еий омрьзна ми от кретени бе набсякаде какьв е народа ни
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
ивчо3 написа:....
И аз останах изумена. И това ми беше в един ден. На следващия тоя го познах пак дебелия в Надежда, качих се в една друга кола....едно чисто вътре, приятно, момчето на Вие ми говори, супер вежливо......3-4 сутрини след това, аз запомних колата и той си беше на Ломско, качвах се, още от първото возене беше запомнил къде отивам. Само ме попита пак ли там отиваме и така......1/10000000 са сигурно тези, които се държат както трябва......
Вечер няма да ви обясявам защо не ползвам услугите им, и предпочитам макар и пийнала малко да си карам колата....там разговорите отиват на съвсем друго ниво.....

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Омръзнало ми е да ме карат нощно време от "центъра" до "центъра" (визирам примерно от Брилиантин до Най Клуб, Биад, Гранд де Лукс и тн.) за по 5 лв. Пазарят се сякаш съм на курорт. До такава степен ми се гади като ми кажат: примерно с-ка 2.90 лв. а аз им дам 5лв "миии Немаш ли по-дребни че нЕам да ти върна?"
Поради тази причина си нося вече "гроздоберки" - 2левки по джобовете защото като си направя с-ка нощно време такситата сами над 10 лв. за курс който трябва да е 5

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
веднъж и аз се изненадах, когато за да стигна от зонаб-18 до студ.град минахме през красна поляна - лагера - красно село -
- лозенец - дианабад и влезе от към марсилията (аз бях за четворката):shock:
на два пъти го питах на туристическа обиколка ли сме, а той - "на тебе кво, маршрута ли не ти харесва?..."
мисля си: "абе боклук,
не стига, че те търпяхме дотук, пък и нахален ..."

на два пъти го питах на туристическа обиколка ли сме, а той - "на тебе кво, маршрута ли не ти харесва?..."
мисля си: "абе боклук,

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Затова се обаждате и ги викате по телефона,
1 че тогава не могат да откажат,
2 второ че се знае кои е приел курса и
3 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си взимате касовата бележка-ако не сте доволни от нещо,на нея си пише служебния номер на водача ,пускате си едно оплакване и тоя повече няма да е бакшиш във тая фирма.За 1.5 км. ти е точно 1.05 лева ,а оскъпяването ще е 60 стотинки за повикването и със бакшиша -точно 2 лева
3 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си взимате касовата бележка-ако не сте доволни от нещо,на нея си пише служебния номер на водача ,пускате си едно оплакване и тоя повече няма да е бакшиш във тая фирма.За 1.5 км. ти е точно 1.05 лева ,а оскъпяването ще е 60 стотинки за повикването и със бакшиша -точно 2 лева

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
ако не сте доволни от нещо,на нея си пише служебния номер на водача ,пускате си едно оплакване и тоя повече няма да е бакшиш във тая фирма
то в колите(поне някои) има номер за оплаквания, ама си мисля, че те слагат на дядо на *** и утре охлюва пак е на стоянката...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Изрода написа:Затова се обаждате и ги викате по телефона,
На мене са ми отказвали - "едва ли някой колега ще дойде за този адрес". И какво излиза.....трябва да живея на края на София, за да реши някой да ме метне до центъра ли?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
hemicharger написа:Изрода написа:Затова се обаждате и ги викате по телефона,
На мене са ми отказвали - "едва ли някой колега ще дойде за този адрес". И какво излиза.....трябва да живея на края на София, за да реши някой да ме метне до центъра ли?
След такива думи на операторката във БЕЛИТЕ държави можеш да съдиш фирмата и да ти плащат докато си жив и да разполагаш със безплатно такси по всяко време.Това е фирма за УСЛУГИ и си има съответните комисии за защита и тн. Но уви ,кво да правиме като сме се родили НЕГЪРЧЕТА и нямаме никакви права

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:ивчо3 написа:....
....предпочитам макар и пийнала малко да си карам колата....
ТихУ...това не го казвай друг път....

Аз с таксиджий досега проблем не съм имал..Просто е било късмет явно..Говоря за сметки и обикаляници с цел повече километри..Може би към жените когато са сами отношението е друго...

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Абе тея бакшиши са най големите боклуци и олигофрени! Аз съм имал случка в студенски град се качва приатно пийнал и му викам да ме закара до Румънското щото там живея. И ония ми вика що не си еб*ш майк**а, няма да мръдна отук и аз му играх два шамара че после не мога си тръгна ония боклук извика колегите си и имаше един час разправии с тях и куките. Щяха да ме бият но се разминах на косъм, ония боклук взе да лъже че съм искал да го ограбвам и че съм го бил удрял. Хубаво че имаше наблизо патрулка и ми се размина боя накрая. Абе за мен това са най голямата зган и най големите шибаняци. Тея бакшиши ги мразя в чевата толкова са мазни и нагли че няма на къде.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аз преди като бях по малак и нямах книжка всеки ден ми се налагаше да патувам поне по 2-3 пъти с такси и то дълги растояния защото живея извън града ( марково за пловдивчани го знаят) . За 4-5 години съм ползвал сигурно половината таксита в Пловдив , от тях само 1 е бил винаги точен, голяма сган са. Още в началото си намерих един човек , кара мерцедес с кожи и кво ли не , как един път не му беше мръсна колата , как един път не се направи на тарикат да иска да изкяри нещо или пък да е не добре облечен да не говорим да мирише на пор , ето това е такси и с кеф съм му оставял бакшиш много пъти. А масово са големи изруди , особенно като видят сама жена. Един път останах в шок , бях с една приятелка и нещо се скарахме в колата , оставих я пред тях и си продължавам за Марково. Дотук добре , тоя по едно време ми вика : абе батка , гледам тая ти е писнала , каи и телефончето да и звънна да и го набия в задния двор
викам абе ти наред ли си ве изруд ? и тоя млъкна и през целия път 1 дума не каза повече.

It`s party time !
бе то един ден и аз се качих на едно такси(рядко се возя не нещо различно от моят автомобил),и един "бакшиш",кара по Дондуков,на светофара подсвирква на някакви мадами,боже ,исках да се скрия някъде..ебаси,ами ако ми беха познати жениците?
Викам-пич,не свиркай така на момите...че ме е срам
а оня ми отвръща-бе то на тех им е кеф бе еууу!!
Срашен пич(бакшиша) ,така да ме светне!!!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
clubzendo написа:бе то един ден и аз се качих на едно такси(рядко се возя не нещо различно от моят автомобил),и един "бакшиш",кара по Дондуков,на светофара подсвирква на някакви мадами,боже ,исках да се скрия някъде..ебаси,ами ако ми беха познати жениците?
На мен таксиджия ми е правил следното предложение:
"Гледам пийнал си си, а сам се прибираш? Дай да те водя при една моя позната, да ти оправи настроението за 100лв."
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3