БУЛ ИНС
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
bavareca_86 написа:Fking написа:00Cool написа:sid написа:X-citer ,Любчо, има силни позиции там ,на мен ми свърши работа за отрицателно време,ако не го познаваш му пусни едно лично,пичга е и ше помогне винаги.
май го познава
че и пари му дължи
ето сега тези "смешни" 130лв (както той ги определя) които не са върнати на време, ще попречат да се вземат по-бързо едни други може би "не смешни" пари....карматва е при4ината поради която ми е неудобно да тарся услуга от него
![]()
един ден разбираш,4е по-важно от корекността няма ама......късно
и да сумата дале4 не е малка
1.Най верощтно всички знаем .
2. Поуката от цялата история е “Кой каквото си посее ,това ще пожъне !!!“
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ами не е на паркинг,шофиора е виновен който ми караше колата,колата е 2005г,размера на щетата по експертна оценка в момента е 7600лв,при застрахователна сума 27000лв,щетите според майсторите са за около 11-12000лв.Факти4ески тази разлика е проблемна.Преди малко званях в БУЛ ИНС и ми казаха отново,4е още една седмица трябва да 4акам,защото само в сряда имало експертен съвет който одобрява щетите над 2000лв,4е днеска не била минала щетата.hemicharger написа:bebekrisss написа:някой знае ли когато дадена щета е обявена за изплащане,а сумата която е обявена за изплащане не ме удовлетворява и е по малка от реалната при положение,4е от каското досега не е теглено,смисал не е имало други щети преди време има ли на4ин да се варне за преразглеждане и да дадат по-голяма сума
Зависи от много неща! Ако ще се обжалва обезщегението - да - не трябва парите да са изтеглени от касата!
Зависи от годината на производство на автомобила и вида на пълното автокаско най-вече!
Дай малко повече подробности за да ти кажа има ли смисъл да обжалваш или не /може и номера на щетата направо/.
% на овехтяване, дали е на паркинг, дали ти си виновен за ПТПто, какъв е размера на щетата и предишното ти "застрахователно досие"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за толкова нова кола няма ли опция да ти я правят в доверен сервиз?? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
има,но предпо4етох по експертна оценка и в посо4ен от мен сервизBogat-Beden написа:за толкова нова кола няма ли опция да ти я правят в доверен сервиз??
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Ако автокаското не е валутно със сигурност ще има разлика в обезщетението! Обикновено на такива коли се прави валутна застраховка за да няма проблеми. Така че, за съжаление наистина разлика ще има! За теб по-добрият вариант да не плащаш излишно в този случай е бил доверен сервиз. Да знаеш в бъдеще на такава кола само валутно каско да ти е мирна главата! Експертната оценка винаги е по-ниска от цените на фирмените сервизи!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Не е валутно каското,в4ера ми го казаха това 4е е трябвало да си направя валутно,идеята е сега ако има вариянт да се увели4и сумата,защото ако я вкарам в техен сервиз ще кисне там половин година 

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
При свършен факт няма как да стане т.е. при възникнала щета!
То така ако ставаше всеки щеше да чака да настъпи събитие и тогава да му мисли

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ако се намери някой от вапросната експертна комисия,на следващото заседание другата сряда може да каже така и така тази кола трябва да се преразгледа,след това да се обяви по голяма сума и си4ко ще е наред.именно такъв 4овек тарсяbebekrisss написа:При свършен факт няма как да стане т.е. при възникнала щета!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bavareca_86 написа:...........защото ако я вкарам в техен сервиз ще кисне там половин година
Кой ти ги е разправял тия неща, до 1 месец влиза и след около месец излиза от техния сервиз! И бачкат качествено, а ако си си мислил, да си правиш колата и да си напред с пари сорри батка. От Бул Инс аз лично съм доволен!
П.П. А и плащат, след 15 работни дни отиваш и си взимаш парите от касата!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ма един приател му вися колата половин година там,за по малък удар от моя,за това не исках тамСондьора написа:bavareca_86 написа:...........защото ако я вкарам в техен сервиз ще кисне там половин година
Кой ти ги е разправял тия неща, до 1 месец влиза и след около месец излиза от техния сервиз! И бачкат качествено, а ако си си мислил, да си правиш колата и да си напред с пари сорри батка. От Бул Инс аз лично съм доволен!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
ако се намери някой от вапросната експертна комисия

Няма кой да ти помогне от тези в експертната комисия!
Това не са случайни хора и няма да ги намериш тук във форума!
Не се хаби повече да търсиш варианти - няма да стане номера.
Не го приемай с лошо, просто няма смисъл!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Сондьора написа:bavareca_86 написа:...........защото ако я вкарам в техен сервиз ще кисне там половин година
П.П. А и плащат, след 15 работни дни отиваш и си взимаш парите от касата!
Един приятел преди 2 години му разбиха колата и му откраднаха музка на стойност 1200 лева (имаше всичко заведено по фактури).
След като се определи обезщетението го бавиха повече от 7 месеца с изплащането (булинс).
Аз съм към ДЗИ, но и тука е същата каша ... и аз сега имам разправии с тях, но това е друга тема.
За доверените сервизи неискам да коментирам само едно мога да кажа - МНОГО РАЗОЧАРОВАН

Поздрави,
Добри
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
аз не ги търся в форума,тука търся тяхни много добри приателиbebekrisss написа:ако се намери някой от вапросната експертна комисия![]()
![]()
![]()
Няма кой да ти помогне от тези в експертната комисия!
Това не са случайни хора и няма да ги намериш тук във форума!
Не се хаби повече да търсиш варианти - няма да стане номера.
Не го приемай с лошо, просто няма смисъл!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Банго
- младши ентусиаст
-
еи са пари изкате помогнете на човека ако можете предполагам ще почерпи ама така е грозно
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3