Как си купихте БМВ-то?
Модератор: Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Сам, то за т'ва е такава баракуда
Ама то да си го купиш е лесно, после са мъките

Ама то да си го купиш е лесно, после са мъките

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
всичките съм си ги купувал сам и съм си ги поддържал сам! ...ако неможеш не си купувай такава кола!/
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
купих си колата сам, след като винаги се обръщах след всяко БМВ, разбрах че това е колата за мен, имах Сеат Кордоба 1.8 моно преди и си мислих че съм на върха на удоволстието когато го карах, след като покарах малко 320-ката която си купих разбрах че наистина това е моята кола ! иначе конкретно по темата купих си я със заем от банка 

Това БМВ е само началото. Продавах кисело мляко на Англичанките на Русалка и така стана работата, отидах в първата автокъща в Сливен, от онея към баирите, и викам "Уйче дай нещо за 4000лв дет цепи мрака и сучи гъзъ", и "Уйчето" ми продаде Компот... аз викам нещо арно да е от онея шукарните пляскалки, ама няма... Гоуфоподобно, еби го!
И ся ни знам, доволен ли съм, не съм ли. Няма ремос, ма с ина тръба поцвъках по задното кюмбе и са реве. Кат карам в студентска маала, бабите се катерят по дърветата га ме чуят как идим.
Бе Яку е. Са мисля едни брони нови с големи мрежи, ама не знам... чуда съ да боядисам ли мрежата червена или да я остава лъскавка.
И много благодаря за стикерите. Фсе пак сме форумци, трябва да се знае

И ся ни знам, доволен ли съм, не съм ли. Няма ремос, ма с ина тръба поцвъках по задното кюмбе и са реве. Кат карам в студентска маала, бабите се катерят по дърветата га ме чуят как идим.
Бе Яку е. Са мисля едни брони нови с големи мрежи, ама не знам... чуда съ да боядисам ли мрежата червена или да я остава лъскавка.
И много благодаря за стикерите. Фсе пак сме форумци, трябва да се знае

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- BMW ///MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
- Мечтае да кара: M-ki :D
Язе си го зех със собственоръчно събрани парички
За което наште се радват много
за 1-та помогнаха малко 

За което наште се радват много

МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: Как си купихте БМВ-то?
4 месеца преди да взема книжка си купих вектра много исках бмв но баща ми каза не имах 2000 лв тои ми даде още 1000 за въпросната вектра баща ми и тои имаше вектра но неговата беше китка сравнение с моята след половина година поне успях да го измоля да ми даде неговата както и стана а другата тои я продаде и си взе рено.... карах я около 3 4 години с доста подобрения от моя страна окачване джанти брони музики и т.н. продадох я за 3300 взех заем които сега изплащам но имам удоволствието да карам БМВ
може да е компотче но това ми се наби на очи още като стъпих в автокъщата и излезе много добро да не чуе дявола..

Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Един приятел се женеше и искаше аз да го карам на сватбата и това беше причината да си купя 7-мака. Имам заможни познати, но ми беше писнало се да им взимам колите като ми трябват за нещо. А иначе парите за всичките ми коли са от укрити данъци и теглено ДДС 

