Практика ли е масово да се пренавива вноса от Италия ?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
aygofan написа:vicho написа:на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише
103 000
103 000 000

Абе aygofan ти много ги разбираш бе........

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Абе има коли и коли, сега някоя малолитражка, градска кола, що да не е на 10 години и 50-60 хил км пробег като се кара само до работа и само градско да речем.....
е жена ми има пунто на 3 години ще стане и е на 20 хил.км, ама тя и 10 години да я кара тая кола над 60-70 хил няма да и навърти, защото всяко едно извънградско, всяка събота и неделя където и да се ходи тук....се пътува с моята, та това Пунто няма да излезе изобщо извън София (да сме живи и здрави), пробега му е 20 км на ден 6 дни в седмицата....както и да го смяташ, това е....
Вече несериозно звучи седани, комбита, ванове на малко километри, там вече на некой малоумен да разправят, че дядото с 5-цата или Е класата ходи само до супера веднъж в седмицата и на гроба на бабата веднъж месечно.....
е жена ми има пунто на 3 години ще стане и е на 20 хил.км, ама тя и 10 години да я кара тая кола над 60-70 хил няма да и навърти, защото всяко едно извънградско, всяка събота и неделя където и да се ходи тук....се пътува с моята, та това Пунто няма да излезе изобщо извън София (да сме живи и здрави), пробега му е 20 км на ден 6 дни в седмицата....както и да го смяташ, това е....
Вече несериозно звучи седани, комбита, ванове на малко километри, там вече на некой малоумен да разправят, че дядото с 5-цата или Е класата ходи само до супера веднъж в седмицата и на гроба на бабата веднъж месечно.....

F**k them all!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarcho написа:aygofan написа:vicho написа:на моята не е връщан километража, ама няма да ви кажа колко пише
103 000
103 000 000![]()
![]()
Абе aygofan ти много ги разбираш бе........
айго-вентилатор е далеч
хинт: електронните не показват над 999 999

едно е сигурно, при еднакво състояние на автомобилите, човек винаги ще вземе тази, която е на 150 000, а не тази на 300 000км

То си ни е заложено.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- robert1975
- младши ентусиаст
-
на приятелката ми А-класата-които види киломертажа си умира от смях-купи я нова- 2003- сега е на 5000 км
Та има и такива-ама като я запродавам-я обясни че само е ласкана и мита и по гаражите стои

Та има и такива-ама като я запродавам-я обясни че само е ласкана и мита и по гаражите стои

BMW-маниак

ITK написа:Вече несериозно звучи седани, комбита, ванове на малко километри, там вече на некой малоумен да разправят, че дядото с 5-цата или Е класата ходи само до супера веднъж в седмицата и на гроба на бабата веднъж месечно.....
Един съсед си купи миналата седмица АУДИ А4 с метанова уредба, талянско, 95 набор на РЕАЛНИ 110 000 км....,а иначе си личи по тапицерията, по леките удари, по скърцащото табло...., че е съдрано от каране../.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
robert1975 написа:на приятелката ми А-класата-които види киломертажа си умира от смях-купи я нова- 2003- сега е на 5000 км![]()
![]()
![]()
то за имане има, ама на такава кола и личи че е умряла от седене на място(по ръждивото петно под нея:mhihi: )...
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
aygofan написа:Две неща ми правят впечатление (основно):
1.Защо табелката "Нов Внос" вдига цената на автомобила? К'во значение има дали вноса е нов при положение, че си личи от 100 км че бангията е взела и дала всичко и ще роди всеки момент?![]()
2.Защо като разгледаш mobile.DE има коли и на по 500 000 км , a в mobile.BG не можеш да намериш такава и с лупа да търсиш....
ще ти каза защо Новия внос е по скъп.Колата не е ходила по гаражни майстори които правят такива магии,и после като влезе колата с сервиз хората се хващат за главата и се чудят откъде да я почват.
-Техническите прегледи са сериозни, и при устъновена повреда се ремонтира веднага, а не като тука 'дай да видим спирачките и тва е'
-Консумативите са ИСТИНСКИ,а не тукашните буклуци които значително намаляват ресурса на ДВГ-то
-Автомобилите там ДУПКА не са виждали ходовата им част е 90%
и за други се сещам ама не ми се пише.
А това че има и буклуци нов внос.Да има, ами глегайте бе хора........
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ми точно за това говорим, той тоя метан за кво ще си го е слагал, като няма да я кара колата...
Ама не е само Италия, Хансовете да не пасат трева, там ония Ал-Бублита и -оглута, разни сърби и руснаци и те така добре светнаха Ханса как се правят нещата, че....
Аз си знам едно - кола - само от частно лице, автокъщите навсякъде са еднакви, щото хората сме еднакви....няма как да не те преметнат, това им е работата, и те деца хранят
Ама не е само Италия, Хансовете да не пасат трева, там ония Ал-Бублита и -оглута, разни сърби и руснаци и те така добре светнаха Ханса как се правят нещата, че....

