РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 12:21

При нас снегорина бе един БАТ с гребло колкото две 7-ци по дължина,ама не го пускаха за да не преебе асфалта и тогава ни пускаха нас малките снегоринчета с талашитете и греблата! Добре,че и в чанча успявахме да открием положителни емоции и да си правим як търкал в снега! :D

П.П. Аре,темата направи 11 дена служба и 1 денонощие арест от Дежурния по форум - к-н Азраил! :winky:
Последна промяна POL_Starshi на 20 Фев 2009, 12:23, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 12:22

с ваксичка за обувки мазали ли сте плаца!?!? то малко не е по темата със снега са ,ама....!!! щеше да идва министъра и мазахме с едни четки с боя-щъркел плаца да стане черен! че не бил достатъчно черен!! а кажете ми тва хора ли са!?!?!?!?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Фев 2009, 12:25

Имахм една групичка отворени зайци и чистиха столова за 120 човека с четки за зъби, заслужено :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 20 Фев 2009, 12:53

та като казахте за чистене на сняг до клетвата бях в пазарджик и щеше да идва цска да играе с местния хебър в ден събота контрола и в петък се сетили че трябва да се изчисти стадиона и кои кои хванаха нашия баталион да чисти половината стадион а другата половина затворниците от пз. затвор е тва беше голема грешка по средата ни разделяха шапкарите след 1 час се почна с думи ,,аз ли да гния в затвора бе,, ,,аз след година излизам а вие до живот мамицата ви,, и такива приказки след тва се почна бои със снежни топки и когато нещата загрубяха взеха да прелитат метални лопати и дървени гребла имаше и строшени глави на некои.шапкарите разбраха че няма да се изчизти снега докато сме заедно и нас ни натовариха по зиловете и в поделението а онези от затвора останаха да си чистят сняг
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 20 Фев 2009, 12:54

Сняг толкоса не сме чистили, колкото листа ....немаха свършване в Щръкландия :roll:

Тихичко си капеха листата ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Фев 2009, 13:09

hell's angel написа:Сняг толко не сме чистили, колкото листа ....немаха свършване в Щръкландия :roll:

Цаката при чистенето на листата е да духаумерен до силен североизточен вятър ИзображениеИзображение :weed:

А друго много гърчещо занятие е да се чистат фугите в асвалта на плаца от поникнала трева..!!Ама единствения инструмент за целта е джобното ножче :twisted: . Така ,строили сме се за обяд и един небезисвестен офицер от поделението,който го споменавам многократно в темата...съзерцава няколко войника с колани увиснали до к*ра :mrgreen: Аз също в групичката забелки /забелка=издънка=упражняване на непослушание и отклоняване от устава/.Та отделя ни въпросния п**ал и ме назначава за отговорник по почистването като единствена нашивка в групичката.Отиваме и взимаме няколко кирки и почваме да "плевим" фугите..!! Оня като ни виде откачи и крещи:..."К'во правите бе,да не копате канал...!!"..И от там..ръгай с ножките у тревата и те така....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Фев 2009, 13:36

У тоя студ се сетих за печките, праи ли ли сте ги червени ама направо бело пред топене....Най яко жега се прави с нафталин на топчета и кубинки...и като загасиш лампата в спалното и печка със се кюнци свети!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 13:41

SKISA написа:с ваксичка за обувки мазали ли сте плаца!?!? то малко не е по темата със снега са ,ама....!!! щеше да идва министъра и мазахме с едни четки с боя-щъркел плаца да стане черен! че не бил достатъчно черен!! а кажете ми тва хора ли са!?!?!?!?!?

Абе плац не сме мазали с боя,ама коридорите с мозайка сме ги мазали и после с терлици/тарлъци/ сме ги лъскали и дори хокей си играехме! :mhihi:

П.П. Абе накой возил ли си е в такава машина на времето-"Praga V3"!

Изображение
Изображение

И ето какви бяха нашите снегорини! :D

Изображение
Изображение
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 20 Фев 2009, 15:01

Обръщахме пеиките и ги връзвахме с коланите и след това ......тегли!
Бехме като багери "Коматцу",плаца го иривахме за броени минути,е.а си тъпотията,а в автопарка имаше поне четири истински фадроми, които се използваха само по стройтелните обекти.Дееба и КЕЧ-а,дееба!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 15:05

DAEL написа:Обръщахме пеиките и ги връзвахме с коланите и след това ......тегли!
Бехме като багери "Коматцу",плаца го иривахме за броени минути,е.а си тъпотията,а в автопарка имаше поне четири истински фадроми, които се използваха само по стройтелните обекти.Дееба и КЕЧ-а,дееба!!!

Кирка с манго-българско канго!!! :mhihi:

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 20 Фев 2009, 15:19

POL_Starshi написа:
DAEL написа:Обръщахме пеиките и ги връзвахме с коланите и след това ......тегли!

Кирка с манго-българско канго!!! :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 20:46

В Сливенско пак армията е призована да помага в борбата със снега!

Ставай ротата!!! Деиствай по-тревога!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 21:17

аз ще се боря със снега чрез ски !!! ебем ти войскова помощ...!!! спасявах от земетресения ,спасявях умрели ,носих трупове....писна ми!! неам вече нерви да спасявам.....!!! да се оправят-имат си агенции-пътища и секви други....!!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 20 Фев 2009, 21:30

SKISA написа:аз ще се боря със снега чрез ски !!! ебем ти войскова помощ...!!! спасявах от земетресения ,спасявях умрели ,носих трупове....писна ми!! неам вече нерви да спасявам.....!!! да се оправят-имат си агенции-пътища и секви други....!!!!

Ти внимавай къде караш,че да не те вият нейде вулците и да те спасяваме! :winky:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 20 Фев 2009, 21:42

за съжаление не ме откомандироваха на "черни връх" на топката а откомандироваха един от руски паметник :confused: А аз съм на 40 минути пеша от романски......щеше да има цяла зима борд и с Бураните..ама така ми е било писано
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата