Пробката за обезвъздушаване се счупи М43 1.8и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Мамка и пробка,на мен също ми се е чупила така,в магазин Ауто+ 5лв. чисто нова и край.Можеш да караш и без никакъв болт,но не трябва да минаваш2000-2500оборота,аз лично съм карал така от Силистра до Ресе и обратно 240км+20 литра вода
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Makarov 2 написа:Мамка и пробка,на мен също ми се е чупила така,в магазин Ауто+ 5лв. чисто нова и край.Можеш да караш и без никакъв болт,но не трябва да минаваш2000-2500оборота,аз лично съм карал така от Силистра до Ресе и обратно 240км+20 литра вода
Опасно , опасно .... !!!!!!!!!!!!! Става и така , но е голям риск !!!!!
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: Пробката за обезвъздушаване се счупи М43 1.8и
Amorphis написа:Здравейте,
сутринта ми се счупи пробката за обезвъздушаване, често срещаното явление - беше пред разпадане.Искам да попитам откъде мога да купя такава пробка или става ли временно докато намеря да се сложи някакъв болт например за да мога да я карам, че сега заради тази глупост немога да помръдна колата.
Нека някой който знае да пише моля ви...
Благодаря преварително
и аз съм с болт и карам така вече година без никакъв проблем

Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
metodi80 написа:Makarov 2 написа:Мамка и пробка,на мен също ми се е чупила така,в магазин Ауто+ 5лв. чисто нова и край.Можеш да караш и без никакъв болт,но не трябва да минаваш2000-2500оборота,аз лично съм карал така от Силистра до Ресе и обратно 240км+20 литра вода
Опасно , опасно .... !!!!!!!!!!!!! Става и така , но е голям риск !!!!!
Даже,според мен доста опасно, като се счупи при мен и на празни обороти направо си се изливаше антифриза .....
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2