Сервиз Ангелов , гр. Пловдив ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Сервиз Ангелов , гр. Пловдив ?
Колеги , трябва да карам сега след 1/2 час една кола в този сервиз , обаче никога не съм стъпвал там. Добре ли работят , някои има ли впечатления от там ?
It`s party time !
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
минах каското на една кола и ме пратиха там. Няма някакви сложни неща , трябва да сменат бронята , подкалника и да видят защо не работят късите. Проблема е , че колата трябва постоянно и искам за няколко дена да е готова .
It`s party time !
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Ако е сервиза, който е до моста на Герджика... по-добре да не ходиш там...
Horse-power is how fast you hit the wall...
Torque is how far you take the wall with you.
Torque is how far you take the wall with you.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Преди време, техни баничарки в рамките на една година два пъти удряха колата на брат ми!
Два пъти на пешеходни светофарари, за малко да го откажат да спира на червено, големи заплеси бяха назначили, всичките им пикапи бяха издрани и очукани(тогава им обръщах внимание)!
Инак като сервиз не съм чувал нищо лошо!
Два пъти на пешеходни светофарари, за малко да го откажат да спира на червено, големи заплеси бяха назначили, всичките им пикапи бяха издрани и очукани(тогава им обръщах внимание)!

Инак като сервиз не съм чувал нищо лошо!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
преди малко оставих колата. Има за смяна броня , подкалник , лаисна и да видят защо не светят късите. Казаха ми , че за по малко от 2 седмици няма как да стане , части нямало как да се намерят по бързо и т.н. не знам дали е нормално време ама на мен за една броня и един подкалник без да има нещо за изправяне и така нататък 2 седмици + ми се вижда доста време.
It`s party time !
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Re: Сервиз Ангелов , гр. Пловдив ?
Освен, че са скъпари, от работата им не личи да имат умения в дадената област!
На мен лично ми опропастиха така колата, че в никой сервиз не се захващат, да ремонтират "сътвореното" от тях!
Мислех, че при мен случайно е станало така, но като чета в интернет отзивите за този сервиз, разбирам че вероятно никой не е доволен!
Аз лично пострадах от бояджийските и от тенекеджийските им услуги!
При мен не само, че не са се справили добре, ами са ми направили и по-големи поразии!
На мен лично ми опропастиха така колата, че в никой сервиз не се захващат, да ремонтират "сътвореното" от тях!
Мислех, че при мен случайно е станало така, но като чета в интернет отзивите за този сервиз, разбирам че вероятно никой не е доволен!
Аз лично пострадах от бояджийските и от тенекеджийските им услуги!
При мен не само, че не са се справили добре, ами са ми направили и по-големи поразии!
9 мнения
• Страница 1 от 1