RQ: Записване на разговори по мобилен телефон - програма
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
someone написа:
И моят може да записва по този начин. Въпросът е, че човекът отсреща чува "щрак, щрак, щрак, бииип"...
Изключи си звука на бутоните и няма да те чува като натискаш. И си го сложи на бърз достъп някъде- с 2-3 цъкания да си готов... Обаче ако рекордера пищи по време на запис- или се правиш на ударен и ти вярват, или не минава номера...
ПС: 3а тея пари дето си дал ако беше взел Симбиан или WM нямаше да питаш как да стане номера

Абсолютно всичкия официален софтуер (т.е. такъв, който се продава легално) има това "бийп" на 15ина сек. Идеята е отсреща да знаят, че ги записват. Това по не знам си какъв закон беше. Мисля американския.
Програмата за Симбиан се казва AudioNotes, разтърсете я, много е добра.
Ако искате да не се чува нищо, или някой трябва да ви я напише. Или да си вземете Моторола. Моята (V3 Razr) записваше без да издава звук
Програмата за Симбиан се казва AudioNotes, разтърсете я, много е добра.
Ако искате да не се чува нищо, или някой трябва да ви я напише. Или да си вземете Моторола. Моята (V3 Razr) записваше без да издава звук

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
на е65цата ми има отрани войс рекордер и става, на е71то ми не може, трябва програма
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:на е65цата ми има отрани войс рекордер и става, на е71то ми не може, трябва програма
да бе пич имам войс рекордер(така наречения диктофон),но проблема ми е че записва до 1 мин .после трябва пак да го пускам от начало и той записва друг фаил пак 1 мин,така се накъсва разговора,аз искам да може да запише целия разговор дори да е 15 мин.
едит:грешка-рекордера не работи по време на разговор!са го пробвах!явно е направен само за запис на живо!
Shades of grey!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
dieselboy написа:hemicharger написа:на е65цата ми има отрани войс рекордер и става, на е71то ми не може, трябва програма
да бе пич имам войс рекордер(така наречения диктофон),но проблема ми е че записва до 1 мин .после трябва пак да го пускам от начало и той записва друг фаил пак 1 мин,така се накъсва разговора,аз искам да може да запише целия разговор дори да е 15 мин.
едит:грешка-рекордера не работи по време на разговор!са го пробвах!явно е направен само за запис на живо!
При SE може да се записва, но дори и да са с изключен звук копчетата, просто се чува щракане от натискането им. Трябва да влезеш в менюто да дадеш един път нагоре, и да натиснеш централния бутон - три щракания, след което се чува бипкането - еднократно е и не се повтаря, но за човека, който говори отсреща това е напълно достатъчно за да му светне лампичката. Затова ми се искаше да си намеря програма, която да прави това автоматично, но явно няма такава.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ms написа:dieselboy написа:мдаа и на мен ще ми е интересно как става.аз съм с нокиа е65.
За Е65-цата има такива- разрови форумите за смартфони...
ЕДИТ: Killer Mobile Total Recall v3.2.0
- Код: Избери целия код
Много полезна програма. Може да се ползва като диктофон, също така записва телефонни разговори без досадно бипкане, както правят други програми. Много лека и във фонов режим изобщо не се усеща. Можете да зададете да се записват разговори само от определен телефонен номер, само изходящи, само входящи и т.н.
Записите могат да бъдат в wav или amr формати.
Има възможност за защита на записите с парола и автоматично качване на FTP сървър.
ПС: Не съм я теглил, но предполагам, че работи...
Аз я ползвам и няма бипкане

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2