Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
POL_Starshi написа:Мишел написа:SKISA написа:.......а бе тука нещо мноо приятели сме станали!!!
Много я.....и все истински
Ей Скисс хубаво,че си ми приятел иначе можеше да изгориш,,,, още от казармата!![]()
![]()
ела бе ,убавец!!!

има приятелства и аз не ги деля на мъжки и женски....!! те са големи и не толко големи!! естествено ,че всяко правило си има изключения ,но в повечето случаи става бау между мъж и жена...!! естествено ако и двамата са навити в един и същи момент...!! аз с мойта жена не чаках да станеме приятели-напрао през просото!!! са вече сме и приятели....

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
между мъж и жена не може да има приятелство! (само приятелство говоря....!) това го научих по трудния начин. значи не става дума за това да имате някакви нормални човешки отношения, говорм да излизаш с нея, да ходите на бира, на море и прочие и да сте САМО приятели....това е абсурдно!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Christoff написа:Не съществува такава концепция приятелство между мъж и жена, освен ако мъжът не е обратен.
Съгласен съм с колегата.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
BMWPetar написа:Christoff написа:Не съществува такава концепция приятелство между мъж и жена, освен ако мъжът не е обратен.
Съгласен съм с колегата.
Може! Ако жената е Манол!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Apassionata написа:Дотук доколкото видях никой не посочи един друг вариант...
Приятелство между мъж и жена, които в миналото са имали някакви отношения, било връзка, било секс, със или без чувства... И когато страстта и привличането са отшумели... напълно е възможно, имайки пред вид че се познават добре, харесват се като хора, да останат в един или друг смисъл приятели... Да се чуват, да си говорят, да излизат на по питие, кино... Без в този момент някой от тях да има "задни" мисли...
Аз специално имам такива приятели...
Само в този случай според мен е възможно... А на начален етап, винаги единия или другия тайно или не съвсем, таи някакви надежди за нещо повече...
+1
Нямам какво да добавя.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Apassionata написа:...
Има го и този момент, но е рядкост. В повечето случаи след края на една връзка се прекъсват всякакви отношения, а дори и да ги, те са много трудни.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството"
Не съм съгласен, че винаги мъжа ще се опита да направи нещо. Имам наблюдения над такова приятелство и момичето доста искаше да се на*бе с момчето, но то не иска. Това не има влиае на приятелството. А и да се на*бат невиждам какво ще попречи това на приятелството...Мога да дам същя пример и с мен...
BMWALPINA написа:Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
Гласувах за първия отговор, защото в мисля, че в повечето случаи мъжът е този, който при възможност няма да се замисли да съсипе "приятелството"
Не съм съгласен, че винаги мъжа ще се опита да направи нещо. Имам наблюдения над такова приятелство и момичето доста искаше да се на*бе с момчето, но то не иска. Това не има влиае на приятелството. А и да се на*бат невиждам какво ще попречи това на приятелството...Мога да дам същя пример и с мен...
Повярвай ми, Андро , и аз мога да дам примери, какво значи когато та единия не му се отвори парашута къде отива приятелството......
Много зависи от интелекта на двамата

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
BMWALPINA написа:Мишел написа::nono: Категорично няма такъв филм![]()
Аз пък не мисля, че има такова момче, което да не иска и съм съгласна, че в повечето случаи мъжете правят първата крачка. А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Така.. виждам ,че темата стана интересна за дискусия .... И понеже имаше много запитвания лично към мен кое ме е провокирало за да напиша такава тема ще споделя:
Имам една приятелка ,с която се познаваме от години ..Ще е нарека с буквичката ''К''.Когато аз тръгвах с някое момиче винаги и нея запознавах и обратното - когато тя се запознаеше с някой винаги запознаваше и мен ..В крайна сметка се смениха доста момичета при мен ,но ние с К.си останахме приятели ..Тя ме питаше за доста неща и аз естествено и обяснявах ..Тогава беше малко срамежлива,а иначе си беше красвица -около 1.75. дълга коса и много готини живи очи .. Последно живях с едно момиче 2 години на морето и се виждахме с К. само когато се прибирах в къщи -т.е. в месеца по един или два пъти през почвните дни . Излизахме заедно на дискотеки , нагоре-надолу и тя ми казваше как всички са е използвали само да спят с нея, а един и бил предложил направо да живее с него...
Лятото на 2008 ми беше на гости на морето -при моета приятелка и тримата си изкарахме супер готино .Още тогава моета приятелка ми казваше ,че К. имала някакво по-специално отношение към мен , но аз си мислех ,че си въобразява ... С гаджето се скарахме -несходство в характерите и някак си ме задушаваше, а аз исках лична свобода и се наложи да се прибера в къщи .Когато К. разбра, че сме се разделили, ми каза, че тя не ме е заслужавала и да гледам напред и за да не ми бъде тъжно тя щяла да бъде до мен и да излизаме ..Да ,обаче на мен взе да ми липсва бившото гадже -все пак бях посветил цели 2 години от живота си на нея- имахме общи идеали , мечти... К. се стремеше да компенсира всячески липсата на гадже при мен ..И когато и казах ,че 14-ти няма да го празнувам ,тя каза: 'е, какво като не си с нея нали си с мен '' Наистина си го изкарахме много добре този празник с нея ..Не сме спали заедно -не ,но стигнахме доста далеч в нещата .... Разбрах много неща или по-скоро ми призна доста неща , който не ги е правила с други ....От тогава някак си взех да гледам различно на нея - в смисъл не като приятелка ,а като .... Забелязах по колко време се гласеше преди да излезне с мен - всеки ден си сменяше тоалета като излиза с мен ... Въобще започна да ми споделя прекалено лични неща за себе си ... В момента се чуствам адски объркан .... Не знам какво да правя ,а не искам просто заради единият секс да е загубя като приятелка ,а усещам ,че нещата излизат от контрол .Другият вариант е просто като се опитам да е отдалеча от себе си ,но не знам как ще стане. Прекалено много взе да ме превлича сексуално и усещам ,че и тя го знае ...Може би решението е наистина да си намеря отново гадже и така няма да занимавам съзнанието си с нея.Другият вариант е просто да не и се обаждам ,но аз като не го правя и тя ми звъни после и пак става тъй ,че излизаме вечер заедно ...Въобще някой ще каже пуберски работи ,да но явно дори и в зрелеите години човек не е застрахован от такива неща...
Затова и пуснах темата тук за да видя начина им на мислена на колежките и колегите ......Е, малко дълго стана моето обяснение ,но трябваше да го напиша заради някой хора, който постоянно ми задаваха въпроса, кое ме е провокирало за да пусна тази анкета. ..На тези ,който са имали търпение и са изчели всичко стигайки дотук им благодаря !
Имам една приятелка ,с която се познаваме от години ..Ще е нарека с буквичката ''К''.Когато аз тръгвах с някое момиче винаги и нея запознавах и обратното - когато тя се запознаеше с някой винаги запознаваше и мен ..В крайна сметка се смениха доста момичета при мен ,но ние с К.си останахме приятели ..Тя ме питаше за доста неща и аз естествено и обяснявах ..Тогава беше малко срамежлива,а иначе си беше красвица -около 1.75. дълга коса и много готини живи очи .. Последно живях с едно момиче 2 години на морето и се виждахме с К. само когато се прибирах в къщи -т.е. в месеца по един или два пъти през почвните дни . Излизахме заедно на дискотеки , нагоре-надолу и тя ми казваше как всички са е използвали само да спят с нея, а един и бил предложил направо да живее с него...
Лятото на 2008 ми беше на гости на морето -при моета приятелка и тримата си изкарахме супер готино .Още тогава моета приятелка ми казваше ,че К. имала някакво по-специално отношение към мен , но аз си мислех ,че си въобразява ... С гаджето се скарахме -несходство в характерите и някак си ме задушаваше, а аз исках лична свобода и се наложи да се прибера в къщи .Когато К. разбра, че сме се разделили, ми каза, че тя не ме е заслужавала и да гледам напред и за да не ми бъде тъжно тя щяла да бъде до мен и да излизаме ..Да ,обаче на мен взе да ми липсва бившото гадже -все пак бях посветил цели 2 години от живота си на нея- имахме общи идеали , мечти... К. се стремеше да компенсира всячески липсата на гадже при мен ..И когато и казах ,че 14-ти няма да го празнувам ,тя каза: 'е, какво като не си с нея нали си с мен '' Наистина си го изкарахме много добре този празник с нея ..Не сме спали заедно -не ,но стигнахме доста далеч в нещата .... Разбрах много неща или по-скоро ми призна доста неща , който не ги е правила с други ....От тогава някак си взех да гледам различно на нея - в смисъл не като приятелка ,а като .... Забелязах по колко време се гласеше преди да излезне с мен - всеки ден си сменяше тоалета като излиза с мен ... Въобще започна да ми споделя прекалено лични неща за себе си ... В момента се чуствам адски объркан .... Не знам какво да правя ,а не искам просто заради единият секс да е загубя като приятелка ,а усещам ,че нещата излизат от контрол .Другият вариант е просто като се опитам да е отдалеча от себе си ,но не знам как ще стане. Прекалено много взе да ме превлича сексуално и усещам ,че и тя го знае ...Може би решението е наистина да си намеря отново гадже и така няма да занимавам съзнанието си с нея.Другият вариант е просто да не и се обаждам ,но аз като не го правя и тя ми звъни после и пак става тъй ,че излизаме вечер заедно ...Въобще някой ще каже пуберски работи ,да но явно дори и в зрелеите години човек не е застрахован от такива неща...
Затова и пуснах темата тук за да видя начина им на мислена на колежките и колегите ......Е, малко дълго стана моето обяснение ,но трябваше да го напиша заради някой хора, който постоянно ми задаваха въпроса, кое ме е провокирало за да пусна тази анкета. ..На тези ,който са имали търпение и са изчели всичко стигайки дотук им благодаря !
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
elica lazarova написа:А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...
А сигурно ли е, че е съсипано?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Christoff написа:Не съществува такава концепция приятелство между мъж и жена, освен ако мъжът не е обратен.
Много точно казано!