Най-здравият автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Daniela_BMW » 23 Фев 2009, 21:07

Няма най-здрава кола? - няма такова нещо. Просто някой марки автомобили са по-нежни, а други - по-издръжливи. Но всяка кола, каквато и да е, трябва да се поддържа и малко от малко да се пази. Ама на нашите пътища ако ще и кола от стомана да караме, пак няма да издържи дълго :confused: . Според мен BMW е марка кола, която се нарежда сред първите места по издръжливост.
Диагноза: BMW ! Заключение: НЯМА ЛЕЧЕНИЕ !

с връзки
Аватар
Кара: 318i ed

Мнение от Mitkui » 23 Фев 2009, 21:40

точно така пич :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 23 Фев 2009, 22:33

Mercedes 123-124 междо времено мерцедес поздравява всички БМВ фенове с песента . ДАВАМ ГАЗ И НЕ ВЪРВИ

GOLF 2
тва гюрбе мое да надживее всичко
проста тъпа и зверски яка колаааааа
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Фев 2009, 22:53

Има нещо по-здраво от голфа и то е :

Изображение

На по 40 и кусур години още може да се срещне по пътищата родни,служейки верно на своя стопанин... :mrgreen: Ама на никой не го пожелавам.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 23 Фев 2009, 23:09

за мен най-здравата кола е голф 2 дизел
карал съм с колегата ми въпросното "нещо" 2 дни с масло много под минимума(няма кой да погледне) на яко газ лятото и колата и до ден днешен е на 300000+ км и още движи без да е сменяно нещо сериозно по нея ;)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Фев 2009, 23:14

аз също мисля че Тойота и Мерцедес са най-здравите коли..
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Фев 2009, 23:17

Най-здравата кола е гледаната ,иначе ако търсиш интрига чети вестник шок ;)
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Фев 2009, 23:19

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:01, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 23 Фев 2009, 23:25

TheBlame написа:за мен най-здравата кола е голф 2

+1 :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 23 Фев 2009, 23:30

Здравейте,моя опит доказва че по-здрава и издръжлива машина от МБ 190 200Д няма!(поне за мен)
Карах я 4 години и половина и освен консумативи съм сменил 1 шарнир и съединител(като съединитела можеше да мине и само с лагер)За тея 4+ години няма почти язовир на които колата да не е стъпвала и откъм ръчкане не съм я жалил грам(доколкото е възможно да се ръчкат тея свирепи 72коня :mhihi: )
Базата ми за сравнвние е доста голяма имал съм 20 и няколко коли,все различни.
Друго което мога да споделя е че най-здравата италянска кола която съм имал е ланчия капа.Ако не се брои формата и на варел е уникална кола.
Това е от мен.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 24 Фев 2009, 0:06

не съм забелязал бмв да е чуплива кола,ако от завода разберат кво съм и причинил на мойта ще ме осъдят ;) някой спомена за 124,наистина е здрава но ако си пенсионер :mhihi: особенно кутията е изключително чуплива при екстремни натоварвания,инжекцията е боклук и са с прекалено хилави двигатели за кубиците си,никва аргономия вътре,дизела е друга работа но е свален направо от някоя фадрома,как да се счупи като неможе да се развърти :mhihi:
за бмв на 500 000 кво да говорим,станало 20 годишно минало през 10 собственика които естествено подръжката им се е видяла скъпа и са я оставили за следващия :mhihi: карам е 34,за щастие не може да говори,много километри навъртях в лютеницата,много мантинели паднаха в неравна битка с танка,джантите ги свалям на няколко пърчета след срещите ми с българските дупки и бордюри ;) гумите са консоматив.сменям масла и филтри и си свиркам,потресен съм от здравината на тази машина на 18 години и незнам си колко хиляди километра,кво да говоря повече 8)

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 24 Фев 2009, 0:09

и аз се убедих в същото за Е34 ;)

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Фев 2009, 0:17

БМВ Е34 М20Б20 89' - уникат... имаме я от 7-8 години, сега като втора кола, но пак си се кара активно, по независещи от мен причини (криви представи на баща ми) е на газ, но досега й се сменят само гориво и консумативи.
Мерцедес 124 е легеда, 190 сме имали преди бавареца и си беше също супер кола...2.5д с 5 скорости, виненочервен с много яки 17-ки...за времето си беше уникална
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340i
Детайли за колата: Жълта...

Мнение от Zdravkoe30 » 24 Фев 2009, 1:26

NeoPrint написа:
Overburner - NX написа:
clubzendo написа:
Zdravkoe30 написа:може да карам е30 и да съм фен на БМВ,но за мен може би най-издръжливата кола е мерцедес 124

и неколко модели тойота

И Nissan.

Всъщност W115 и W123 са в пъти по-безпроблемни от 124-ките,които са последния читав Мерк.
Относно здравината на нашите БМВ-та с оглед на множеството напреднали технологии вградени в тях години преди останалите да се сетят и предвид това как се експлоатират и що за "кротки" собственици сме,смятам,че са доволно здрави и надеждни :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Имам предвид тези които аз лично съм притежавал Е21,Е28,Е34 '90 и Е34 Туринг М50Б20 с Ванос '95.
Проблема започва с по-новите,където ресурса е значително занижен още на чертожната дъска.

да,в същност пропуснах 123-ката която е може би,още по-здрава
но както каза един друг колега:от кола до кола има разлика
също има разлика и от тоя дето я кара...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Фев 2009, 2:35

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:06, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата