РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- Azrail
- UFO Pilot
-
Оревахте ми живота начи
Не я превръщайте само в темата на новогодишния спам. Въздържайте се от излишни постове.

Не я превръщайте само в темата на новогодишния спам. Въздържайте се от излишни постове.
MORE BEER!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде целувайте ръка!!! пак треаше да се обади вуйчо до щаба да ни пуснат отпуска!!!!
уговорката е без излишен спам и да е весело....!!! уродщини ,че ше има -ше има ,ма то е ясно -щот ...нали -казарма ,ма поолека ,да не ме карате другия път да се обаждам до министерството да излезете при момите....
имах един идиот -колега от горна и ходеше с една мацка -като сълза!! още от даскало...!! и тая секи път идваше събота на кпп-то/тва е контролно пропускателен пункт ,щот се оказа ,че ни четат и неходилите/ и му зимаше мръсните дрехи и му оставаше чисти...!! и тоя идиот разправя веднъж как били на гости у техните и ядели. тоя поискал нещо-солта ли ,пипер ли или олио и момата докат стане и майка и му го подала....!! тоя я извикъл навън в коридора и и раздал няколко токата....! връщат се обратно на масата ,а баща и и вика: би ли те!?!? нека те бие ,щот си проста като майка си!!!! и ппродължили да ядат!! и го разказваше с неква гордост. .......надявам се мацката като е завършил да му е сложила рога като на благороден елен за световен рекорд!!! ебати простото племе има!! а ма па и баща и.......!!!!!
уговорката е без излишен спам и да е весело....!!! уродщини ,че ше има -ше има ,ма то е ясно -щот ...нали -казарма ,ма поолека ,да не ме карате другия път да се обаждам до министерството да излезете при момите....

имах един идиот -колега от горна и ходеше с една мацка -като сълза!! още от даскало...!! и тая секи път идваше събота на кпп-то/тва е контролно пропускателен пункт ,щот се оказа ,че ни четат и неходилите/ и му зимаше мръсните дрехи и му оставаше чисти...!! и тоя идиот разправя веднъж как били на гости у техните и ядели. тоя поискал нещо-солта ли ,пипер ли или олио и момата докат стане и майка и му го подала....!! тоя я извикъл навън в коридора и и раздал няколко токата....! връщат се обратно на масата ,а баща и и вика: би ли те!?!? нека те бие ,щот си проста като майка си!!!! и ппродължили да ядат!! и го разказваше с неква гордост. .......надявам се мацката като е завършил да му е сложила рога като на благороден елен за световен рекорд!!! ебати простото племе има!! а ма па и баща и.......!!!!!
Последна промяна SKISA на 19 Фев 2009, 18:43, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- SKISA
-
-
hell's angel написа:Рота равниссссс, рота миррррррррно.
Скиса, дай тон за песен по случая
бояаааа настанаааа ....тупкат сърца ниии....
етооо ги иииидат наще душманиии....
куууурааж дружиинааа вярна сговорнааа
ний не смееее вечеее раяааа покорнаааа....
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
BMDrago написа:t_andonov написа:BMDrago написа:Кой има книжка и може да кара зил???
аз на ЗИЛ взех книжката
Айде тогава идвай сега да му правиш гумите![]()
![]()
кви гуми ве мен

- SKISA
-
-
е оти ги ручааме жабетата!?!!!! аз да ходим да ви ходатайствам у щаба.....,да се праим на три и половина!!! радев ,неа ти говорим до другата отпуска ,баце!!! и като каеш дай една фавла-морена -ше ми ядеш хляб и оцет!!!! ебати съселите сте....!!!!
имах битка с един съсел! беше се набил у ТНТМто/пак превод=Техническо и Научно Творчество за Младежта-клуб по интереси и най-вече за скатаване на приятели/ и го приклещих с една лопата у ъгъла и оня като виде ,ч енема накъде и се обърна и от место напраи скок да ме уапе по носа! добре че бех бръз назад...!!! и от там един боц с кубинката у гръбначния ствол и го разпорих!видеха му се червата -викам край ! тоя сдаде поста!! обаче-нъцки! как отстъпих и си припна кат омладенец по коридора и се изнесе като свиня с блажен вестник...!! не можах да го утрепам.
имах битка с един съсел! беше се набил у ТНТМто/пак превод=Техническо и Научно Творчество за Младежта-клуб по интереси и най-вече за скатаване на приятели/ и го приклещих с една лопата у ъгъла и оня като виде ,ч енема накъде и се обърна и от место напраи скок да ме уапе по носа! добре че бех бръз назад...!!! и от там един боц с кубинката у гръбначния ствол и го разпорих!видеха му се червата -викам край ! тоя сдаде поста!! обаче-нъцки! как отстъпих и си припна кат омладенец по коридора и се изнесе като свиня с блажен вестник...!! не можах да го утрепам.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
plradev написа:Аз съм уволджак от тя тема ....
На всички,които не правят разлика между Старшина и Старши искам да кажа,че съм 6 звания над първото и че никога няма да разберат какво е да служеш на Родината и да се гордееш с това! А на тези които не са служили и понеже кадровата служба няма нищо общо с т.н. професионална армия в момента в която келешите и кур.вите влизат за да вземат някое заемче и да се махнат и която рано или късно ще стане наистина профи бих препоръчал да гледат филма "9 Рота"!

