Обръщане на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
blacksapphire написа:Ако си достатъчно добър шофьор, ако ще и на задната седалка да е волана, пак ще се справиш. Факт е, че много бързо се свиква, не е трудно и въпрос на бързина на приспособяванеКогато те подкрепят достатъчно коне и торк под предния капак, и изпреварванията не са толкова трудни
Малко по-голяма дистанция се оставя за по-добра видимост и това е .
п.п Повечето автомобилни предавания от "Острова" не съм видял да се оплакват господата водещи от леви волани или да имат някакви затрудненияВъпрос на навик и професионализъм.
Десният волан е компромисен вариант, но пък караш кола, за която би платил тройно с ляв волан
Не знам дали не ме лъже паметта, но и колегата ЛандиКар беше добър шофьор и имаше коне под предния капак (лека му пръст) А за морето когато има спек в сезона не знам как ще оставиш 30 метра дистанция без да се намести някой пред теб.............. че може и 3-ма. Така че, колеги не се надувайте с това кой какъв шофьор е си карайте внимателно. А относно "професионализма" на тези от Острова, не съм бил там, но съм сигурен, че са европейци и извън града се движиш по магистрала. Там волана може и да ти е в багажника и на никой не му дреме, щото ще гледаш само да не те срещне някой отзад.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
а ти по какъв повод намеси Ландикар лека му пръст,като той даже не е карал и колатаkoko29 написа:blacksapphire написа:Ако си достатъчно добър шофьор, ако ще и на задната седалка да е волана, пак ще се справиш. Факт е, че много бързо се свиква, не е трудно и въпрос на бързина на приспособяванеКогато те подкрепят достатъчно коне и торк под предния капак, и изпреварванията не са толкова трудни
Малко по-голяма дистанция се оставя за по-добра видимост и това е .
п.п Повечето автомобилни предавания от "Острова" не съм видял да се оплакват господата водещи от леви волани или да имат някакви затрудненияВъпрос на навик и професионализъм.
Десният волан е компромисен вариант, но пък караш кола, за която би платил тройно с ляв волан
Не знам дали не ме лъже паметта, но и колегата ЛандиКар беше добър шофьор и имаше коне под предния капак (лека му пръст) А за морето когато има спек в сезона не знам как ще оставиш 30 метра дистанция без да се намести някой пред теб.............. че може и 3-ма. Така че, колеги не се надувайте с това кой какъв шофьор е си карайте внимателно. А относно "професионализма" на тези от Острова, не съм бил там, но съм сигурен, че са европейци и извън града се движиш по магистрала. Там волана може и да ти е в багажника и на никой не му дреме, щото ще гледаш само да не те срещне някой отзад.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Споко Колеги ,като гледам наплива на англичанки,скоро време ще обърнат движението в нашата мила родина и тогава няма да има нужда от такива интервенции с воланите 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ми аз от кога пиша да се спре с излишния спам и модераторите да я пораз4истят малко темата,като не искат поне да не ми я и заклю4ват
пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
PS.а на оня танкист също мога да му помогна да си направи бмв-то с предно предаване.
PS.а на оня танкист също мога да му помогна да си направи бмв-то с предно предаване.
пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
защо не дадеш по конкретна иформация кое как си напшравил и да постнеш евентуално снимки ако имашsiso11 написа:пиша го това за всички разбирачи щото тука са много,и най вече за един лауреат дето искаше да си сменя задното предаване с предно на бмв-то,че не му се карало бтр.....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана(е39 2002)и стана перфектно може да се разпознае само по гумата на мокета под стелката,че е обръщана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки а е модел който нищо не му липсва,има си кожа автомат е,м-ковия волан джанта 17-ка навигация голяма и тн.сами преценете да ли си е струвало.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
siso11 написа:....... излезе 2200лв.с чисто нова рейка,и колата ми стъпи на 12000 бонки .........
Абе браточка, я вземи десетина от тези чисто нови рейки, продай ги тук във форума с някаква надценка(не много голяма за да се изкупят бързо

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
siso11 написа: ....днеска ми завършиха колата обърнаха ми волана,цялата операция ми излезе 2200лв.с чисто нова рейка.........

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
`DaRkMaN написа::mhihi:![]()
![]()
скоро не бях чел по-смешен пост ще падна 2200 лв. с ЧИСТО НОВА РЕЙКА
![]()
![]()
Aз какво да кажа.Пак съм се надянал някъде на скъпите части, та моята рейка ми излезе 2600лв

Ще взема вече да повярвам, че имало и по-евтини части