Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 25 Фев 2009, 10:32

Другото, което съм правил аз е:
1-во В хляб слагаш 3-4 кърфици
2-ро с въздушна пушка, ако имаш, ако не вземи от твой приятел
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Фев 2009, 10:33

hemicharger написа:Добре де, не може ли просто да звънеш на "кучкарите" за да го приберат? За какво трябва да убиваш животното?...... защото те дразни ли? Мене много хора ме дразнят и по тая логика, трябва да пусна тема във форума "как да се отърва от тях" ли? Или звънни на кучкарите да дойдат да го вземат или го примамваш с нещо за ядене в колата и го караш на витоша примерно. Тъпото е в случая че за всички от форума отговорили сега единственото решение на проблема е смърт! Жалка история

А като го закара на Витоша, каква ще му е съдбата там?

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 25 Фев 2009, 10:33

hemicharger написа:...... Тъпото е в случая че за всички от форума отговорили сега единственото решение на проблема е смърт! Жалка история

ОФФ: Аммм...не за всички.... :confused: Иначе си прав, жалко е....
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Фев 2009, 10:35

///peter написа:Що не ги одерете живи и после да ги увесите на близкото дърво??? :evil:

Щото ме мързи да си мия ръцете после.
В интерес на истината около нас има само нахални котки, които са толкова много, че през 2-3 дена все има някоя разгонена и мяученето го оправям с подръчни средства - "бойна" прашка и камъчета.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 10:35

///peter написа:
hemicharger написа:Добре де, не може ли просто да звънеш на "кучкарите" за да го приберат? За какво трябва да убиваш животното?...... защото те дразни ли? Мене много хора ме дразнят и по тая логика, трябва да пусна тема във форума "как да се отърва от тях" ли? Или звънни на кучкарите да дойдат да го вземат или го примамваш с нещо за ядене в колата и го караш на витоша примерно. Тъпото е в случая че за всички от форума отговорили сега единственото решение на проблема е смърт! Жалка история

1во Витоша е примерно решение, 2ро не е като да го убиеш, оставяш го само да се оправя и толкова.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Фев 2009, 10:37

hemicharger написа:
///peter написа:

1во Витоша е примерно решение, 2ро не е като да го убиеш, оставяш го само да се оправя и толкова.

Е сега ще си кача някакво въшливо и кой знае от какво болно животно в колата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 10:38

ако избора ми е да живее или да хване некой кучешка тения или кърлежи или па да нахепе човек ....!! кучето си отива моментално!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2009, 10:42

И за кво пишеш и питаш изобщо тука ?

ВЗимай ножа и заминавай...е**х го у помияра 8) ,
не че нещо ама скоро ще има и теми - Как да го вкарам точно?

.........за автомобила в гаража , да не си помислите друго :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Фев 2009, 10:45

cable написа:Другото, което съм правил аз е:

:shock: :shock: :shock:
ти къв човек си ве?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 10:45

SKISA написа:ако избора ми е да живее или да хване некой кучешка тения или кърлежи или па да нахепе човек ....!! кучето си отива моментално!

Добре, аз така бих постъпил...пускам сигнал на "кучкарите" и си оставям телефона и кординатите за връзка като ги "мотивирам" че ако си свършат работата, както трябва (демек не остане бездомно куче в махалата) имат едни 40 лв примерно. Ако не дойдат, пиша официален имейл с копие до началството им и чакам отговор. Ако и това не стане, давам на 1вия циганин 20 кинта да "извози" всички кучета от махалата - било то с каруца, на ръце или с ролс ройс ако иска.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 10:48

hemicharger написа:
SKISA написа:ако избора ми е да живее или да хване некой кучешка тения или кърлежи или па да нахепе човек ....!! кучето си отива моментално!

Добре, аз така бих постъпил...пускам сигнал на "кучкарите" и си оставям телефона и кординатите за връзка като ги "мотивирам" че ако си свършат работата, както трябва (демек не остане бездомно куче в махалата) имат едни 40 лв примерно. Ако не дойдат, пиша официален имейл с копие до началството им и чакам отговор. Ако и това не стане, давам на 1вия циганин 20 кинта да "извози" всички кучета от махалата - било то с каруца, на ръце или с ролс ройс ако иска.

и понеже знам как става не бих направил като тебе. качват в уазката неколко помияра и ги "предават" неколко пъти пред кметството ,за да земат кинтите за 30....!! а 22 песа продължават да хапят и да разнасят болести!
сетих се помияр от къде тръгва-от помия! така ,че тва требва да е правилното...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Фев 2009, 10:48

kOnPuBkA написа:
hemicharger написа:...... Тъпото е в случая че за всички от форума отговорили сега единственото решение на проблема е смърт! Жалка история

Абе ако ви се е случвало това, което на мен, сигурно няма да мислите така... Жалко било, хранете ги, ама в къщи си ги вземете и си ги гледйте, и си ги изкарвайте с намордници... Нямам нищо против животните принципно, родителите ми също имат куче, но след такъв ужас... Зима, студено, 7.30 сутринта, поне 15 бяха, джавкаха се преди това с някво домашно куче, като заръмжаха, като залаяха около мен... Това да видиш глутница със стадно мислене... Те принципно са страхливи, но когато са много психиката им се променя... Това беше в периода, когато имаше много нападения и разкъсано момиче, ако си спомняте... Ако нямах пистолет бях заминала... Ощи си спомням как ми трепереха ръцете и как 5 минути след това не можех да дойда на себе...E, изчезнах за 60 секунди... от "местопрестъплението"...
А на кучкарите е звъняно, не виждам някое да са прибрали, напротив, две малки са цъфнали... Лятото едно от тези се беше разлаяло и нахвърлило към отворения позорец на един Мини Купър от блока. И жената се беше изплашила, панирала и изджаскала в една паркирала кола... айде моля ви се... Такива кучета по улицата не трябва да има. Точка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2009, 11:00

Apassionata написа:
kOnPuBkA написа:

Няма тън мън , взимам голямата трактористка отверка 30 санта с дървената дръжка и след 5 мин е на дюнера на Мимасите....мамка му и прасе 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Фев 2009, 11:01

cable написа:Другото, което съм правил аз е:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ебаваш се нали?!
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 25 Фев 2009, 11:02

Apassionata написа:.... Такива кучета по улицата не трябва да има. Точка.

Е тука си права кака, ама трябва ли да ги убиваме с пирони в хляб и т.н. ??? То и просяци не трябва да има и идиоти дето карат пияни, и такива дето слизат да те бият щото им е крив деня и кво ли още не, ама не може да се убива всичко живо... :confused:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата