На какво мнение сте за други коли направени в БМВ стил?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

На какво мнение сте за други коли направени в БМВ стил?!?

Мнение от moto » 22 Фев 2005, 20:37

Изумен съм колко коли използват БМВ стайлинг при своя туниня-дори преди малко видях пежо 309(турбо :mhihi: ) което отстрани беше с калници ама баша същите като на Е30 ///М3 :!: Да не говорим за безбройните "бегачки" с Е36 обикновен и ///М праг :evil: !Адски гросно според мен!Как мога да имам рено(да речем) и да му сложа прагове или броня от БМВ.Най фрапантния случай за мен беше когато видях в друг форум снимки на Пежо 309(сори че пак давам пример с пежо)КОето беше с обикновен прага на Е36 и предна броня от ///М Е46 :mhihi: !Просто беше....не ми се говори-вообще нямат нищо общо сколата тези елементи!
Сега просто не ми се говори и за безбройните пасати с бърбреци,а посредата ебалемата на Фолксваген :roll: ....ма иначе са разнообразни и от Е36 и от Е46 ползват :lol: !
Та въпроса ми е вие какво мислите за тези безмислици(според мен).За мен това е безвкусна пародия на тунинг!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 22 Фев 2005, 20:42

Веднага ще ти кажа бе пич - то Е36 и Е46 не мясат на коли, пък какво остава Пежо 309 накичено с техните бъбреци, прагове и брони :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 23 Фев 2005, 8:55

ако си фен на БМВ защо тряя си правиш колата ,направо си купи БМВ ,иначе стаа некво селско
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Фев 2005, 12:34

Ако ме питате мена това е пълна простотия. :lol:
Изображение

Назад към Извън Темата