РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 22 Фев 2009, 19:41

гладни ли стееееееее? НЕЕЕЕЕЕЕЕ жадни ли стеееееее? НЕЕЕЕЕЕЕ ми кво искате тогавааааа? УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕ АИДЕ ДЖАКАААААА :mhihi:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Фев 2009, 19:46

копелета,носим колет от наще !!! турете вестници ,че отварам лютеницата и салама....!!!! който има да ми връща цигари е са момента да го направи ,щот наще не ебават да пратят.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 22 Фев 2009, 19:51

ееех студенския сандвич всеки го знае ама воинишки след отпуск е 2 вратни пържоли и по :shock: средата филиика хляб
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 22 Фев 2009, 20:16

SKISA написа:копелета,носим колет от наще !!! турете вестници ,че отварам лютеницата и салама....!!!! който има да ми връща цигари е са момента да го направи ,щот наще не ебават да пратят.....

Ква лютеница и салам бе еййй! Ако не сме ние от прованса да мъкнем буркни с месо,брусове сланина и праз ще умрете от глад бре!!! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Фев 2009, 20:19

Ма много сте се разглезили нещо бре ейййй..!! Неделя вечер менюто включва БОБ и КаСеПе... За кви салами и вратни пържоли мечтаете.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 22 Фев 2009, 20:25

plradev написа:Ма много сте се разглезили нещо бре ейййй..!! Неделя вечер менюто включва БОБ и КаСеПе... За кви салами и вратни пържоли мечтаете.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да ама боба е зелен и от консерва с умрял срок на годност! :winky:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 22 Фев 2009, 21:49

еии гиувечите от консервите помните ли ги малииии кат са сета ми трагват и сега кисилини дето разяждат всичко на което ги изплиуеш :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 22 Фев 2009, 21:51

plradev написа:Ма много сте се разглезили нещо бре ейййй..!! Неделя вечер менюто включва БОБ и КаСеПе... За кви салами и вратни пържоли мечтаете.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
неделя вечер се прибира киртака от отпуск бре и носи на старото да апне за да е мирен и спокоен през ноща :twisted:
Последна промяна vin_diesel на 22 Фев 2009, 21:52, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Фев 2009, 21:51

а откривали ли сте паметник а :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 22 Фев 2009, 21:59

аз паметник не съм откривал ,ма щех да присъствам на закриването на един!!! 86та-големото у стражица!! 4,30 следобед-развод за наряд и като почна да люля и почти легнах на земята на плаца,щото не мога да си седя на краката! и гледам левски-а напред,а- назад ....!!викам си -край!! тоя излезна отпуска ча долу у центъра на търново!! паметника на левски беше около 10м и седеше на висок пиадестал и как се клатеше не е истина!!!! вечерта имА още едни убав трус ,та ми падна кюнеца на печката в караулното и се чудех дали да не давам бодърстващата с каска.....

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 22 Фев 2009, 22:01

след 10 не искам да виждам светещи лампи.Всички миете краката и по леглата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Фев 2009, 22:04

паметника беше Валентин "Гаргата" аз го откривах с чаршафа в спалното :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 22 Фев 2009, 23:07

vin_diesel написа:еии гиувечите от консервите помните ли ги малииии кат са сета ми трагват и сега кисилини дето разяждат всичко на което ги изплиуеш :confused:

Аха,ебати каква гадост беше! При нас имаше едни маймуни от Мозамбик,черни ма направо синеят.Та на тез брикети всеки ден специални храни,прясно мляко,понички.....,А ние чай с бром !!!! :winky:

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 0:01

ние бехме френдоове с кубинците и си иделкахме екстрите!!!
те ни научиха на бейзбол-ние тех на футбол....!!яки копелета!!веднъж се степахме,беха малобройни ,но ни се опънаха...!!ма след като ги натупахме...е така-за добре дошли си станахме мноо наши хора с кастровчетата.....!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 23 Фев 2009, 0:08

Гледам има и постари пушки от мене тука, ама и моя стаж в родната ни казарма не е за пренебрегване - 3092 дена до днес(че даже утре съм и дежурен :mhihi: )
Дунчев старши, ша ли мойм са пенсионира :winky:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата