Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 22 Фев 2009, 17:00

Почти всеки,който кара БМВ (особено по-старичките моделчета е30...е36...е34) прави глупости на пътя-дрифтове слаумове и т.н.
Знам че е безрасъдно,но и аз го правя :uups:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 22 Фев 2009, 17:01

споделената любов е най-сладка :weed:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 22 Фев 2009, 17:18

Да пързаляш колата е едно... да караш с 80-100 в града между колите е съвсееееем друго нещо :evil: . В първия случай най-много да смачкаш някоя ламарина, във втория може да има трупове Ей такова едно същото комплексирано селянче като теб (защото това за мен не е маняшко дето го правиш, а малоумно) един чичка на около 50г слезна от една Е60-тка, понеже поредния рейсър му се беше спрял в задницата, пра'ейки си супер-готиния слалом с 15 годишната си Алфа между колите и му наби за 10 секудни 10 тупалки в пубертетската мутра... Та по същия начин и теб някой ще те хване за презрамките на омазания с мАсло гащеризон и ще те свали бързо бързо на земята, дано да е преди да си се нацепил в някой, който просто е тръгнал на работа или е излезнал на разходка с детето си :!:

Аз съм забелязал, че въпреки всичко авто-форумите учат на възпитание и толерантност на пътя, и именно за това ей такива - БАН

Като си голям спортист, събирай пари, качвай най-готината Е30ка на влака и заминавай на Ринг-а... там ако искаш по таван я карай.

Да пази Господ верно :idea:

П.П: Нещо не моа си обЯсня, защо темата още не е с ключ? :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 22 Фев 2009, 19:00

Към автора на темата:
Човек трябва да се научи да се съобразява и да уважава останалите за да може да живее в общество.Трябва да караш така, че да не притесняваш другите около себе си, още повече пък ако получаваш не нарочни занасяния на задницата, щото не е нормално 10човека да стоят и да треперят дали ще успееш да овладееш колата.А за слаломи и прочие простотии няма да коментирам изобщо.Майстор не се става по този начин, така най много да изядеш шамарите някъде и дано да е по- скоро, та да ти дойде акъла в главата.Има полигони, писти -събираш ентусиасти като тебе и ходите да се учите.Има литература,видео, курсове-четеш, тренираш и така.Няма нищо лошо да правиш и дивотии по пътя стига да не застрашаваш и да не притесняваш останалите водачи.Колата си е твоя(надявам се де), живота си е твой -прави каквото искаш, но без да пречиш на останалите.Ако търсиш публика има за целта писти, състезания , събори, сбирки и т.н.Дано си схванал идеята ми, а именно съобразявай се останалите на пътя.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...

Мнение от uricatoli » 22 Фев 2009, 20:39

J.D.I. написа: Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара.
Следващия път като караш така се замисли дали ангела хранител може да те догони... ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Фев 2009, 20:41

someone написа:....
Малко си го бил мен ако питаш.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Re.

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 21:11

Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.
J.D.I.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: Re.

Мнение от Archangel » 22 Фев 2009, 21:12

J.D.I. написа:Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.

Убеден съм и след първият ти пост вярвам безрезервно на всичко, което кажеш. Ти си моят кумир! :winky:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 21:22

Оточнявам че когато Варна е била град днешна София е била малко село а сега е ГОЛЯМО такова. Да не се обиждаме на селяни МОЛЯ :D
J.D.I.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Фев 2009, 21:29

J.D.I. написа:Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.

Добре де карач/това е комплимент/,кажи ми само какъв беше смисъла на темата!Щото аз се обърках :roll: В заглавието задаваш накакъв въпрос ,а после не го доразвиваш и ни обясняваш колко коли си карал и как се адаптираш и..../няма да да смоменавам другото,те колегите са сипали достатъчно/...

Та да се върнем..каква е идеята на темата ?!
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Фев 2009, 21:35

plradev написа:

Добре де карач/това е комплимент/,кажи ми само какъв беше смисъла на темата!Щото аз се обърках :roll: В заглавието задаваш накакъв въпрос ,а после не го доразвиваш и ни обясняваш колко коли си карал и как се адаптираш и..../няма да да смоменавам другото,те колегите са сипали достатъчно/...

Та да се върнем..каква е идеята на темата ?!

Според мене е радостта му от шофирането на колата със задно особенно БМВ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Оточнение

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 21:45

За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.
J.D.I.

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 21:52

Тези теми са изпили мозака на някои. Някои ме разбраха идеално БЛАГОДАРЯ ИМ :bchug: За другите край на темата :mhihi:
J.D.I.

Каобой
Аватар
Кара: 318

Re: отговор

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 22 Фев 2009, 22:01

J.D.I. написа:Тези теми са изпили мозака на някои. Някои ме разбраха идеално БЛАГОДАРЯ ИМ :bchug: За другите край на темата :mhihi:

След петте ти великолепни мнения днес ни оставяш,така ли е? :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 22 Фев 2009, 22:23

Йес отивам да си гушна женичката че ми омръзна мъжката Ви компания ;)
J.D.I.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата