареца е сега ти е изчезнал...
За другия път вържи каско винаги...тук в Бг. сме нагли и няма отърване..така да ти е обица на ухото..то и каско ако си имал поне щеше да получиш някаква сума -все едно си я продал на застрахователя..
За другия път вържи каско винаги...тук в Бг. сме нагли и няма отърване..така да ти е обица на ухото..то и каско ако си имал поне щеше да получиш някаква сума -все едно си я продал на застрахователя..

И мойта е34 я гепиха на 5.06 в София и от тогава нищо.Награди давах-и на полицаите и хора да я търсят-нищо не стана.Тия хора рано или късно ще пострадат много лощо.Това не ме топли много ама все пак...Истината е.че самите полицаи са в играта-и те завалиите да изкарат някой лев,че все са си бедни.СУпер гадно е,но животът продължава-вече го преодолях.Всички сме солидарни с тебе и съм убеден,че всичко се връща на този свят.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Добре де , за какво крадат такива евтини коли. Кола която струва 4-5к .
Преди седмица гепиа 3 Е46 от паркинг в Кв. Чайка на Варна. Няма да казвам че се познавам с полицаи и в една неделна сутрин си пиеха кафето с мен, когато им съобщиха за Откадната Астра 93 година , Ауди Б4 и БМВ 525тдс ? ? ? Попитах ги какво става , не можаха да ми отговорят , така било от седмица на сам , крадели се евтини коли !
Преди седмица гепиа 3 Е46 от паркинг в Кв. Чайка на Варна. Няма да казвам че се познавам с полицаи и в една неделна сутрин си пиеха кафето с мен, когато им съобщиха за Откадната Астра 93 година , Ауди Б4 и БМВ 525тдс ? ? ? Попитах ги какво става , не можаха да ми отговорят , така било от седмица на сам , крадели се евтини коли !

- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
..
много лоша работа колега ще се оглеждам и аз дано се намери... между другото снимките на колата не са ли в сухата река до 18 блок?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
LuBo1 написа:Добре де , за какво крадат такива евтини коли. Кола която струва 4-5к .
да пренабият номера регистрации и за сърбия македония ,до колкото и аз знам колите дето из4езват заминават за костинброд ако не за пренабиване то вибат ра4екнати за 4асти

- lusi_nadejda
- Потребител
-
абе общо взето мога само да им пожелая свещи да си купят.и на мен вече започна да ми писва ходих до Радомир защото некъв си тука от надежда ми пусна мухата и в целия град нито едно купе не видях само седан е36 и е 34 много.и от мойто ест нищо.но така е аз съм си виновен.
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
...
Колега оглеждам се, но няма нищо... някакъв резултат за сега?
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Дано колата се намери, ама аз не знам как при такива арни коли и особено точно такова БМВ, се оставят без застраховка. Моята дето съм я взел за 2 000 лв. съм и ударил пълно каско, макар да не е от крадените марки. С това БМВ ако не е застраховано, то просто сън няма да ме лови и постоянно ще я мисля тази колица. Може човек в момента да няма пари, ама все ще събере 400-600 лв., ще плаща на разсрочено ако трябва, в противен случай им казваш "елате и ми вземете колата". Лоша работаааааа!
А тези дето са по 4-5к и почнали да ги крадат, без каско ли са или имат такова. Щото каското не е задължителна предпоставка да не ти гепят колата, ама поне нещо ще вземеш като обратна престация от застрахователя. То и при наличието на каско, ако ти откраднат колата пак си е жив ужас, особено за човек, който не може без нея от практическа гледна точка - малки деца, вършене на ежедневна работа и т.н.
Абе мани, не е за разправяне.
А тези дето са по 4-5к и почнали да ги крадат, без каско ли са или имат такова. Щото каското не е задължителна предпоставка да не ти гепят колата, ама поне нещо ще вземеш като обратна престация от застрахователя. То и при наличието на каско, ако ти откраднат колата пак си е жив ужас, особено за човек, който не може без нея от практическа гледна точка - малки деца, вършене на ежедневна работа и т.н.
Абе мани, не е за разправяне.
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
И моята е30ка като я взех нямаше каско и просто няколко дена докато събера пари за каско си я държах на паркинг, и то е30, съвсем нормално е30 .... и кола за 200лв. да си купя пак си направил каксо ... не ви разбирам
"Най-трудно е да накараш човек да търси грешката в себе си" Сократ
замисли си!
"Най-трудно е да накараш човек да търси грешката в себе си" Сократ
замисли си!
- Straho_ooD
- Потребител
-
Пичове, ако нямате възможност за пълно каско си правете само срещу кражба - мойто пълното е 900лв, а само с/у кражба 175лв !!! По-евтино от гражданската!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Колега,ще може ли да кажете в кои фирми правят застраховка само срещу кражба?Може и на Л.С. ако трябва.Тази цена е при оценка на колко лева,на колата?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: ВНИМАНИЕ !!! Откраднато бмв...
колега наистина много съжалявам за тази красавица ще гледам тука из нашите околия определено ще я забележа ако е тук някъде постоянно пътувам..
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4