http://video.google.com/videosearch?hl= ... &ct=title#
Последна промяна POL_Starshi на 20 Фев 2009, 9:37, променена общо 3 пъти
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
старши ,не се втелявай. не са виновни момците ,че не са одили . заеби -глей си кефа и да ни е гот-що се впрегаш....!?!?
в армията нещо не се губи-само сменя спалното си!!!
разкажете още истории да си спомним убавите дни....!!!
продължавам...!!! прибираме се от едно тайно място на 6км от оградата -даваха пиене в калени чаши ,та като влезат комендантските да не видат кво пием и сме се наквасили като смоци!! пътя минава през гробищата!!! кретаме криво-ляво и сме се прибрали подпирайки се по кръстовете...!!! и у ротата отчитаме загуби.....!! един го нема!!!брех!! айде са по-изтрезнели кръгом и да го търсим...!! говедото го открихме легнал на една надгробна плоча ,гушнал кръста и кърти!!! ебаси ужаса!!! дигнахме го и тупур,тупур....у спалното!! тва сигурно ше ни се брои за грех ,ма на него пъ съвсем...!!! адамс фемили....
в армията нещо не се губи-само сменя спалното си!!!
разкажете още истории да си спомним убавите дни....!!!
продължавам...!!! прибираме се от едно тайно място на 6км от оградата -даваха пиене в калени чаши ,та като влезат комендантските да не видат кво пием и сме се наквасили като смоци!! пътя минава през гробищата!!! кретаме криво-ляво и сме се прибрали подпирайки се по кръстовете...!!! и у ротата отчитаме загуби.....!! един го нема!!!брех!! айде са по-изтрезнели кръгом и да го търсим...!! говедото го открихме легнал на една надгробна плоча ,гушнал кръста и кърти!!! ебаси ужаса!!! дигнахме го и тупур,тупур....у спалното!! тва сигурно ше ни се брои за грех ,ма на него пъ съвсем...!!! адамс фемили....
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- SKISA
-
-
ставайте ,киртаци!!! неска сме на баня!!!.......демек ше чистите снег и ше се къпете в пот...!!! форма: гол по цвички с папионка...почти свободна!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:ставайте ,киртаци!!! неска сме на баня!!!.......демек ше чистите снег и ше се къпете в пот...!!! форма: гол по цвички с папионка...почти свободна!
Ебаси,чистенето на сняг си бе голям к.р!Става ли сме в 4 часа за да ринем като снегорини плаца!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Явявам се по служба,разрешете да остана ....
До сега се правих на снегорин и чистих сняг със пружината от леглото....
Ринали ли сте сняг с пружини,като 4-ма бойци са впрегнати отпред с коланите и дърпат,а още толкова са стъпили отзад за тежест
?!?! Няма такъв чанч...!!
п.п. СКИС,ше го запомня това,че ми прекъсна гарнизона и ме остовяш задръжка...!!

До сега се правих на снегорин и чистих сняг със пружината от леглото....

п.п. СКИС,ше го запомня това,че ми прекъсна гарнизона и ме остовяш задръжка...!!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
plradev написа:Явявам се по служба,разрешете да остана ....
До сега се правих на снегорин и чистих сняг със пружината от леглото....![]()
![]()
Ринали ли сте сняг с пружини,като 4-ма бойци са впрегнати отпред с коланите и дърпат,а още толкова са стъпили отзад за тежест
![]()
?!?! Няма такъв чанч...!!
п.п. СКИС,ше го запомня това,че ми прекъсна гарнизона и ме остовяш задръжка...!!![]()
Не, в Плевен ни забраниха с пружините, но раздадоха "Шанса"