Евала на Слави Трифонов
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
netsurfer_bg написа:melody1 написа:netsurfer_bg написа:melody1 написа:Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави
и кво намесваш бнт в тая история пич?? Слави го е яд че няма той да отиде, а и не заслужава, особено пък с тая гадна циганка. Слави си е едно леке и такова ще си остане
Циганка-само това ли можеш да кажеш.:Ти за Слави не се притеснявай и не си човека който ще каже кой заслужава и кой не да представи БГ в евровизия.Изказването ти е изключително просташко и се усеща това как тайничко завиждаш на Слави,защото не можеш да го стигнеш.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eпа пич кой да каже кой ще ходи, нали за тва са смс-и бе пич, ние да избираме, ами чул съм я как пее, и кво, мен не ме кефи и не слушам подобна музика, леле, колко му завиждам![]()
![]()
![]()
, даже утре отивам да се обръсна и започвам да говоря глупости по поне 30 мин на ден, за да стана като него, искам и аз да съм глупав, да нямам образование и да съм плешив
![]()
А наистина не моа го стигна, аз съм само около 1,90
![]()
![]()
За образование да не говорим.Може би и ти си от тези където си получават образованието по познатите ни начини.Щом подкрепяш подкупите.Заради такива хора като теб БГ е на това дередже.-мижитурки и завистници.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
melody1 написа:netsurfer_bg написа:melody1 написа:netsurfer_bg написа:melody1 написа:Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави
и кво намесваш бнт в тая история пич?? Слави го е яд че няма той да отиде, а и не заслужава, особено пък с тая гадна циганка. Слави си е едно леке и такова ще си остане
Циганка-само това ли можеш да кажеш.:Ти за Слави не се притеснявай и не си човека който ще каже кой заслужава и кой не да представи БГ в евровизия.Изказването ти е изключително просташко и се усеща това как тайничко завиждаш на Слави,защото не можеш да го стигнеш.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eпа пич кой да каже кой ще ходи, нали за тва са смс-и бе пич, ние да избираме, ами чул съм я как пее, и кво, мен не ме кефи и не слушам подобна музика, леле, колко му завиждам![]()
![]()
![]()
, даже утре отивам да се обръсна и започвам да говоря глупости по поне 30 мин на ден, за да стана като него, искам и аз да съм глупав, да нямам образование и да съм плешив
![]()
![]()
![]()
За образование да не говорим.Може би и ти си от тези където си получават образованието по познатите ни начини.Щом подкрепяш подкупите.Заради такива хора като теб БГ е на това дередже.-мижитурки и завистници.

ми незнам, не уча в БГ пич

то си пише къде живея, но явно не знаеш къде се прави AIRBUS
Ходи пални една свещичка на иконата Слави, и да не забравиш да му се помолиш преди да си легнеш

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз искам да кажа, че целта на темата не е да превъзнасяме или да псуваме слажи трифонов. Всеки си има мнение за този човек и то няма значение в случая. По важното е че тия лекенца от каффе са се оставили некой селяндур да ги навие да им спечели гласовете! Това е жалкото, че за някви си смръдливи пари отново всичко се опорочава!!! Резултатите го показват ясно, не е възможно за каффе и точно за тази тяхна (според мен бездарна) песен да гласуват повечето от половината зрители! Според мен за бой са и организаторите на конкурса, защото глупаците не са го превдвидили това и не са направили така че да може само по веднъж да се гласува от даден номер, та да не може да се пращат по 1000 смс-а от един тел. Това естествено може и да са го направили защото не им пука, важното е за тях да се гласува и пари да има! Освен всичко тази жалка телезвизия БНТ отново се изложи супер яко, след като допусна маса гафове и всичко беше абсолютно аматьорско! Това, което имам предвид е че като се започне от декорите, мине се през сценария и завършим с абсурдната графика и анимация всичко беше отвратително и аматьорско!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

netsurfer_bg написа:melody1 написа:netsurfer_bg написа:melody1 написа:netsurfer_bg написа:melody1 написа:Слави излезе на сцената заедно с КУКУ-бенд и Софи Маринова и каза 4е вече се знае кой е победитела, а той е група КАФЕ.Тази некъдърна групичка е заплатила 50 000 лева за да спечели и е раздала 100 сим карти на 100 човека и им е платено да пращат sms-си за кафе.Представете си докаде са стигнали БНТ щом за 50 000 лева са си продали задниците.Накрая така и стана КАФЕ победиха.Слави дори не испя песента си-постъпката му беше супер мъжкарска.Евала на Слави
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми незнам, не уча в БГ пич![]()
![]()
![]()
![]()
то си пише къде живея, но явно не знаеш къде се прави AIRBUS
Ходи пални една свещичка на иконата Слави, и да не забравиш да му се помолиш преди да си легнеш![]()
![]()
Хихихи дам виждам мияч на чинии.И друго аз не съм само българин човече.Приятно миене на чинии.Вече се изчерпи и нямя кво да кажеш.Айде със здраве.Ходи прави AIRBUS-ако изобщо си се качвал на таквоз нещо.

Kokorba6iqta написа:Аз искам да кажа, че целта на темата не е да превъзнасяме или да псуваме слажи трифонов. Всеки си има мнение за този човек и то няма значение в случая. По важното е че тия лекенца от каффе са се оставили некой селяндур да ги навие да им спечели гласовете! Това е жалкото, че за някви си смръдливи пари отново всичко се опорочава!!! Резултатите го показват ясно, не е възможно за каффе и точно за тази тяхна (според мен бездарна) песен да гласуват повечето от половината зрители! Според мен за бой са и организаторите на конкурса, защото глупаците не са го превдвидили това и не са направили така че да може само по веднъж да се гласува от даден номер, та да не може да се пращат по 1000 смс-а от един тел. Това естествено може и да са го направили защото не им пука, важното е за тях да се гласува и пари да има! Освен всичко тази жалка телезвизия БНТ отново се изложи супер яко, след като допусна маса гафове и всичко беше абсолютно аматьорско! Това, което имам предвид е че като се започне от декорите, мине се през сценария и завършим с абсурдната графика и анимация всичко беше отвратително и аматьорско!!!
И аз това имах впредвид.Аз също не съм голям фен на Слави ,но ми хареса постъпката му.Яд ме е на такива които не са гледали състезанието и изказват мнение.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
melody1 написа:TheBoss написа:нито си ми на чикиите за да се произнасяш относно моето умствено състояние.
От това си личи умственото ти състояние.Селяндур-чикиджия!!сам си го каза.![]()
![]()
Не желая да ти падам на нивото.-манталитет.
Много си смел зад клавиатурата, що не кажеш къде да мина утре и да ми го повториш очи в очи или, ако искаш може да си поговориме на две очи и на две ръце, а?

TheBoss написа:melody1 написа:TheBoss написа:нито си ми на чикиите за да се произнасяш относно моето умствено състояние.
![]()
Много си смел зад клавиатурата, що не кажеш къде да мина утре и да ми го повториш очи в очи или, ако искаш може да си поговориме на две очи и на две ръце, а?
Победи ме с ума си.Не съм ти на годините,нали така каза.Няма да е равностойно ти си с по големи ръце.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Като ви познавам и двамата - наистина не сте равностойни. Айде стига вече и някой да заключва темата - пък има и ЛС-та за тая работа.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Един полицай се подпрял на един дувар. Не щеш ли дуварът взел, че паднал. Какъв е изводът? По-умният отстъпва.
Е, аз отивам да лягам.
Е, аз отивам да лягам.

- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
TheBoss написа:melody1 написа:TheBoss написа:нито си ми на чикиите за да се произнасяш относно моето умствено състояние.
![]()
Ма ти си голям побойник бе

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3