Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
СКИСА, в 90% от случаите съм съгласен с това, което казваш, обаче този попада в другите 10%
Кучешката тения се предава на човек чрез заразена вода или храна.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Не е въпроса да изберете здравето на човека пред живота на кучето. Това си е нормално.
Но идете при ветиринар и вземете правилната отрова, или го застреляйте животното. Какви са тия безумни идеи, при които със сигурност ще го измъчите, но не е ясно дали ще умре. И като сте такива корави и безкомпромисни със здравето на близките си хора, взимайте един нож и го заколете псето. Ама май нямате куража за такова бързо решение на проблема.
А другата седмица ще се борите с още едно и после с още едно...
Но идете при ветиринар и вземете правилната отрова, или го застреляйте животното. Какви са тия безумни идеи, при които със сигурност ще го измъчите, но не е ясно дали ще умре. И като сте такива корави и безкомпромисни със здравето на близките си хора, взимайте един нож и го заколете псето. Ама май нямате куража за такова бързо решение на проблема.
А другата седмица ще се борите с още едно и после с още едно...
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!
- someone
-
SKISA написа:всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!
Абе, ше видиш ти като евоюлират делфините и като вземат да си ни отглеждат като домашни любимци...пък по грозните от нас марш на улицата при кучетата

Последна промяна someone на 25 Фев 2009, 11:52, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
someone написа:SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
СКИСА, в 90% от случаите съм съгласен с това, което казваш, обаче този попада в другите 10%
Кучешката тения се предава на човек чрез заразена вода или храна.
не позна! точно по въпроса съм проучил добре! кучето не го брига тенията и си я носи без ядове. като се изсере в некой пясъчник и после дете като пипне и е готово! отделно като сере насекъде наоколо и като изсъхнат лайната и може да се разнесе с вятъра и да я налапаш...
а тенията е зверско заболяване и се фаща от кучетата! за тва е кучешка тения.
- someone
-
Няма смисъл да спорим умните глави са го написали. Човекът е междинен гостоприемник и се заразява от храна или от вода. Ако пипа кучешки лайна и след това не си измие ръцете също може. За пясъчника си прав. Ма не вярвам жената да е обикаляла по такива места. Тъпо е да ровя в подобни проблеми в някакъв форум - само ти си знаеш как сте се притеснявали и колко се е мъчила с това заболяване. Затова спирам по този въпрос.
Ето само добавям една схема на това как човек се заразява:

Ето само добавям една схема на това как човек се заразява:

Последна промяна someone на 25 Фев 2009, 12:02, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?
Па вместо да дадеш 5лв за кайма и отрови и карфици дай 1лв за хапче за обезпаразитяване и му го дай него

- SKISA
-
-
bum_bum написа:!?
bum_bum написа:Па вместо да дадеш 5лв за кайма и отрови и карфици дай 1лв за хапче за обезпаразитяване и му го дай него
а какво хапче да му дам да не напада!?!? и не съм говорил аз за карфици и прочие...!! и домно-т.е. куче със собственик ме е нападало/не мен-жена ми/ и отношението ми е същото! кучето да дава фира....!!! който е мераклия да обезпаразитява -да го прави! аз не съм...
сталин е казал: има куче-има проблем,няма куче-нет праблем!!!
На "големите пичове" дето искат да се отърват от животното-абе вие в ред ли сте бе???
Е*баси и егоистите сте станали,какво ти пречи кучето,което най-вероятно е изхвърлено от друг олигофрен,когато е разбрал че не е "марково"
Аз предлагам на пусналият темата да се върне на село,там тоя проблем го нямат...щото си ги гледат
Проблем с кучетата няма,има проблем с хората,
Замислете се,то това си е практически убиство,така ли искате да възпитавате децата си,и лично моето мнение че ми е по жал за животните...отколкото за повечето хора
Решението което може да се приложи в този даден случай е да му се направи колибка и да се храни,както и естествено да се ваксинира,по този начин ще е безопасно за децата които си играят около животното,кучето ще се асоциира с хората които са от блока и вие,живеещите в тази кооперация ще сте по сигурни от преминаващи мангасари и други буклуци
Е*баси и егоистите сте станали,какво ти пречи кучето,което най-вероятно е изхвърлено от друг олигофрен,когато е разбрал че не е "марково"
Аз предлагам на пусналият темата да се върне на село,там тоя проблем го нямат...щото си ги гледат
Замислете се,то това си е практически убиство,така ли искате да възпитавате децата си,и лично моето мнение че ми е по жал за животните...отколкото за повечето хора
Решението което може да се приложи в този даден случай е да му се направи колибка и да се храни,както и естествено да се ваксинира,по този начин ще е безопасно за децата които си играят около животното,кучето ще се асоциира с хората които са от блока и вие,живеещите в тази кооперация ще сте по сигурни от преминаващи мангасари и други буклуци
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Защото "кучкарите" прибират за кратко, после връщат кучето там, където са го намерили ..
Брат ми го нахапа едно псе .. а аз все не мога да го изловя и да го утрепам с камъни .. Една тъпа бабичка го храни
Брат ми го нахапа едно псе .. а аз все не мога да го изловя и да го утрепам с камъни .. Една тъпа бабичка го храни
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
bum_bum написа:SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?
Па вместо да дадеш 5лв за кайма и отрови и карфици дай 1лв за хапче за обезпаразитяване и му го дай него
прав си,всеки които крои пъклени планове към тези същества е за шамарене.всички които ме познават знаят защо мнението ми е толкова краино,но не бих се поколебал ако видя някои в момент на агресия към куче да прекарам една вечер в районното.
в повечето слуаи се срещат много по лукави и зли хора от колкото кучета.
парадоксалното е,че преди години имах 3 боини кучета които причиняваха смърт на себеподобни.факт е ,че след като ги загубих съжалявам че съм го позволявал.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Въпрос на подход тва с нападението.. животното не е виновно, че поради ред стечения на обстоятелствата е станало лошо.
Аз лично за себе си не намирам причина и оправдание в доказването на превъзходството си пред който и да е животински вид като го убия защото ми пречи или защото ме нападнал.
За съжаление голяма част от мненията тук категорично показват, че човекът е най-голямото животно и малко или много стават ясни причини поради които цивилизацията ни няма да я бъде. Защото сме жестоки както един към друг, така и към по-низшите видове.
Аз лично за себе си не намирам причина и оправдание в доказването на превъзходството си пред който и да е животински вид като го убия защото ми пречи или защото ме нападнал.
За съжаление голяма част от мненията тук категорично показват, че човекът е най-голямото животно и малко или много стават ясни причини поради които цивилизацията ни няма да я бъде. Защото сме жестоки както един към друг, така и към по-низшите видове.
clubzendo написа:На "големите пичове" дето искат да се отърват от животното-абе вие в ред ли сте бе???
ти НОРМАЛЕН ли си бе? Каква колибка да направя на куче дето ме хапе бе? Да му нося и секи ден мляко, а?
Нема проблем, ще пуснем и децата там да си играят, а дано да нема тении, краста, бълхи, въшки и глисти.
Да ти пратя на ЛС адреса ми, да дойдеш да му направиш ти колибка. И после те искам секи ден да идваш да го храниш. Нема проблем
100% съм съгласен със SKISA, бездомните кучета нямат място в един цивилизован град. Пренасят ужасно много болести и трябва а се отървем от тях. Най-добре с отрова, защото е хуманно. Я тия дето ги защитавате си предвтавете, да не дава господ, да нахапе детето ви или жена ви да видиме как ще мислите тогава. Ако всички почнат да ги избиват редовно ще намалеят 100%, след като държавата не взима нещата във свой ръце.
- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...