РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 18 Фев 2009, 22:58

Оревахте ми живота начи :mhihi:
Не я превръщайте само в темата на новогодишния спам. Въздържайте се от излишни постове.
MORE BEER!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Фев 2009, 18:39

айде целувайте ръка!!! пак треаше да се обади вуйчо до щаба да ни пуснат отпуска!!!!
уговорката е без излишен спам и да е весело....!!! уродщини ,че ше има -ше има ,ма то е ясно -щот ...нали -казарма ,ма поолека ,да не ме карате другия път да се обаждам до министерството да излезете при момите.... :mhihi:

имах един идиот -колега от горна и ходеше с една мацка -като сълза!! още от даскало...!! и тая секи път идваше събота на кпп-то/тва е контролно пропускателен пункт ,щот се оказа ,че ни четат и неходилите/ и му зимаше мръсните дрехи и му оставаше чисти...!! и тоя идиот разправя веднъж как били на гости у техните и ядели. тоя поискал нещо-солта ли ,пипер ли или олио и момата докат стане и майка и му го подала....!! тоя я извикъл навън в коридора и и раздал няколко токата....! връщат се обратно на масата ,а баща и и вика: би ли те!?!? нека те бие ,щот си проста като майка си!!!! и ппродължили да ядат!! и го разказваше с неква гордост. .......надявам се мацката като е завършил да му е сложила рога като на благороден елен за световен рекорд!!! ебати простото племе има!! а ма па и баща и.......!!!!!
Последна промяна SKISA на 19 Фев 2009, 18:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 19 Фев 2009, 18:43

Рота равниссссс, рота миррррррррно. Равнение наляяя-сноооо.
Скиса, дай тон за песен по случая :!:

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Фев 2009, 18:46

hell's angel написа:Рота равниссссс, рота миррррррррно.
Скиса, дай тон за песен по случая :!:

бояаааа настанаааа ....тупкат сърца ниии....
етооо ги иииидат наще душманиии....
куууурааж дружиинааа вярна сговорнааа
ний не смееее вечеее раяааа покорнаааа....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Фев 2009, 18:58

Аз съм уволджак от тая тема .... :winky:

едит: Старото ме вразуми...нема да се цепя от ротата...!!
Последна промяна plradev на 20 Фев 2009, 12:33, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 19 Фев 2009, 19:26

BMDrago написа:
t_andonov написа:
BMDrago написа:Кой има книжка и може да кара зил???

аз на ЗИЛ взех книжката :D

Айде тогава идвай сега да му правиш гумите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кви гуми ве мен :mhihi: аз казармата си я изкарах цивилен бях шофер на ВКР :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 19 Фев 2009, 19:48

plradev написа:Аз съм уволджак от тя тема .... :winky:

+1....Няма служба за писане в тази тема... :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Фев 2009, 20:25

е оти ги ручааме жабетата!?!!!! аз да ходим да ви ходатайствам у щаба.....,да се праим на три и половина!!! радев ,неа ти говорим до другата отпуска ,баце!!! и като каеш дай една фавла-морена -ше ми ядеш хляб и оцет!!!! ебати съселите сте....!!!!

имах битка с един съсел! беше се набил у ТНТМто/пак превод=Техническо и Научно Творчество за Младежта-клуб по интереси и най-вече за скатаване на приятели/ и го приклещих с една лопата у ъгъла и оня като виде ,ч енема накъде и се обърна и от место напраи скок да ме уапе по носа! добре че бех бръз назад...!!! и от там един боц с кубинката у гръбначния ствол и го разпорих!видеха му се червата -викам край ! тоя сдаде поста!! обаче-нъцки! как отстъпих и си припна кат омладенец по коридора и се изнесе като свиня с блажен вестник...!! не можах да го утрепам.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 0:22

plradev написа:Аз съм уволджак от тя тема .... :winky:

На всички,които не правят разлика между Старшина и Старши искам да кажа,че съм 6 звания над първото и че никога няма да разберат какво е да служеш на Родината и да се гордееш с това! А на тези които не са служили и понеже кадровата служба няма нищо общо с т.н. професионална армия в момента в която келешите и кур.вите влизат за да вземат някое заемче и да се махнат и която рано или късно ще стане наистина профи бих препоръчал да гледат филма "9 Рота"!

Изображение
Изображение

http://video.google.com/videosearch?hl= ... &ct=title#
Последна промяна POL_Starshi на 20 Фев 2009, 9:37, променена общо 3 пъти
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 0:38

старши ,не се втелявай. не са виновни момците ,че не са одили . заеби -глей си кефа и да ни е гот-що се впрегаш....!?!?
в армията нещо не се губи-само сменя спалното си!!!

разкажете още истории да си спомним убавите дни....!!!

продължавам...!!! прибираме се от едно тайно място на 6км от оградата -даваха пиене в калени чаши ,та като влезат комендантските да не видат кво пием и сме се наквасили като смоци!! пътя минава през гробищата!!! кретаме криво-ляво и сме се прибрали подпирайки се по кръстовете...!!! и у ротата отчитаме загуби.....!! един го нема!!!брех!! айде са по-изтрезнели кръгом и да го търсим...!! говедото го открихме легнал на една надгробна плоча ,гушнал кръста и кърти!!! ебаси ужаса!!! дигнахме го и тупур,тупур....у спалното!! тва сигурно ше ни се брои за грех ,ма на него пъ съвсем...!!! адамс фемили....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 20 Фев 2009, 0:55

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 8:13

ставайте ,киртаци!!! неска сме на баня!!!.......демек ше чистите снег и ше се къпете в пот...!!! форма: гол по цвички с папионка...почти свободна!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 9:29

SKISA написа:ставайте ,киртаци!!! неска сме на баня!!!.......демек ше чистите снег и ше се къпете в пот...!!! форма: гол по цвички с папионка...почти свободна!

Ебаси,чистенето на сняг си бе голям к.р!Става ли сме в 4 часа за да ринем като снегорини плаца! :confused:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Фев 2009, 12:01

Явявам се по служба,разрешете да остана ....

До сега се правих на снегорин и чистих сняг със пружината от леглото.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ринали ли сте сняг с пружини,като 4-ма бойци са впрегнати отпред с коланите и дърпат,а още толкова са стъпили отзад за тежест :twisted: :twisted: ?!?! Няма такъв чанч...!!

п.п. СКИС,ше го запомня това,че ми прекъсна гарнизона и ме остовяш задръжка...!! :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Фев 2009, 12:11

plradev написа:Явявам се по служба,разрешете да остана ....

До сега се правих на снегорин и чистих сняг със пружината от леглото.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ринали ли сте сняг с пружини,като 4-ма бойци са впрегнати отпред с коланите и дърпат,а още толкова са стъпили отзад за тежест :twisted: :twisted: ?!?! Няма такъв чанч...!!

п.п. СКИС,ше го запомня това,че ми прекъсна гарнизона и ме остовяш задръжка...!! :twisted: :twisted:

Не, в Плевен ни забраниха с пружините, но раздадоха "Шанса" :mhihi: След 30мин безполезен труд дойде снегорина :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата