Кой тип на каране най Ви изпълва...
Модератор: Общи модератори
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Да пързаляш колата е едно... да караш с 80-100 в града между колите е съвсееееем друго нещо
. В първия случай най-много да смачкаш някоя ламарина, във втория може да има трупове Ей такова едно същото комплексирано селянче като теб (защото това за мен не е маняшко дето го правиш, а малоумно) един чичка на около 50г слезна от една Е60-тка, понеже поредния рейсър му се беше спрял в задницата, пра'ейки си супер-готиния слалом с 15 годишната си Алфа между колите и му наби за 10 секудни 10 тупалки в пубертетската мутра... Та по същия начин и теб някой ще те хване за презрамките на омазания с мАсло гащеризон и ще те свали бързо бързо на земята, дано да е преди да си се нацепил в някой, който просто е тръгнал на работа или е излезнал на разходка с детето си
Аз съм забелязал, че въпреки всичко авто-форумите учат на възпитание и толерантност на пътя, и именно за това ей такива - БАН
Като си голям спортист, събирай пари, качвай най-готината Е30ка на влака и заминавай на Ринг-а... там ако искаш по таван я карай.
Да пази Господ верно
П.П: Нещо не моа си обЯсня, защо темата още не е с ключ?

Аз съм забелязал, че въпреки всичко авто-форумите учат на възпитание и толерантност на пътя, и именно за това ей такива - БАН
Като си голям спортист, събирай пари, качвай най-готината Е30ка на влака и заминавай на Ринг-а... там ако искаш по таван я карай.
Да пази Господ верно

П.П: Нещо не моа си обЯсня, защо темата още не е с ключ?

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Към автора на темата:
Човек трябва да се научи да се съобразява и да уважава останалите за да може да живее в общество.Трябва да караш така, че да не притесняваш другите около себе си, още повече пък ако получаваш не нарочни занасяния на задницата, щото не е нормално 10човека да стоят и да треперят дали ще успееш да овладееш колата.А за слаломи и прочие простотии няма да коментирам изобщо.Майстор не се става по този начин, така най много да изядеш шамарите някъде и дано да е по- скоро, та да ти дойде акъла в главата.Има полигони, писти -събираш ентусиасти като тебе и ходите да се учите.Има литература,видео, курсове-четеш, тренираш и така.Няма нищо лошо да правиш и дивотии по пътя стига да не застрашаваш и да не притесняваш останалите водачи.Колата си е твоя(надявам се де), живота си е твой -прави каквото искаш, но без да пречиш на останалите.Ако търсиш публика има за целта писти, състезания , събори, сбирки и т.н.Дано си схванал идеята ми, а именно съобразявай се останалите на пътя.
Човек трябва да се научи да се съобразява и да уважава останалите за да може да живее в общество.Трябва да караш така, че да не притесняваш другите около себе си, още повече пък ако получаваш не нарочни занасяния на задницата, щото не е нормално 10човека да стоят и да треперят дали ще успееш да овладееш колата.А за слаломи и прочие простотии няма да коментирам изобщо.Майстор не се става по този начин, така най много да изядеш шамарите някъде и дано да е по- скоро, та да ти дойде акъла в главата.Има полигони, писти -събираш ентусиасти като тебе и ходите да се учите.Има литература,видео, курсове-четеш, тренираш и така.Няма нищо лошо да правиш и дивотии по пътя стига да не застрашаваш и да не притесняваш останалите водачи.Колата си е твоя(надявам се де), живота си е твой -прави каквото искаш, но без да пречиш на останалите.Ако търсиш публика има за целта писти, състезания , събори, сбирки и т.н.Дано си схванал идеята ми, а именно съобразявай се останалите на пътя.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...
Следващия път като караш така се замисли дали ангела хранител може да те догони...J.D.I. написа: Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Малко си го бил мен ако питаш..someone написа:....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Re.
Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.
J.D.I.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Re.
J.D.I. написа:Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.
Убеден съм и след първият ти пост вярвам безрезервно на всичко, което кажеш. Ти си моят кумир!

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
отговор
Оточнявам че когато Варна е била град днешна София е била малко село а сега е ГОЛЯМО такова. Да не се обиждаме на селяни МОЛЯ 

J.D.I.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
J.D.I. написа:Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.
Добре де карач/това е комплимент/,кажи ми само какъв беше смисъла на темата!Щото аз се обърках

Та да се върнем..каква е идеята на темата ?!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
plradev написа:J.D.I. написа:Не пързалям нарочно. Казах че ако се случи на малко дъждец на неправилното място досега слава бого си владея колата. Карам всеки ден най различни коли някои са с калпави спирачки някои без празен ход и какво ли още не но се настройвам по колите. Мислите че е лесно пробвай те тогава. Това е практика. Карам с ума си. Аз не съм безрасъден ТЪПАК а мъж зад волана. Преди всичко пазя другите.
Добре де карач/това е комплимент/,кажи ми само какъв беше смисъла на темата!Щото аз се объркахВ заглавието задаваш накакъв въпрос ,а после не го доразвиваш и ни обясняваш колко коли си карал и как се адаптираш и..../няма да да смоменавам другото,те колегите са сипали достатъчно/...
Та да се върнем..каква е идеята на темата ?!
Според мене е радостта му от шофирането на колата със задно особенно БМВ
Оточнение
За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.
J.D.I.
отговор
Тези теми са изпили мозака на някои. Някои ме разбраха идеално БЛАГОДАРЯ ИМ
За другите край на темата 

J.D.I.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Re: отговор
J.D.I. написа:Тези теми са изпили мозака на някои. Някои ме разбраха идеално БЛАГОДАРЯ ИМЗа другите край на темата
След петте ти великолепни мнения днес ни оставяш,така ли е?