Практика ли е масово да се пренавива вноса от Италия ?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Психологията е следната.....както каза колегата......като видиш че над 180к примерно....и си вика Българина....ооо тя е издухана.....дай ше вземеме нещо на 120-140 хиляди
И така....Е36-цата като я взимах гледах състоянието и,малките детайли....въобще дребни елементи,които обаче казват доста......и чак като я пазарихме,се сетих да погледна на колко км е
Но коментара на колегата беше много интересен....

И така....Е36-цата като я взимах гледах състоянието и,малките детайли....въобще дребни елементи,които обаче казват доста......и чак като я пазарихме,се сетих да погледна на колко км е

Но коментара на колегата беше много интересен....
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
aygofan написа:Bavarcho написа:sonny написа:Най-интересното е, че има коли, които оттам си идват с малко километри по километража, лично наблюдение
Да факт,преди два,три месеца докарахме един МБ 190 на 78 хиляди реални беше като нов,деиствително го беше карал дядо и го държал в гараж,тчко както го разправят търговците.Ама това е рядко.
Намерихте ли бастуна на дедото в багажника?
Ама си умрех от смех..........колата я взехме в италия от дядото,не от БГ и някои да ми разправя,а и пък като я докарахме се продаде на дтория ден.Просто отсякъде си и личеше,че е като нова.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
И мойте наблюдения са че като търговците ми докарват коли от Италия в сервиза за прегледи и ремонти,повечето си идват с върнати километри от там....тук рядко някой се занимава
- vicho
- старши ентусиаст
-
eekset написа:vicho написа:на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише
<60 000![]()
умножено по солидна цифра

sonic написа:Въобще не си киснат- колита си се продават като топъл хляб. И на хората им е кеф като я видят на максимум 13000км и си викат- абе тази май не е връщана. И така си се продават. Яко се връщат километражи, но да не забравяме, че търговците са доста добри психолози.
продават се според тебе като топъл хляб

- vicho
- старши ентусиаст
-
aygofan написа:Bavarcho написа:
Ама си умрех от смех..........колата я взехме в италия от дядото,не от БГ и някои да ми разправя,а и пък като я докарахме се продаде на дтория ден.Просто отсякъде си и личеше,че е като нова.
Ехеее...тоя дедо ако знаеш колко коли е продал тази година...и всичките гаражни..
значи е на далавера да си дядо и да продаваш коли (гаражни, рабира се)

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
aygofan написа:Bavarcho написа:
Ехеее...тоя дедо ако знаеш колко коли е продал тази година...и всичките гаражни..
моята дали я е карал?
Две неща ми правят впечатление (основно):
1.Защо табелката "Нов Внос" вдига цената на автомобила? К'во значение има дали вноса е нов при положение, че си личи от 100 км че бангията е взела и дала всичко и ще роди всеки момент?
2.Защо като разгледаш mobile.DE има коли и на по 500 000 км , a в mobile.BG не можеш да намериш такава и с лупа да търсиш....
1.Защо табелката "Нов Внос" вдига цената на автомобила? К'во значение има дали вноса е нов при положение, че си личи от 100 км че бангията е взела и дала всичко и ще роди всеки момент?

2.Защо като разгледаш mobile.DE има коли и на по 500 000 км , a в mobile.BG не можеш да намериш такава и с лупа да търсиш....

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хмм,за пробега не знам как стоят нещата,ако съдя по мойта кочина-миналата година и навъртях 30 и нагоре хиляди,ама тази се очертава да са под 10 сигурно...
А на предния кошер за 6 месеца не успях и 3000 да навъртя
.И не съм чак дядо все още-на 29 съм и живея в Сф.Иначе съм виждал по испанското крайбрежие цлк200 кабрио и е46 320д ,които се мърдаха сигурно за по 30 км веднъж или 2 пъти седмично..Некфи немски пенции ги караха,дисковете на 46цата бяха ръждиви нонстоп..
Но предполагам наистина,че повечето са с върнат километраж 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5