Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
jomby написа:Да след инсталирането на драйвера включваш кабела, иначе го няма в device menagera.
Мерски колега жесток си имаш от мен почерпка. Остана кабела!
А сега като гледам ако това се качва в DIY , мисля че ако качи направо за сваляне папката на насроената ВМ и остава само да си качиш VMwere..... и е готово

+ Инпа-та но тя е лесна за инстал
Последна промяна milennyc на 23 Фев 2009, 21:25, променена общо 1 път
- milennyc
-
-
fast написа:фаила от този адрес ;http://www.sendspace.com/file/z198wo е със странно рзширение моля ако е възможно колега jombi да го корегираш
Принципно не е страно

Драго оправи ли се с виртуалната машина, какво стана?. Пропуснал съм ти поста онзи ден. Някъде си допуснал грешка при настройките на vmware, или изваждането на диска, започни отначало и внимавай с указването на мястото за виртуалния диск и името му с окончанието. Ако продължава да ти го прави кажи да тестваме по друг начин.
Последна промяна jomby на 26 Фев 2009, 17:53, променена общо 1 път
- milennyc
-
-
jomby написа:Драго оправи ли се с виртуалната машина, какво стана?. Пропуснал съм ти поста онзи ден. Някъде си допуснал грешка при настройките на vmware, или изваждането на диска, започни отначало. Ако продължава да ти го прави кажи да тестваме по друг начин.
Аз 3 пъти инсталвах ВМ

Кабела работи с inpata + ediabas сървъра от приложеното CD.
DIS-a се свързва от виртуалната машина с този ediabas сървъра и от там с колата. За да тръгне тази система трябва да се пусне и ediаbas сървър най-малко.
Инпата е много по-бърза от DIS-a...
Да obd кабела и ads интерфейса работят с инпата и работят и с dis-a.
Но пускането на DIS-a e по-сложно и не може да се автоматизира, подобно на сетъпа който направих за инпата, че оригиналният е много омотан.
DIS-a се свързва от виртуалната машина с този ediabas сървъра и от там с колата. За да тръгне тази система трябва да се пусне и ediаbas сървър най-малко.
Инпата е много по-бърза от DIS-a...
Да obd кабела и ads интерфейса работят с инпата и работят и с dis-a.
Но пускането на DIS-a e по-сложно и не може да се автоматизира, подобно на сетъпа който направих за инпата, че оригиналният е много омотан.
- milennyc
-
-
BMDrago написа:Подкарах ДИС и се свърза с главата,но след като инсталирах ИНПА-та всичко си е** мамата.....утре наново.Имаш ли някъде подробно описание на инсталацията на ИНПА и не е ли по-добре тя да се инсталира първа
Колега сигурно си изпуснал този пост ама точно ИНПА-та се инсталва първо!!!!