Аз си знам едно - кола - само от частно лице, автокъщите навсякъде са еднакви, щото хората сме еднакви....няма как да не те преметнат, това им е работата, и те деца хранят

F**k them all!
Единственото кофти за продавачите на автомобили с връщането на километражите е , че като някой пусне кола наистина на реално ниски километри и купувачите като гледат колата на снимки в обявата , а не на живо и сигурно си викат тая е поредната с върнат километраж просто е на по висока цена и колата става по трудно продаваема.
Последна промяна ///sasho на 21 Фев 2009, 13:56, променена общо 1 път
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
matros написа:aygofan написа:Две неща ми правят впечатление (основно):
1.Защо табелката "Нов Внос" вдига цената на автомобила? К'во значение има дали вноса е нов при положение, че си личи от 100 км че бангията е взела и дала всичко и ще роди всеки момент?![]()
2.Защо като разгледаш mobile.DE има коли и на по 500 000 км , a в mobile.BG не можеш да намериш такава и с лупа да търсиш....
ще ти каза защо Новия внос е по скъп.Колата не е ходила по гаражни майстори които правят такива магии,и после като влезе колата с сервиз хората се хващат за главата и се чудят откъде да я почват.
-Техническите прегледи са сериозни, и при устъновена повреда се ремонтира веднага, а не като тука 'дай да видим спирачките и тва е'
-Консумативите са ИСТИНСКИ,а не тукашните буклуци които значително намаляват ресурса на ДВГ-то
-Автомобилите там ДУПКА не са виждали ходовата им част е 90%
и за други се сещам ама не ми се пише.
А това че има и буклуци нов внос.Да има, ами глегайте бе хора........
Викаш в Италия и Франция дупка не са виждали,а?

На майка ми колата е 5 годишна и е на 20 000км. както каза колегата 5 дни в седмицата марширут център-зала Универсиада - 8км. Сега спря да работи и един път месечно е София-Ябланица и обратно след месец.Мойта пък е на 142 000 км. и изглежда като нова и какво да ви кажа....до скоро имах служебна кола и сами си правете преценка колко съм успявал да и навъртя!!! Не ми се вярва, че в чужбина живота е кои знае колко различен и единственото занимание на чужденците е да навъртат километри за да има кои да ги връща преди да ни ги пратят в БГ. То хубавата кола си личи без да погледнеш килметража!!
Продава се колата от галерията
На моята улица 90% от хората до 30г внасят коли - Италия, Австрия...Преди си личеше раздвижване на автопарка...,но от около месец сме буквално задръстени от всякакви таралясници и без да говоря с тях се вижда, че нищо не са продали...И нещо др. - не съм видел да внесат читава кола - всичко минава през майстори и се кърпи и реновира....беха вкарали едни TAXI-та от Милано....малиии 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Колата не е ходила по гаражни майстори
лошото е, че не малка част от италианките рядко посещават какви да е сервизи.
а пък и ако не е била при гаражен майстор, кой и е превъртял километража там?
///sasho написа:Hugo Boss написа: ..... То хубавата кола си личи без да погледнеш килметража!!
Не съм съгласен....имам преки наблюдения как гробницата се сваля от автовоза и след седмица е кукла...има хора, които си чаткат от занаята и правят чудеса...
п.с.Бях си харесъл една талянска БИМА, внесена от един съсед...Невероятна....Не бях виждал по-запазен и гледан автомобил...Реших да я купя и съседа ми вика "Комшо нема ти я продам, че ще си развалим отношенията и ще се гледаме на криво...Тая кола ще е пробутам на неква будала...."

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5