Практика ли е масово да се пренавива вноса от Италия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Фев 2009, 12:14

vin_diesel написа:ееех как искам да ви светна по некои въпроси ама доста народ 4ете тука та малко или много ще навреда на некои дори и на мен самия :winky:

ееех аре светни ни де...то това е идеята на форумо... :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 21 Фев 2009, 12:32

Психологията е следната.....както каза колегата......като видиш че над 180к примерно....и си вика Българина....ооо тя е издухана.....дай ше вземеме нещо на 120-140 хиляди :mhihi:
И така....Е36-цата като я взимах гледах състоянието и,малките детайли....въобще дребни елементи,които обаче казват доста......и чак като я пазарихме,се сетих да погледна на колко км е :mhihi:

Но коментара на колегата беше много интересен....

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 21 Фев 2009, 12:38

моя дизел 2001г е на 202 000км :mhihi: германеца явно по-често е ходил за хляб до магазина :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Фев 2009, 12:43

на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Фев 2009, 12:46

vicho написа:на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише :mhihi:

103 000 :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 21 Фев 2009, 12:46

vicho написа:на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише :mhihi:

<60 000 :?:
:D
Изображение Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Фев 2009, 12:49

aygofan написа:
Bavarcho написа:
sonny написа:Най-интересното е, че има коли, които оттам си идват с малко километри по километража, лично наблюдение :idea:

Да факт,преди два,три месеца докарахме един МБ 190 на 78 хиляди реални беше като нов,деиствително го беше карал дядо и го държал в гараж,тчко както го разправят търговците.Ама това е рядко.

Намерихте ли бастуна на дедото в багажника? :roll:

Ама си умрех от смех..........колата я взехме в италия от дядото,не от БГ и някои да ми разправя,а и пък като я докарахме се продаде на дтория ден.Просто отсякъде си и личеше,че е като нова.
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 21 Фев 2009, 12:50

И мойте наблюдения са че като търговците ми докарват коли от Италия в сервиза за прегледи и ремонти,повечето си идват с върнати километри от там....тук рядко някой се занимава

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 21 Фев 2009, 12:53

eekset написа:

<60 000 :?:
:D

умножено по солидна цифра :help: :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 21 Фев 2009, 12:57

sonic написа:Въобще не си киснат- колита си се продават като топъл хляб. И на хората им е кеф като я видят на максимум 13000км и си викат- абе тази май не е връщана. И така си се продават. Яко се връщат километражи, но да не забравяме, че търговците са доста добри психолози.

продават се според тебе като топъл хляб :mhihi: ,викаш и криза нема а? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Фев 2009, 12:58

Bavarcho написа:
Ама си умрех от смех..........колата я взехме в италия от дядото,не от БГ и някои да ми разправя,а и пък като я докарахме се продаде на дтория ден.Просто отсякъде си и личеше,че е като нова.

Ехеее...тоя дедо ако знаеш колко коли е продал тази година...и всичките гаражни.. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 21 Фев 2009, 12:59

aygofan написа:
Bavarcho написа:

Ехеее...тоя дедо ако знаеш колко коли е продал тази година...и всичките гаражни.. :roll:

значи е на далавера да си дядо и да продаваш коли (гаражни, рабира се) ;) :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 21 Фев 2009, 12:59

aygofan написа:
Bavarcho написа:

моята дали я е карал?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Фев 2009, 13:09

Две неща ми правят впечатление (основно):
1.Защо табелката "Нов Внос" вдига цената на автомобила? К'во значение има дали вноса е нов при положение, че си личи от 100 км че бангията е взела и дала всичко и ще роди всеки момент? :twisted:
2.Защо като разгледаш mobile.DE има коли и на по 500 000 км , a в mobile.BG не можеш да намериш такава и с лупа да търсиш.... :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Фев 2009, 13:26

Хмм,за пробега не знам как стоят нещата,ако съдя по мойта кочина-миналата година и навъртях 30 и нагоре хиляди,ама тази се очертава да са под 10 сигурно... :roll: А на предния кошер за 6 месеца не успях и 3000 да навъртя :confused: .И не съм чак дядо все още-на 29 съм и живея в Сф.Иначе съм виждал по испанското крайбрежие цлк200 кабрио и е46 320д ,които се мърдаха сигурно за по 30 км веднъж или 2 пъти седмично..Некфи немски пенции ги караха,дисковете на 46цата бяха ръждиви нонстоп.. :roll: Но предполагам наистина,че повечето са с върнат километраж :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата