Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2009, 16:01

не съм казал, че вие сте виновни за дупката ...

Виновни сте, че все едно ни бутате останалите в нея, а всъщност, ако не сте паркирали там можем да я заобиколим !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Фев 2009, 16:37

vlad0 написа:не съм казал, че вие сте виновни за дупката ...

Виновни сте, че все едно ни бутате останалите в нея, а всъщност, ако не сте паркирали там можем да я заобиколим !

:wtf:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Фев 2009, 17:21

Oбяснявам пак. Представи си, че аз живея на Хан Аспарух и Асен. Паркирам си колата там след 30 минути обикаляне в кръг на карето от улици. Най-накрая виждам празно място за паркиране, в рамките на периметъра. Паркирам някак си, също падайки в дупката и псувайки много. Някоя тъпа кифла от "намсикъдеси" си паркира Реното/Пежото кабрио до моята, задирайки 2 пъти бронята ми (веднъж на влизане и веднъж на излизане). Колата ми заприлича на търкана със шкурка по броните за 2 години.

Мислиш ли, че въобще ме боли фара дали ти ще минеш през дупката или няма? Успяваш ли да погледнем на нещата от моята гледна точка или все още живееш в заблуда, че някой ти е длъжен. Аз съм си паркирал успоредно на 2-3 см от тротоара, колкото да не си надраскам джантите. Дупката не е по моя вина.

Приеми го. Плащам си данъците, в правото съм си. Дали ти харесва няма значение, щом не съм в нарушение. Единствено КАТ има право да коментира как съм паркирал. Ти имаш право да съдиш общината за дупката!

Темата е просто абсурдна.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Фев 2009, 19:03

liloff написа:
Oбяснявам пак. Представи си, че аз живея на Хан Аспарух и Асен. Паркирам си колата там след 30 минути обикаляне в кръг на карето от улици. Най-накрая виждам празно място за паркиране, в рамките на периметъра. Паркирам някак си, също падайки в дупката и псувайки много. Някоя тъпа кифла от "намсикъдеси" си паркира Реното/Пежото кабрио до моята, задирайки 2 пъти бронята ми (веднъж на влизане и веднъж на излизане). Колата ми заприлича на търкана със шкурка по броните за 2 години.

Мислиш ли, че въобще ме боли фара дали ти ще минеш през дупката или няма? Успяваш ли да погледнем на нещата от моята гледна точка или все още живееш в заблуда, че някой ти е длъжен. Аз съм си паркирал успоредно на 2-3 см от тротоара, колкото да не си надраскам джантите. Дупката не е по моя вина.

Приеми го. Плащам си данъците, в правото съм си. Дали ти харесва няма значение, щом не съм в нарушение. Единствено КАТ има право да коментира как съм паркирал. Ти имаш право да съдиш общината за дупката!

Темата е просто абсурдна.

Абсолютно си прав! Да не говорим, че тези няколко души от София, които ще прочетат темата, и да не паркират там, пак остават още около 1,5-2 милиона души и все някой от тях ще паркира там. И аз да съм и аз ще паркирам криво-ляво там, ако живея наблизо. Или трябва да отида да паркирам на майната си и като се върна да видя, че някой си се е настанил на мястото и ефектът от действието ми е безсмислен.

А и мисля, че е крайно време да престанете с тези безсмислени теми. И мен не ме кефи, че се напълни с провинциалисти блока ми и ми спират пред гаража, при все, че съм написал, че е гараж и да не се паркира, но не съм хванал да пускам теми, защото са също толкова безсмислени, колкото тази! Колегата Лилоф си го каза - ако ти се занимава, съди общината!

От 3-4 години го чета тоя форум и вече почвам да виждам как го превръщате в бгмама-форума. Нека да пускаме теми, които са смислени и могат да бъдат от полза на другите. Разберете, че и модераторите са хора и не могат 3-ма души да се справят да чистят всичките ви прищявки. Искате по-сериозно отношение - ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТУК!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2009, 19:33

разбрах ви ...

Важно на мен да ми е добре, а за Вуте ме ебе ...

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 24 Фев 2009, 19:49

BMDrago написа:Забранява се на сички от Люлин и Обеля(а скоро и от Младост)да си карат колите в солицата защото имат метроооо
Също така който няма гараж,няма право да си паркира колата пред блока

Кротко Джеки :mhihi: до Белите брези ше ме пускаш ли :roll:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 24 Фев 2009, 19:49

vlad0 написа:Когато си паркирате колата на двулентов път от едната страна и до Вас, където трябва да минават колите има дупка, абсолютно всяка кола ще премине през тази дупка заради Вашата глупост и наглост!

Колега, твоята идея ми прилича на тази да не се застроява Иракли - колкото хубава, толкова и абсурдна...

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Фев 2009, 19:53

МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:
BMDrago написа:Забранява се на сички от Люлин и Обеля(а скоро и от Младост)да си карат колите в солицата защото имат метроооо
Също така който няма гараж,няма право да си паркира колата пред блока

Кротко Джеки :mhihi: до Белите брези ше ме пускаш ли :roll:

Ако спреш да се бизкаш по... :mhihi: от нова година го правиш :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Фев 2009, 19:54

поредната тема лъхаща бай-ганьовщина и простотия..лек ви ден

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Фев 2009, 19:58

Там пък кога се появи дупка :shock: До миналата седмица не бях забелязала :shock: Навъждат се като бръмбари.
Същата ситуация, само че от дясно, на ул. Дунав / първата вдясно на Дондуков, като се направи ляв завой от В.Левски/ и там по същия начин винаги има спряла кола и при мен винаги се случва да вляза в тая дупка, щото просто няма начин да я заобиколя или нещо подобно...и спрях да минавам оттам естествено, а въпросната дупка е бая дълбока, даже мин. седмица бяха сложили някакви клони вътре, сега...не знам как е положението.
А и това не са единствените случаи, вчера копаха на нашата улица и как закопаха после...сега...е просто....се едно аз съм копала :help:

Ако не се наканят да ги оправят, няма друг начин, или търсиш обходен маршрут или все през дупката минаваш. :kuku:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 24 Фев 2009, 20:36

Само мога да се съглася с автора на темата... Аз също избягвам да спирам до големи и гадни дупки. Много е кофти- всеки ден влизам в поне 2 такива дупки, заради някой паркирал там. Друг е въпросът, че понякога няма достатъчно парко места, а и наистина дупките не са рядко срещани в София :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Фев 2009, 20:40

офф само тва да са проблемите по пътищата ни, честно казано повече ме притеснява когато карам на някой междуселски или между градски път където местните карат като Себастиян Льоб, секат завоите, опитват всякак да те челосат и единственото спасение е канафката.
Колкото до паркирането, само това с дупките ли? Ами тия дето спират на десен завоя на самия ъгъл така че да неможеш да завиеш и да ползваш следващия възможен десен завой. А колко често някой без предимство се включва пред вас, правейки се че не ви вижда и сте принудени да си счупите педала на спирачката за да не го натресете отзад, не защото сте карали със 100 в града, а защото той е излязъл буквално на 2 метра пред вас? Е има ли смисъл да продължавам да изброявам, според мен който има идея как да се оправим с тези проблеми нека пише и темата ще е доста по полезна от това да споделяме какви кретени се движат от софия и колко 80% от шофьорите представляат те!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата