Да ходим да постреляме в някое стрелбище на 07.03.2009?
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Да ходим да постреляме в някое стрелбище на 07.03.2009?
В темата за хобитата видях, че има хора, които се кефят да стрелят.
Има ли мераклии да се съберем компания от форума и да ходим да погърмим в някое стрелбище на 7 март. За този уикенд, май е доста късно, а за следващия се събират повечко почивни дни и сигурно всеки ще пътува нанякъде, затова седми март ми се струва най-подходящо.
Аз досега съм ходил само във ВИП-а, но приемам предложения всякакви, стига да е някъде в София.
Умишлено пускам тази тема в "Извън темата", а не в раздела за сбирките и мероприятията, защото това няма да е същинска сбирка на форума и ще я видят хора, които не искат да ходят на сбирки и затова и не четат в онзи раздел. Затова моля модераторите да не я местят.
Има ли мераклии да се съберем компания от форума и да ходим да погърмим в някое стрелбище на 7 март. За този уикенд, май е доста късно, а за следващия се събират повечко почивни дни и сигурно всеки ще пътува нанякъде, затова седми март ми се струва най-подходящо.
Аз досега съм ходил само във ВИП-а, но приемам предложения всякакви, стига да е някъде в София.
Умишлено пускам тази тема в "Извън темата", а не в раздела за сбирките и мероприятията, защото това няма да е същинска сбирка на форума и ще я видят хора, които не искат да ходят на сбирки и затова и не четат в онзи раздел. Затова моля модераторите да не я местят.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Аз ход редово на ВИП-а,
имам златна карта за отстъпки там и мога да го уредя да затворим само за нас,
но до 9 Март не съм в БГ,
после може...
Тамън да пробвам и новите ми две играчки
имам златна карта за отстъпки там и мога да го уредя да затворим само за нас,
но до 9 Март не съм в БГ,
после може...
Тамън да пробвам и новите ми две играчки

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз съм навит за ВИП-а. Не съм стрелял от доста време - последните два месеца всеки път като отида има по десетина човека да чакат.
Не съм ходил на друго стрелбище. Преди 3-4 години един познат казваше, че Кинтекс е добро, но доколкото знам е затворено.
Не съм ходил на друго стрелбище. Преди 3-4 години един познат казваше, че Кинтекс е добро, но доколкото знам е затворено.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Супер звучи идеята... На ВИП-а само съм бил, не съм стрелял, не дават да стрелям като нямам 18, въпреки че съм с баща ми, собствено оръжие и сичко... Но ако колегата Кобра го затвори за нас, няма да има такива проблеми.
На Спартак вече съм стрелял. Условията не са разбира се хубави като във ВИП-а, но чичката е отзивчив и със сигурност и там може да си го затворим за час примерно.
На Спартак вече съм стрелял. Условията не са разбира се хубави като във ВИП-а, но чичката е отзивчив и със сигурност и там може да си го затворим за час примерно.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- someone
-
На мен предложението на Cobra ми звучи много добре. Че и аз винаги като съм ходил съм чакал доста.
Ако искате да измислим друга дата и да сменя заглавието?
Следващата събота 14.03 обаче май е работен ден. Ако искате на 15-ти?
Един път ходих да нося една въздушна пушка за ремонт в една пряка на Сливница, след Опълченска, в мазето на някакво училище, та видях, че и там има стрелбище и нямаше много народ. Някой ходил ли е да стреля там?
Ако искате да измислим друга дата и да сменя заглавието?
Следващата събота 14.03 обаче май е работен ден. Ако искате на 15-ти?
Един път ходих да нося една въздушна пушка за ремонт в една пряка на Сливница, след Опълченска, в мазето на някакво училище, та видях, че и там има стрелбище и нямаше много народ. Някой ходил ли е да стреля там?
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако идвате на Варна, обадете се да постреляме. И тук вече има къде 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- someone
-
ktv написа:Ако идвате на Варна, обадете се да постреляме. И тук вече има къде
Бе аз ще идвам на близо, ма тъщата ще се сърди, ако и отида уж на рождения ден пък взема да драсна нанякъде

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
isa написа:ktv написа:Ако идвате на Варна, обадете се да постреляме. И тук вече има къде
Да, казаха ми, че има стрелбище и тук. Би било приятно!
Преди около две седмици бях в София и ходих да стрелям(за първи път) и много ми хареса! Не знам къде съм била обаче.
Иии... много съм добра
Това дали си добра, трябва да го докажеш

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
А някой стрелял ли е скоро във ВИП-а ? Аз за последно успях да се вредя преди около 4 месеца, обаче половината пистолети 9х19 липсваха или бяха счупени - USP-то на ремонт, Берета-та нещо и имало, CZ-то засичаше - изстрелях няколко патрона и се отказах. Глок и Зиг имаше работещи, с P99 стрелях веднъж и вече не го пипвам.
Личен пистолет нямам.
Личен пистолет нямам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- someone
-
Аз си стрелям с моя и нямам идея какъв им е автопарка.
Отдавна не съм ходил. То затова ме тресе такъв мерак.
Отдавна не съм ходил. То затова ме тресе такъв мерак.