еий омрьзна ми от кретени бе набсякаде какьв е народа ни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

еий омрьзна ми от кретени бе набсякаде какьв е народа ни

Мнение от zaharin3 » 24 Фев 2009, 3:29

жена ми работи на 1.3 км. от вкьщи до23часа.
таа вечер се е молила на едно такси да я закара обаче оня и отврьща
ооо много близо нестаа колко да ти взема.а па жената ми е шубе малко и неможах да я взема поради празник.страх я е от кучета вече са доста в квартала подпийнали и др.
и накрая се разбират за 3 лв пазарльци.
поставям тази тема не само заради това но колко кальфи и тьпи п....има сред нас това е жалко.
навсякаде сме заобиколени от такива и често избираме другаря си такьв например.или работим с такива и ги тьрпим.
извинявам се ама не се сдьржах.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 24 Фев 2009, 6:13

пич сори за жена ти и за цялата история,
ама ми стана смешно как разправяш за тъпанари,
калъфи и кретени... пък и гледам как си описал случката...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Фев 2009, 8:58

Ей тия жени начииии :lol:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Фев 2009, 9:03

Stoyan7777 написа: пич сори за жена ти и за цялата история,
ама ми стана смешно как разправяш за тъпанари,
калъфи и кретени... пък и гледам как си описал случката...

пич човека си е много прав, може и да е прекалил малко с калъфите, но тва си е самата истина, мн малко бакшиши ще се навият да те возята за разстояние по-малко от 5-6лв. :D. карай да върви. поздрави
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Фев 2009, 9:26

ми с една дума бакшиш, просто няма такава сган :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 24 Фев 2009, 9:30

мани ама 23часа и то жена клиент . то да е през деня аре оправдавам ги до някаде.аз никога не бих отказал камо ли и пазарльци да правя.
каде ни е морала в портфеила ли каде.
по принцип говорех не само и за таксиметарджийте.за морала икултурата и характера на хората .
пьлно е с к..... к..ли и т.н и ги тьрпим.
но понякои пьт е хубаво да им го кажем право в очите.
било то комплексари абе секви.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Фев 2009, 9:32

А иначе като се качи човек в смръдливите им таралясници веднага те почват от вратата с оплакванията как нямало работа, никой не оставял бакшиши, как никой не може да кара и всички други неща от живота :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 24 Фев 2009, 9:38

Zapa написа:А иначе като се качи човек в смръдливите им таралясници веднага те почват от вратата с оплакванията как нямало работа, никой не оставял бакшиши, как никой не може да кара и всички други неща от живота :evil:

Не мога да ги понасям......!!!! През цялото време трябва да си благодарен, че се е съгласил да те закара от А до Б. Имам чувството, че ако не е от Обеля до Дружба, все им е криво! И винаги съм се чудела, дали ще изкара повече, стоейки на едно място с часове, или ако направи 2-3-дължинки по 2 лв..... И на мен са ми отказвали.Ама няма какво да им се ядосваш, такива са....Мръсотия вътре, той се запотил, смърди, пуши, псува, с анцуга, трохи некви по пуловерчето му, слушам или чалга или някакви футболни коментари....оная кола трака отвсякъде....идиотска история. Че и дребни няма после! :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Фев 2009, 12:22

за това аз се качвам и казвам само - карай, тук на ляво, там надясно и тн.
без обяснения.
пък като плащаш ако иска да се гръмне.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 12:41

Причината да се привързваме към автомобилите си, е липсата на елементарно уважение, вежливост и възпитание от така наречените "таксиметрови шЕфьори". Стига колата ми да е в изправност, ползвам тези "услуги" само след употреба на алкохол в компания на разстояние по-голямо от 3-4 километра.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 24 Фев 2009, 12:43

_65536_kb_sec_ написа:за това аз се качвам и казвам само - карай, тук на ляво, там надясно и тн.
без обяснения.

Хаахаа, без обяснения ли? Чакай, че се сетих една случка, даже две- накратко:
1. Качвам се рано сутринта от Надежда, ще отивам на работа. Поздравявам, питам до Цар Освободител ще ме закара ли, казва Да, качвам се. Още не съм седнала......и той казва "Какво е това Цар Освободител?" :shock: На мен идеята ми беше, не като отворя вратата рецитирам къде искам да отида, а да го питам ориентировъчно човека и после като се кача и адрес ще му кажа и ориентир и т.н. обаче той скача веднага какво било това?! И аз палнах. Викам му "Това г-не е булевард, ще ви кажа и къде точно искам да ме спрете там"......- "Ха, вие не знаете къде отивате, неориентирана сте, така ли се казва?" ...... - помолих го да не ми се кара толкова рано сутрин, че съм по-чувствителна тогава, и има голяма вероятност да сляза от колата, при което той ми каза "Естествено че ще слезеш, да не мислиш че изобщо ще те карам?!" :shock: :shock: :shock: Такова чудо не мога да си прудставя да е обслужване......

2. Тръгвам си от работа, качвам се пак в такси ( бяха се заредили едни дни, в които бях без колата), спирам си го на улицата, минаваме покрай Ал.Невски, и аз му казвам "Ако обичате от тук, Сточна гара, ТЕЦ-а и Надежда"...... "А, ама вие сте си начертали и маршрут даже?", учуден, видиш ли аз ще му казвам от къде да кара.....Викам си тия или не са добре, или аз не съм добре и му казвам "Да, мое право е да пожелая от къде да минем, НАЛИ ТАКА?"- натъртвам и го гледам... Да, но аз предлагам да минем през Сливница, ц.гара и т.н, викам му "Не, г-не, ако ще и най-голямото задръстване да е в момента на ТЕЦ-а, ще минем от там, от където аз искам, защото съм клиент, плащам ви, и ако искам целия град ще обикаляме цяла вечер заедно".....млъкна.....

Тия са ненормални.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 24 Фев 2009, 12:46

Аз съм им обявил бойкот на жълтурите. Ако трябва и на нова година ще мина с едно шампанско, ма няма да им се моля да ме закарат, да чакам 3-4 часа да дойде кола, която да ми вземе 3-на или 4-на сметка. Тази нова година спах в приятеля, в който се събирахме :mhihi:
Толкова съм се нагледал на простотията им, наглостта и мизерията им, че вече не искам и да чувам. Мога да разказвам случки до утре с тия мизерници.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 12:52

Мишел написа:
_65536_kb_sec_ написа:за това аз се качвам и казвам само - карай, тук на ляво, там надясно и тн.
без обяснения.

Хаахаа, без обяснения ли? Чакай, че се сетих една случка, даже две- накратко:
1. Качвам се рано сутринта от Надежда, ще отивам на работа. Поздравявам, питам до Цар Освободител ще ме закара ли, казва Да, качвам се. Още не съм седнала......и той казва "Какво е това Цар Освободител?" :shock: На мен идеята ми беше, не като отворя вратата рецитирам къде искам да отида, а да го питам ориентировъчно човека и после като се кача и адрес ще му кажа и ориентир и т.н. обаче той скача веднага какво било това?! И аз палнах. Викам му "Това г-не е булевард, ще ви кажа и къде точно искам да ме спрете там"......- "Ха, вие не знаете къде отивате, неориентирана сте, така ли се казва?" ...... - помолих го да не ми се кара толкова рано сутрин, че съм по-чувствителна тогава, и има голяма вероятност да сляза от колата, при което той ми каза "Естествено че ще слезеш, да не мислиш че изобщо ще те карам?!" :shock: :shock: :shock: Такова чудо не мога да си прудставя да е обслужване......

2. Тръгвам си от работа, качвам се пак в такси ( бяха се заредили едни дни, в които бях без колата), спирам си го на улицата, минаваме покрай Ал.Невски, и аз му казвам "Ако обичате от тук, Сточна гара, ТЕЦ-а и Надежда"...... "А, ама вие сте си начертали и маршрут даже?", учуден, видиш ли аз ще му казвам от къде да кара.....Викам си тия или не са добре, или аз не съм добре и му казвам "Да, мое право е да пожелая от къде да минем, НАЛИ ТАКА?"- натъртвам и го гледам... Да, но аз предлагам да минем през Сливница, ц.гара и т.н, викам му "Не, г-не, ако ще и най-голямото задръстване да е в момента на ТЕЦ-а, ще минем от там, от където аз искам, защото съм клиент, плащам ви, и ако искам целия град ще обикаляме цяла вечер заедно".....млъкна.....

Тия са ненормални.....

Много таксита съм ползвал, но подобно отношение от таксиджията към мен не е имало, вероятно защото съм 190 см висок и тежа 110 кг все още запазена фигура от тренировките. Такива волности си позволяват с дамите, на които си изкарват всички негативи от тежкия ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 24 Фев 2009, 12:54

На мен рядко ми се случва да ползвам такси и още по-рядко за кратки курсове, но като ми се сопнат така или получават звучна псувня или ако съм много на зор му хвърлям 5лв и му казвам да кара.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 24 Фев 2009, 12:54

На мен така една сутрин, колата ми беше на ремонт и трябваше да хвана такси. Звънях по телефона, ама никой не дойде, та отидох на стоянката на пазарчето в Красна Поляна и там се наредили поне десет коли и се започна - първият ми отказа, вторият също...на третия му отварям вратата и викам "Брат, ако не ме закараш до Овча Купел, ше ти заглъхнат ушите..." и му се хиля...оня нещо ми се ядоса и ми тегли една майна да се махам, а аз така му изших вратата че чак се чудя как не му падна страничното огледало...а оня излиза и се държи за ушите...аз пак се хиля и му викам "Аз нали ти казах, че ше ти заглъхнат ушите..." Хубаво, че му стана смешно и на него, че иначе сигурно щяха да ме бият, както се бяха събрали десетина бакшиша...

Освен, че щяха да ме бият в този ден, ходих и с маршрутка на работа... :(

Следваща

Назад към Извън Темата