Откраднато Бмв 316-СА7523ВС му е номерът!Награда от 500 лева
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
bavareca_86 написа:сагласен,оба4е как обяви в полицията 4е колата е намерена?Senna forever написа:Vlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Може би да не писка за откупа е имал в предвид.
Именно!Точно за откупът че няма да има полиция след този които им го носи!Иначе аз на момента я обявих когато видях че е открадната,но на полицията да ти помогне не можеш да разчиташ да помогне, колкото някои мутри ,имат връзки и могат да ти свършат работа!
Колега, на баща ми преди години като му вдигнаха колата точно полицая го свърза с джамбазите и му каза каква сума искат!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то е ясно 4е куките си познават крадците и работят заедно,на приател преди време му дигнаха колата и то4но както каза колегата,беше направена поръ4ка от полицай за колатаPitbull_Germany написа:bavareca_86 написа:сагласен,оба4е как обяви в полицията 4е колата е намерена?Senna forever написа:Vlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Именно!Точно за откупът че няма да има полиция след този които им го носи!Иначе аз на момента я обявих когато видях че е открадната,но на полицията да ти помогне не можеш да разчиташ да помогне, колкото някои мутри ,имат връзки и могат да ти свършат работа!
Колега, на баща ми преди години като му вдигнаха колата точно полицая го свърза с джамбазите и му каза каква сума искат!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Отива в полицията казва минах случаино от еди къде си и я видях.Ето така примерно може да каже на полицаите.
обичам BMW
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bavareca_86 написа:сагласен,оба4е как обяви в полицията 4е колата е намерена?
Каквото и да каже, то ще им е ясно... дали, че минавайки я е видял; дали, че е казал на приятели да обикалят и ако я видят да му звъннат; все тая...
- Senna forever
- Потребител
-
bavareca_86 написа:сагласен,оба4е как обяви в полицията 4е колата е намерена?Senna forever написа:Vlados написа:bavareca_86 написа:Владо тва според теб какво е искал да каже,как да не прави пис,ако е открадната и предположим 4е веднага е писнал колата,както се разбира,какво иска да каже после с това"да не правя пис"Senna forever написа:Доколкото разбрах е била взета да бъде продадена за части!А приятелът ми които помолих да ми помогне познава джамбазите!Те искаха 2500 но той ги убеди да свалят на 1500!Като уговорката беше да не правя пис в полицията!
Казах им че съм обикалял да я търся!И съм извадил късмет!Е те не са глупави и схванаха че такъв късмет няма!Знаем вика че си платил.Ама ти си знаеш като не искаш да ни кажеш......

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
най-важното от цялата работа е 4е колата си е при теб,сега бягаш за каско и 4акаш пак да ти я земат,хахаах,базик 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Колега момчетата да не са били от модерното ?
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Senna forever
- Потребител
-
HeBePeH написа:Колега момчетата да не са били от модерното ?
Доста е вероятно да са били именно от там!

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
сори колега!баси тва е гадно ,аз даже един път сънувах че ставам и мойта я нема в гаража-направо се побърках!вече и гаража е с аларма,има 2 много яки катинари дето освен с ъглошлайф с друго много трудно ще ги махнат,и колата е с пусната аларма,и код на борд компа вкарвам всеки път, и се замислям за още нещо да добавя както колегите с тайните ключета .а между другото гаража опитваха на 2-3 пъти да го разбиват и съм на тръни доста когат оставяколата и ида да се черпя някъде.
go6o82 написа:сори колега!баси тва е гадно ,аз даже един път сънувах че ставам и мойта я нема в гаража-направо се побърках!вече и гаража е с аларма,има 2 много яки катинари дето освен с ъглошлайф с друго много трудно ще ги махнат,и колата е с пусната аларма,и код на борд компа вкарвам всеки път, и се замислям за още нещо да добавя както колегите с тайните ключета .а между другото гаража опитваха на 2-3 пъти да го разбиват и съм на тръни доста когат оставяколата и ида да се черпя някъде.
А когато не ти е в гаража, ами си отишъл някъде с нея?

Бе май по-добър вариант от каското още не е намерен...
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Съвет към колегата:Освен каско (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)ти препоръчвам да монтираш GPS предавател.По спомени не е много скъпо.Получаваш рапорт за всичко което се случва с автомобила.При кражба (пази боже) локализира мястото на автомобила до 10м.
А за изключително мотивирани джамбовци спасението е следното:
В зората на демокрацията (94-95 г) във Варна 3 пъти крадат лада-та на военен.Той плаща всеки път откуп ,но накрая явно му е писнало и...монтира сериозен фойерверк в автомобила си.На следващата сутрин е събуден от полиция , която го информира ,че през ноща автомобила му е бил противозаконно отнет,с цел извършване на престъпление,но автокрадците са задействали взривно устройство,което са пренасяли.Въпросните лица са загинали на място!
Може да изглежда като сценарий на филм,но си спомням за случката отразена в пресата.
Нет человек нет проблем
А за изключително мотивирани джамбовци спасението е следното:
В зората на демокрацията (94-95 г) във Варна 3 пъти крадат лада-та на военен.Той плаща всеки път откуп ,но накрая явно му е писнало и...монтира сериозен фойерверк в автомобила си.На следващата сутрин е събуден от полиция , която го информира ,че през ноща автомобила му е бил противозаконно отнет,с цел извършване на престъпление,но автокрадците са задействали взривно устройство,което са пренасяли.Въпросните лица са загинали на място!
Може да изглежда като сценарий на филм,но си спомням за случката отразена в пресата.
Нет человек нет проблем
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
През 2004 г. ни откраднаха Форд Орион, който мислехме да продаваме и беше облепен с обяви че се продава. Нямаше каско! След кражбата дадохме сигнал в 2-ро районно и зачакахме...
Намерихме правилните хора, които БЕЗ пари организираха връщането, което беше следното:
Един ден ни звънна човек че е видял колата да се продава и пита колко му искаме
Обясни къде е видял колата и аз отидох там: кв. Зона Б18, блока с китайската стена. Колата беше отворена и запалена с кабелите, сипан бензин
, касетофона и инструментите стоят....
Обадих се на 166 / няма как, колата беше пусната за издирване /, дойдоха тия копелета, закарахме я в 3-то районо, попълнихме едни документи / НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ АДВОКАТ!!! / и ни взеха колата за експертиза
Зачакахме да ни я върнат но не! Започнаха да ни мотаят, при което намерихме "връзка" да изтеглим колата във 2-ро районно
От 2-ро районно започнаха да ни изнудват за откуп от полицията в размер на 800лв! За прокурорско постановление
Иначе ще чакаме с години за колата...
Този път задействахме силни хора / случайно /, които осигуриха връщането на колата за 1 ден без 1 стотинка подкуп
Всичко това беше за 3 месеца.
Всички са вързани: крадци, ченгетата, прокурори....
Да не им попадаш в лапите че си е ебало майката / сори, но е така /

Един ден ни звънна човек че е видял колата да се продава и пита колко му искаме

Обясни къде е видял колата и аз отидох там: кв. Зона Б18, блока с китайската стена. Колата беше отворена и запалена с кабелите, сипан бензин

Обадих се на 166 / няма как, колата беше пусната за издирване /, дойдоха тия копелета, закарахме я в 3-то районо, попълнихме едни документи / НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ АДВОКАТ!!! / и ни взеха колата за експертиза

Зачакахме да ни я върнат но не! Започнаха да ни мотаят, при което намерихме "връзка" да изтеглим колата във 2-ро районно
От 2-ро районно започнаха да ни изнудват за откуп от полицията в размер на 800лв! За прокурорско постановление

Иначе ще чакаме с години за колата...
Този път задействахме силни хора / случайно /, които осигуриха връщането на колата за 1 ден без 1 стотинка подкуп

Всичко това беше за 3 месеца.
Всички са вързани: крадци, ченгетата, прокурори....
Да не им попадаш в лапите че си е ебало майката / сори, но е така /