БУЛ ИНС
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
без пари нищо не става///peter написа:А пара даваш ли, или ако са намери добър човек

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
тея копелдаци си прават ебати гаврата с мен
майка им стара
който ми сварши работа с тях ще му платя
тея са ебати пумиярите,никога пове4е няма да си направя каско при тях
0888405254

който ми сварши работа с тях ще му платя

тея са ебати пумиярите,никога пове4е няма да си направя каско при тях
0888405254
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Виж какво - недей да обиждаш, при положение че всичко ти се обясни обстойно!
Застраховай се където искаш, но ако си мислиш че "Армеец", "ЛевИнс", "БулИнс" и други подобни ядат доматите с колците... е тука си се объркал!
Вината си е твоя - не си се осведомил достатъчно добре за вида на автокаското, после не си избрал правилния начин за възстановяване на щетата /при положение, че ти е предложен/... е какво повече искаш...?
Да ти дадат и хилядарка отгоре да си харчиш щото си много готин ли? ... е не мисля че ще се получи!
Застраховай се където искаш, но ако си мислиш че "Армеец", "ЛевИнс", "БулИнс" и други подобни ядат доматите с колците... е тука си се объркал!
Вината си е твоя - не си се осведомил достатъчно добре за вида на автокаското, после не си избрал правилния начин за възстановяване на щетата /при положение, че ти е предложен/... е какво повече искаш...?
Да ти дадат и хилядарка отгоре да си харчиш щото си много готин ли? ... е не мисля че ще се получи!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Госпожо застраховател,нещо сте в грешка за някои неща,пуснах си една жалби4ка и дооцениха на по голяма сума колата,вапроса е 4е изплащането ще се забави още 14 дена.
От сега обявена цена сам доста по-доволен,живот и здраве август да ми из4ете каското при тях и пове4е не искам да 4увам,4е тази компания саществува
От сега обявена цена сам доста по-доволен,живот и здраве август да ми из4ете каското при тях и пове4е не искам да 4увам,4е тази компания саществува
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Много се радвам за теб!
Последното за което ще помоля е да спреш с коментарите си относно застрахователната компания!
Така или иначе повече няма да бъдеш клиент - достатъчно се изприказва по темата!
Благодаря предварително за разбирането!
Последното за което ще помоля е да спреш с коментарите си относно застрахователната компания!
Така или иначе повече няма да бъдеш клиент - достатъчно се изприказва по темата!
Благодаря предварително за разбирането!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3