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
първото си бмв го купих съвсем случайно. буквално 1 час преди да го купя дори през акъла ми не ми минаваше мисълта, че ще си купувам друга кола...
влязах в една автокъща просто да разгледам и реших да питам "бе имате ли еди какво си бмв?" ... като перфектно знаех че няма как да имат защото са кът и всичките са разпродадени за две години напред.
и оня ми се ухилва и вика - бе... днеска един от тези във списъка се отказа и имаме едно осиротяло.. дори още не сме го приготвили за продан. искаш ли да го видиш?
и така - магия.
влязах в една автокъща просто да разгледам и реших да питам "бе имате ли еди какво си бмв?" ... като перфектно знаех че няма как да имат защото са кът и всичките са разпродадени за две години напред.
и оня ми се ухилва и вика - бе... днеска един от тези във списъка се отказа и имаме едно осиротяло.. дори още не сме го приготвили за продан. искаш ли да го видиш?
и така - магия.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
alx написа:първото си бмв го купих съвсем случайно. буквално 1 час преди да го купя дори през акъла ми не ми минаваше мисълта, че ще си купувам друга кола...
При мен беше пак нещо такова, повечето от хората които ме познават знаят страният ми случай поради който се запалих по тази марка автомобили и си купих БМВ.Една сутрин беше мой ред да ходя да купувам закуски за офиса и 9:30 тръгнах към закуските които се намират на около 5 м. път от офиса в който работя.На връщане видях че един приятел не си е продал БМВ-то и не щеш ли се и засякох с него и го емнах как няма как да я продаде защото хората са умни и не карат такива трошляци и такива скъпи за подръжка автомобили.И след 5-10 мин.-тен спор той ми вика: Чото дай да ти дам колата си днес да си с нея неискам нито да и сипваш бензин нито нищо само до към 16ч. да ми я върнеш че ще имам работа.И аз му викам няма смисъл неискам и тем подобни и той пак айде да се обзаложим на бутилка Джак че ще ти хареса и ще почнеш друго да приказваш и аз се надъхах защото щях да си спечеля една бутилка от нищото.И така към 3 часа отидох при него с парите и станах собственик на въпросната кола и от тогава друга марка не признавам.
А аз точно пък и тогава бях в процес на търсене на кола и така се случи.
П.С.Относно кой ми е купил колата при мен стана така че бала ми беше Неделя а аз Понеделник вече висях на един от кумините на ТЕЦ "Марица Изток 2" и след година някъде си купих първата кола.От там вече стана по лесно в смисъл продавам донаждам някой лев и си купувам кола а и от чужбина по едно време си донесах 2 коли за продан и от там спечилих също и така.Аве с 2 думи от 16 годишен сам се издържам защото родителите ми нямаха такава възможност за охолен живот.Баща ми казваше щом искаш нещо от което според него нямах нужда значи трябва да си изкарам парите за него.А и не съжелявам че съм така защото съм много по-добре от повечето хора а знам какво е да нямаш и какво е да имаш да му мислят тези дето незнаят какво е да нямаш защото съм сигорен че не са малко

- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Абе уж тати го купи, но той има фирма и аз реално си го изработих лятото. Ама като цяло той даде пари само за покупката, пък после ела да ти кажа кой поправя като се скърши нещо (или пък се удари
)

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
При мен идеята бе подмяна на семейния автомобил (Фиат типо) с нещо по-ново. Колебанията бяха между W124 (баща ми) и е34 (е39) аз и всички останали
. Един ден на Горубляне разглеждахме с бащата коли - тогава видях "моята" - човека, който продаваше коли си я беше оставил за него и сменил всичко по нея що е консуматив и неизправно (във Вари2000 - биалети, филтри, фреон, даже ксенон и бе сложил и от каското и ГО оставаха половин година). 2 дни след това вече бе в гаража... с идеята за продажба на стария, но не и подарък... сега седи пред нас...
Парите са на родителите ми - моите заминаха преди това за "неща, които не са ми неотложна необходимост
и родителите не биха ми купили" - все пак помогнал съм малко като съм бил независим от семейния бюджет - студент съм все още.
В поддръжката на колите участвам предимно аз (освен ако има някакви по-големи суми за плащане, с които не мога да се справя).
За Енчев не зная, но Румънеца го засекох на окловръстното преди около месец (мисля) с някаква червена Пума... Форд де...

Парите са на родителите ми - моите заминаха преди това за "неща, които не са ми неотложна необходимост

В поддръжката на колите участвам предимно аз (освен ако има някакви по-големи суми за плащане, с които не мога да се справя).
За Енчев не зная, но Румънеца го засекох на окловръстното преди около месец (мисля) с някаква червена Пума... Форд де...