Благодаря на logout !!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Благодаря на logout !!!
Koлегата отново ме спаси вчера вечер, благодаря ти приятел!
Ситуацията беше следната : аз карам по кръговото на 4-ти километър и на качване към центъра на 3-та скорост колата изведнъж огасна все едно съм и върнал ключа и няма никой - звънях телефони някой да ме прибере, колегата веднага тръгна към мен (посред Събота нощ, остави семейството си), пристигна много бързо и ме издърпа до Дружба (до паркинга). Аз бях с приятелката си и успяхме дори да продължим приятно нощта си!
Евала човече, дължа ти много за този жест, дано не съм ти причинил много главоболие в този студ!
Благодарности също и на Любо Мегов, на който звъннах, а той ми се обади малко, след като logout беше тръгнал към мен и предложи помощ, но аз имах вече уговорка.
Ситуацията беше следната : аз карам по кръговото на 4-ти километър и на качване към центъра на 3-та скорост колата изведнъж огасна все едно съм и върнал ключа и няма никой - звънях телефони някой да ме прибере, колегата веднага тръгна към мен (посред Събота нощ, остави семейството си), пристигна много бързо и ме издърпа до Дружба (до паркинга). Аз бях с приятелката си и успяхме дори да продължим приятно нощта си!
Евала човече, дължа ти много за този жест, дано не съм ти причинил много главоболие в този студ!
Благодарности също и на Любо Мегов, на който звъннах, а той ми се обади малко, след като logout беше тръгнал към мен и предложи помощ, но аз имах вече уговорка.
BMW only!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:20, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
11 мнения
• Страница 1 от 1