някаква нова форма на измама
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
На мене пък от Украйна няква само ми звъни и ми праща смс ....дигнах и един път и обяснявам на руски ,че има грешка и че няма такава жена на тоя номер тя пак 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Преди месец ми пращат SMS от чуждестранен номер с писания от рода "много си падам по теб. Искам да се видим. Как се казваш и т.н." за 5-10 минути ме скъсаха с тези SMS-и. Първия път изобщо не обърнах внимание на факта, че номера е чуждестранен. Имах много работа и предположих, че някоя от моите познати си прави та...к. Опитах да се обадя от телефона и още след първото позвъняване идиота отсреща прекъсваше връзката. Накрая пи писна от простотиите и набрах този номер от служебния стационарен телефон. Вдигна някакъв мъж и на развален български ме пита нещо. Бях побеснял от наглостта му /им/ и казах да забравят моя номер. А оня се прави на ощипана мома и разправя, че се обажда от Италия и имали техен познат в България, който ще им гостува и куп други глупости.
- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
миналия месец събота сутринта телефона ми звъни аз не успях да го вдигна преди да е затворил и малко по-късно се обаждам и питам нали къф е кой е и защо е та ми звъни по тва време и ония почва да ми обяснява, че съм му бил пратил смс от тоя номер по рано и кво ме интересувало кой е .Като чух това последното поздравих всичките жени от родата му и си легнах да си доспа ....
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2