Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Фев 2009, 12:19

SKISA написа:
bum_bum написа:!?

bum_bum написа:Па вместо да дадеш 5лв за кайма и отрови и карфици дай 1лв за хапче за обезпаразитяване и му го дай него :roll:

а какво хапче да му дам да не напада!?!? и не съм говорил аз за карфици и прочие...!! и домно-т.е. куче със собственик ме е нападало/не мен-жена ми/ и отношението ми е същото! кучето да дава фира....!!! който е мераклия да обезпаразитява -да го прави! аз не съм...
сталин е казал: има куче-има проблем,няма куче-нет праблем!!!

СКИСА, съжалявам за жената наистина е кофти...
Но болестите от животните се предават от липса на хигиена, достатъчно е да си измиеш ръцете и да ползваш храна и вода с гарантиран прозиход. Ако не спазваш тези неща, можеш да хванеш хепатит и още куп други болести... Ако не се пазиш сам, няма как...
Довода за пясъчника и детето е смешен, както може да пипне лайно, така може да пипне и съкло например, къде е майката тогава?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 12:23

SKISA написа:а какво хапче да му дам да не напада!?!?

Кастрация му дай. Хората са го измислили отдавна. Като му се клъцнат топките, не му секва само мерака за клецане, а и някои други инстинкти си отлитат.

Аз лично заведох при ветеринаря да приспи моето собствено дого аржентино, което бях отгледал от 40 дневно паленце в къщи, а не на двора. Приспах го защото нападна жена ми и прояви агресия и към мен. Но го направих, когато се убедих, че друго не може да се направи за да прекратя агресията му. Другият вариант беше да го пусна на улицата. Или да го дам на някой, който ще го пуска да се бие с други кучета. И преди да ме засипете с компетентни изказвания за това какви агресивни кучета са дого, искам да кажа, че единственият виновник това кучето ми да стане агресивно бях аз.

Ама да обявиш всички бездомни кучета за вредители и да ги трепеш като плъхове...сори, пак повтарям, не си прав!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 12:25

ако куче ме нападне или нападне човек от семейството ми ще използвам цялото си превъзходство от тва ,че съм човек и ше го ..."респектирам " и ако се наложи ще го убия...!! ако някой се опита да ми въздейство в такъв момент -може шамаренето да продължи дълго...!! който е мераклия да пробва. от писалите за хуманно отношение към псетата никой не е пострадвал от куче и никой не дойде да ми даде 35хил лева за лекарства за лечението на майка ми ,които касат плати наполовина! не съм злобен и съм имал кучета и сега имам в старата къща ,но като ми посегне някой помияр няма да го разпитвам що е станал зъл и лош и каква му е мъката...!! въпроса е аз или кучето и решението е ясно!
не ходя по улиците с пушка да трепам,но нападне ли ме или ми причинява зор и страх сред близките ми/мен не ме е страх/ ще го стигне много лоша съдба....
между другото по същият начин бих действал и срещу човек със същите намерения....

Аватар

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 12:26

bum_bum написа:За съжаление голяма част от мненията тук категорично показват, че човекът е най-голямото животно

То това е ясно...за световна война с милиони жертви между котки или маймуни да си чувал някога?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 25 Фев 2009, 12:29

someone написа:
SKISA написа:а какво хапче да му дам да не напада!?!?

Кастрация му дай. Хората са го измислили отдавна. Като му се клъцнат топките, не му секва само мерака за клецане, а и някои други инстинкти си отлитат.

Аз лично заведох при ветеринаря да приспи моето собствено дого аржентино, което бях отгледал от 40 дневно паленце в къщи, а не на двора. Приспах го защото нападна жена ми и прояви агресия и към мен. Но го направих, когато се убедих, че друго не може да се направи за да прекратя агресията му. Другият вариант беше да го пусна на улицата. Или да го дам на някой, който ще го пуска да се бие с други кучета. И преди да ме засипете с компетентни изказвания за това какви агресивни кучета са дого, искам да кажа, че единственият виновник това кучето ми да стане агресивно бях аз.

Ама да обявиш всички бездомни кучета за вредители и да ги трепеш като плъхове...сори, пак повтарям, не си прав!

Значи кастрацията не е решение на въпроса, защото много хора си пускат кучета да тичат из квартала и вечер си ги прибират или ги разхождат без без каишка!Нищо не пречи на едно токова домашно куче да "оправи" улично куче и пак проблема е на лице.Може да звучи много зверско, но само изтреблението е вариант.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Фев 2009, 12:30

Чакайте, чакайте? Колибкиии? Храничка? Ей сега, ама ей сега се затичвам за дървен материал.
Аз на моята кавказка овчарка й направих колиба, но на бездомен пес, пренасящ бълхи и какво ли не - никога.
Пари за нещо свързано с такова животно ще дам само за едно - отрова.
Големи сте природозащитници нещо? Правете си им колибки, хранете ги, поете ги и утре като ви подгонят ще ревете.
На чие място да се поставя? На песа? Той на моето място ще се постави ли като ми се зъби? Точно така - няма, защото е животно - недостатъчно еволюирало същество за собствени разсъждения, водено от инстинкта за оцеляване и самосъхранение.
И Скиса е прав - да са се родили птици.
Да, аз съм коравосърдечен и зъл. Затова се наричам човек - предпочитам да опазя живота на близките ми и на себе си, отколкото на някаква мизерна гадина.
Вие ако щете ходете да спрете воините.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 12:30

///peter написа:Довода за пясъчника и детето е смешен, както може да пипне лайно, така може да пипне и съкло например, къде е майката тогава?

довода за пясъчника не е смешен ,защото майкат си води детето в парка и да играе не да го върже за някое дърво да не пипа! и тези помияри не им е мястото в парковете и пясъчниците!
да-така е за миенето ,но аз говорих много с лекари и ми обясниха ,че самата тения или яйцата и се разнасят и от изсъхнали лайна на кучета и не е задължително да ги пипнеш ,за да хванеш.

someone написа:Ама да обявиш всички бездомни кучета за вредители и да ги трепеш като плъхове...сори, пак повтарям, не си прав!

не ги трепя бе ,човек! аз не ходя по улиците да ги трепя! бих убил само ако нямам друг избор и ме е нападнало или е нападнало жена ми или сина ми! иначе не ходя да ги търся и гоня.....
в случая колегата е бил нападнат от тва куче и за да няма пак яд -трябва да действа .....кардинално!!! тва е моето мнение.
Последна промяна SKISA на 25 Фев 2009, 12:35, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 12:30

SKISA написа:ако куче ме нападне или нападне човек от семейството ми ще използвам цялото си превъзходство от тва ,че съм човек и ше го ..."респектирам "

Всеки би постъпил така.
Въпросът е, че аз от постовете ти разбрах, че искаш да трепеш всичките кучета, щото били заразоносители.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Фев 2009, 12:34

Е да предава се тенията по въздуха....
Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.
И да майките трябва да наглеждат къде пускат децата си... както може да набара лайно в парка, така може да набара и например презервативи..........
Последна промяна ///peter на 25 Фев 2009, 12:35, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 12:35

Helix написа:Значи кастрацията не е решение на въпроса, защото много хора си пускат кучета да тичат из квартала и вечер си ги прибират или ги разхождат без без каишка!Нищо не пречи на едно токова домашно куче да "оправи" улично куче и пак проблема е на лице.Може да звучи много зверско, но само изтреблението е вариант.

Колега, женските кучета също се кастрират.

Аватар

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 12:37

///peter написа:Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.

Респираторни заболявания са заболяванията на дихателните пътища.

Може би имаш предвид заболявания, които се предават по въздушно-капков път. Каквото е и шарката.
Последна промяна someone на 25 Фев 2009, 12:37, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 12:37

///peter написа:Е да предава се тенията по въздуха....
И да майките трябва да наглеждат къде пускат децата си... както може да набара лайно в парка, така може да набара и например презервативи..........

кучешката тения може да се предаде и от вдишване на прах от изсъхнали кучешки лайна докаран от вятъра! 100%!
майките със сигурност не са си зарязали децата на произвол ,но ако пясъчника или градинката е осрана от кучета няма как да ги предпазят...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 25 Фев 2009, 12:39

До колкото знам в парка къде си играят ДЕЦА не трябва да има кучешки лаина,стъкла и презервативи :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Фев 2009, 12:40

someone написа:
///peter написа:Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.

Респираторни заболявания са заболяванията на дихателните пътища.

Може би имаш предвид заболявания, които се предават по въздушно-капков път. Каквото е и шарката.

ъъъ въздушно капков път имах предвид да... Туберкулоза също и тн.

Прах от лайна..... СКИСА ти не си сериозен просто!
Продължавам да твърдя, че човек ако не си пази хигиената ще трябва доста видове да избива!! На първо място са хората, че при тях са доста повече блестите.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Фев 2009, 12:40

NaKi4_pZ написа:

До колкото знам в парка къде си играят ДЕЦА не трябва да има кучешки лаина,стъкла и презервативи :!:

:OT:
Ти кога за последно си ходил в парк?!Да споменавам ли спринцовките....?!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата