Обръщане на волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 18 Фев 2009, 18:51

blacksapphire написа:Ако си достатъчно добър шофьор, ако ще и на задната седалка да е волана, пак ще се справиш. Факт е, че много бързо се свиква, не е трудно и въпрос на бързина на приспособяване :) Когато те подкрепят достатъчно коне и торк под предния капак, и изпреварванията не са толкова трудни :winky: Малко по-голяма дистанция се оставя за по-добра видимост и това е .

п.п Повечето автомобилни предавания от "Острова" не съм видял да се оплакват господата водещи от леви волани или да имат някакви затруднения :) Въпрос на навик и професионализъм.

Десният волан е компромисен вариант, но пък караш кола, за която би платил тройно с ляв волан ;)

Не знам дали не ме лъже паметта, но и колегата ЛандиКар беше добър шофьор и имаше коне под предния капак (лека му пръст) А за морето когато има спек в сезона не знам как ще оставиш 30 метра дистанция без да се намести някой пред теб.............. че може и 3-ма. Така че, колеги не се надувайте с това кой какъв шофьор е си карайте внимателно. А относно "професионализма" на тези от Острова, не съм бил там, но съм сигурен, че са европейци и извън града се движиш по магистрала. Там волана може и да ти е в багажника и на никой не му дреме, щото ще гледаш само да не те срещне някой отзад.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 19:25

koko29 написа:
blacksapphire написа:Ако си достатъчно добър шофьор, ако ще и на задната седалка да е волана, пак ще се справиш. Факт е, че много бързо се свиква, не е трудно и въпрос на бързина на приспособяване :) Когато те подкрепят достатъчно коне и торк под предния капак, и изпреварванията не са толкова трудни :winky: Малко по-голяма дистанция се оставя за по-добра видимост и това е .

п.п Повечето автомобилни предавания от "Острова" не съм видял да се оплакват господата водещи от леви волани или да имат някакви затруднения :) Въпрос на навик и професионализъм.

Десният волан е компромисен вариант, но пък караш кола, за която би платил тройно с ляв волан ;)

Не знам дали не ме лъже паметта, но и колегата ЛандиКар беше добър шофьор и имаше коне под предния капак (лека му пръст) А за морето когато има спек в сезона не знам как ще оставиш 30 метра дистанция без да се намести някой пред теб.............. че може и 3-ма. Така че, колеги не се надувайте с това кой какъв шофьор е си карайте внимателно. А относно "професионализма" на тези от Острова, не съм бил там, но съм сигурен, че са европейци и извън града се движиш по магистрала. Там волана може и да ти е в багажника и на никой не му дреме, щото ще гледаш само да не те срещне някой отзад.
а ти по какъв повод намеси Ландикар лека му пръст,като той даже не е карал и колата
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 18 Фев 2009, 19:33

е нека да не намесваме починали хора и да спрем до тук с темата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 18 Фев 2009, 19:38

Споко Колеги ,като гледам наплива на англичанки,скоро време ще обърнат движението в нашата мила родина и тогава няма да има нужда от такива интервенции с воланите :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 19:39

ми аз от кога пиша да се спре с излишния спам и модераторите да я пораз4истят малко темата,като не искат поне да не ми я и заклю4ват
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 18 Фев 2009, 19:39

само да не стане модерно и българските жени да имат големи задници като английските...че си ебало майката ;)

Потребител
Аватар

Мнение от siso11 » 18 Фев 2009, 20:03

пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
PS.а на оня танкист също мога да му помогна да си направи бмв-то с предно предаване.

Потребител
Аватар

Мнение от siso11 » 18 Фев 2009, 20:03

пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
PS.а на оня танкист също мога да му помогна да си направи бмв-то с предно предаване.

Потребител
Аватар

Мнение от siso11 » 18 Фев 2009, 20:04

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 18 Фев 2009, 20:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: скоро не бях чел по-смешен пост ще падна 2200 лв. с ЧИСТО НОВА РЕЙКА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 18 Фев 2009, 20:24

да бе верно колко е струвала тая реика, след като всичко е излезнало 2200, може би 200за реиката :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 18 Фев 2009, 20:25

siso11 написа:пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
защо не дадеш по конкретна иформация кое как си напшравил и да постнеш евентуално снимки ако имаш

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 18 Фев 2009, 20:42

siso11 написа:....... излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки .........

Абе браточка, я вземи десетина от тези чисто нови рейки, продай ги тук във форума с някаква надценка(не много голяма за да се изкупят бързо ;)), защото със сигурност ще се харчат и с печалбата колата ще ти легне под 7-8000 лв., а ако го развиеш може и без кинти да ти излезе таз красавица :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 18 Фев 2009, 22:10

siso11 написа: ....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка.........

:++ :++ :++ Приятел,за 2200 с чисто Новата рейка можеш да си обърнеш волана само след като го развиеш и го монтираш обратно т.е надписа AIRBAG да стой на обратно иначе волана ти пак ще е отдясно....ау-у,а бе мислете малко преди да пишете,бре!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 18 Фев 2009, 22:18

`DaRkMaN написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: скоро не бях чел по-смешен пост ще падна 2200 лв. с ЧИСТО НОВА РЕЙКА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Aз какво да кажа.Пак съм се надянал някъде на скъпите части, та моята рейка ми излезе 2600лв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ще взема вече да повярвам, че имало и по-евтини части :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към E39