:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Много добри отзиви и от нас Кюстендил за SuPeR_Fly

Мнение от oblaci33 » 17 Фев 2009, 19:35

Миналата година началото на лятото си взех от Митко неколко споилерчета за моето купе е36 и както говорихме по тел за състоянието на продаваните от него артикула.При доставката даже бях очарован просто почти перфектни некакви си малки дупчици все едно от камъчета и всичко стана и се монтира на колата за 1 ден.Видях реитинга му и сам радостен и ас да дам моя глас на скоро преди 2 3 седмици ми прати и броня която също е перфект каза митко утре и тя доиде утре вече почти една година от както за първи път му званнах и се радвам че сам говорил с тоз човек.Съжаляжам само 4е си смених Беемвето за вектра турбо,наистина мноооооогоооо е бърза ама никакъв кеф и ще и се по радвам и после пак към марката се връщам с по голям 6-так под капака на е36.Извинявам се ако съм се увлякъл с писането това е от мен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 17 Фев 2009, 19:48

увлякъл си се с аватара само :)
BMW 318is

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Фев 2009, 22:13

Алооооооооо oblaci33, помислих, че съм объркал форума. Качи си поне някой аватар с резолюция 1280х960 та поне да си имам нов тапет...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 18 Фев 2009, 21:04

- за колегата kok4o
Нямам думи джанти, с колко издран-изпочупен-откъснат борд и т.н. ми прати...от тротоар(по неговите думи)... :evil:
не ми се занимава да снимам да видите за какво става дума :confused:
п.с. не съм очаквал че ще пиша в тази тема :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 19 Фев 2009, 12:42

Много станаха олигофрените който прадават боклуци и то на доста солидни суми! И аз съм потърпевш от drift_king! дано тези пари ( 150 лв за прословутите ти ПЕРФЕКТНИ КОРИ) за Лекарства да ги дадеш и хубаво да не видиш! Ако си още човек поне дай сигнал, а не да няма връзка на 2-та ти телефона! Действа като абсолютен неблагодарник и си мисли че няма му се случи нищо, но ...! Та това е от мен! Този форум не отива на добре, поръчвал съм всякакви части и винаги колегите са били коректни, също и аз съм коректен, но такива пумиарски номера само един заблуден МОНГОЛЕЦ (няма думи как да го нарека) може да направи! Съвет към админите БАН на всеки такъв защото той не мисли за хората около него, а мисли за собствена печалба!!! Тежка им пръст на такива хора, казваше един наборник в казармата!
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Фев 2009, 23:23

Аз па да пофаля колегата hilqdarka,много коректен ,доволен съм много! :idea: :!: 8) :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 21 Фев 2009, 2:48

Колеги, мислили ли сте за нещо като рейтинг... 5 поредни измамни продажби -> тема за оценка на човека -> вънка от форума ? За съжаление има много некоректни хора...
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 21 Фев 2009, 14:10

Xscape написа:Колеги, мислили ли сте за нещо като рейтинг... 5 поредни измамни продажби -> тема за оценка на човека -> вънка от форума ? За съжаление има много некоректни хора...

според мен това не може да стане.защото може примерно да се наговорим 5 човека и да пишем че ти примерно си некоректен и ти си вън пък нищо не си продавал.........

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Фев 2009, 15:52

matros написа:
Xscape написа:Колеги, мислили ли сте за нещо като рейтинг... 5 поредни измамни продажби -> тема за оценка на човека -> вънка от форума ? За съжаление има много некоректни хора...

според мен това не може да стане.защото може примерно да се наговорим 5 човека и да пишем че ти примерно си некоректен и ти си вън пък нищо не си продавал.........
ми то кат не е пуснал обява иди докажи 4е ти е продал нещо и 4е е некоректен,как ше докажеш 4е некой ти е продал нещо,нещо 4ерно на бяло имаш ли да покажеш
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 21 Фев 2009, 15:57

Не знам, но тука много хора не разбраха, че това е тема за некоректни продавачи, аз ако трябваше сега да изброявам колко неща съм купувал и да слагам +-чета, направо нямаше да ми стигнат 20 страници...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Фев 2009, 16:46

Richmond написа:Не знам, но тука много хора не разбраха, че това е тема за некоректни продавачи, аз ако трябваше сега да изброявам колко неща съм купувал и да слагам +-чета, направо нямаше да ми стигнат 20 страници...
Я виж пак първата страница на тази тема,списъкът с никове в синьо :idea: :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 22 Фев 2009, 14:44

Като цяло, не съм човек, който да прави мръсно на хората,а и не съм сигурен, че в крайна сметка ще постигна нещо със следния пост, но като цяло съм супер възмотен от отношението на колегата SaSo, към моя милост !!

Случката е следната, преди около 10тина месеца, си закупих ксенон от въпросния колега, като при покупката получих гаранционна карта, която включва, гаранция, както на баластите, така и на крушките. Още от самото начало, баластите даваха леки дефекти - не винаги се пускаха, единия по бавно загряваше и прочие. Колегата ми обеща да ми подмени баластите с други, поради простата причина че тези били някакви нови модели и не били тествани. Речено сторено, чаках си аз времето си минаваше, колегата така и не се обаждаше. Затворих си очите за това, докато не изгоря едната от крушките. Тогава вече бях принуден да му се обадя и да ползвам едно-годишната гаранция, която имах по право, както за баластите така и за крушките. Сменихме баластите с "уж" читави(все още не съм ги пробвал), защото колегата нямаше крушка с цокъл H7, с оговорката до 10тина дена да подмени изгорялата крушка. В случая комуникирахме както по телефона, така и на ЛС, защото имаше случай, в които, той просто не вдигаше. От 1вото ми ЛС към него към днешна дата са минали около 2 месеца(60 дни). Пускам цитати от ЛС-тата.

Въпросният колега, не се занимава вече с продажба на ксенони или просто няма вече обява, която да цитирам, едва ли някой, ще има възможността да си закупи нещо от него, но като цяло, мен ме обиди отношението, което е меко казано безотговорно.

SaSo написа:
_r3sp3c7_ написа:Здравей, пиша ти по повод, ксенона който закупих от тебе. В началото се разбрахме 4е си ми дал, някакъв нов вид баласти(експериментален) и се разбрахме да ги сменим в последствие, като получиш по качествени, защото тези имаха забавяне и не винаги светкаха. До сега така или иначе не получих такова обаждане, но вече фактите са на лице и поради закона за фаровете и това че не са светнали ксеноните , на баща ми му беше съставаен акт. В следващия момент едната от крушките изгоря. Молбата ми е да ми дадеш актуален телефонен номер, за да мога да се свържа с теб и да се разберем. Комплекта все още е гаранционен. Благодаря ти предварително.

Поздрави

Телефона ми е 0898 432 907 ... Звънни ми да се разберем ? Иначе тая китайка не прати никакви баласти след като се разбрахме с нея... И се сещаш какво е станало... Както и да е имам един комплект който взех за брат ми ... Ще ти дам баластите му ( работят си идеално ) пробвал съм ги на мойта кола...

SaSo написа:
_r3sp3c7_ написа:Здравей Сашо, какво става със крушките ?

Видях че си ме търсил днес но не съм те набирал просто щото цял ден хвърча наляво надясно... А иначе я търсих тая китайката но неможах да я открия да ми прати новата крушка ... Ако имах Н7 веднага щях да ти я сменя но в момента имам само 1 комплект и той е Н1... Утре пак ще я търся...Аз съм и командировка в Ст. Загора в момента не съм и в София... Но я търся постоянно тая овца... Като я взема веднага ще ти звънна да ти я дам ....

SaSo написа:
_r3sp3c7_ написа:Здравей отново. Какво става с крушката ? Говорихме преди повече от 25 дена, с уговорка нещата да придобият някакъв вид едва след нова година. Вече тече 19тия ден от нея, а все още няма резултат. Не смятам, че е сеиозно от твоя страна. Една крушка струва 35-40лв, ако аз си я купя, на теб най- вероятно и по- евтино ти се връзва. Ако всеки трябва да чака по 1 месец за подмяна на гаранционна крушка какво ще стане? Дай ми отговор дали ще имаш скоро крушка или аз да си търся да си купувам !!
Благодаря ти предварително. Поздрави :)

Тая китайка още ме върти... Не ми е пратила крушката... Но като се върна в София ще ти купя една крушка аз и ще ти я дам... Никой иначе не е чакал за каквото и да е било за смяна до сега... Просто нямам налични Н7 зада ти дам веднага...Имам Н1 , но няма да ти свърши работа... Ако беше комплекта ти Н1 щях още като се видим да ти го подменя... Аз ще ти звънна другата седмица като си дойда... Съжалявам наистина че те забавих...

По между всичките, ЛСта, както вече писах по-горе, имахме няколко чувания по телефона, при които колегата на няколко пшъти ми обещаваше да направи всичко възможно, та дори да ми закупи той крушката. Не че мен ще ме бутнат 35-40 лв, но все пак е въпрос на принципи. Да продаваш нещо с гаранция, която е налице в писмена форма и да не го спазиш, направо разкошно.

Поздрави на всички четящи темата ;)

Потребител
Аватар

Мнение от gangster » 22 Фев 2009, 18:20

Какво да ви кажа колеги.Като чета тази тема и направо се замислям дали въобще да поръчвам някакви работи от форума,но знам че има и много кадърни колеги които са сериозни и изпълняват това което пишат.До сега съм купувал само халогени от колегата "Stefanta" и броня от колегата "Super Fly" и съм доволен от тях и са много точни.Даже скоро ще купувам ксенон и други работи и дано да не пиша някои ден в тази тема с лошо щото рано или късно всеки си намира маистора и ще се моли само да бъде изхвърлен от форума.Добре поне че има от време на време някои колеги които да пишат че са доволни от "продавачите" ;) във форума че тази тема да не е толкова черна.

Поздрави на всички които четат темата и успех :D
"BMW" - ЦАРЯ НА ПЪТЯ

Потребител
Аватар

Мнение от baikostaki » 25 Фев 2009, 12:43

И аз съм вече в групата на прекараните купих от колегата rafaello Вива Тел карта Бонуси безкрай. И познайте какво получавам карта с пин код който не знам а и никаде не пише. Намирам въпросното копеленце в скайп и го питам за какво става реч а той ми вика пук ще ти кажа довечера да си я оправиш ама ни вест ни кост............... преевах се ама той с тез 100 лева лекарства за раково болни да си купи. Пиша тук за да се знае да няма и други прекарани от него.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 26 Фев 2009, 20:00

baikostaki написа:И аз съм вече в групата на прекараните купих от колегата rafaello Вива Тел карта Бонуси безкрай. И познайте какво получавам карта с пин код който не знам а и никаде не пише. Намирам въпросното копеленце в скайп и го питам за какво става реч а той ми вика пук ще ти кажа довечера да си я оправиш ама ни вест ни кост............... преевах се ама той с тез 100 лева лекарства за раково болни да си купи. Пиша тук за да се знае да няма и други прекарани от него.

Леле и аз мислех да я взимам тая карта :confused:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари