:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Случая е следния.. Пуснал съм тема, че търся М огледала за купе и колегата bmw9396 ми писа, че има на 140лв.. писах му на скайп, оказа се, че те са ФК или нещо подобно. Казах му, че сигурно ще си взема оригинални и той ми предложи да ми ги даде на 120. Навих се и се разбрахме да ми ги праща днес (просто защото събота и неделя никой не работи) обаче снощи получавам съобщение на скайпа, че огледалата са продадени...
и последва:
[12:01:54]аз: pone kato si pravi6 ugovorki gledai da si to4en
[12:04:26]той: e 4akai sega
[12:04:35]той: govorime
[12:04:40]той: za pari moi 4ovek
[12:04:56]той: a plus tva im vzeh 140 lv
[12:05:05]той: ti ako si na moe miasto kvo 6e napravi6
[12:05:07]той: ?
[12:05:32]аз: 6e kaja na mom4eto 4e pra6tam ogledalata ponedelnik
[12:05:50]аз: ma kvo zna4enie ima.. stanaloto stanalo
[12:06:01]аз: to v toq forum pove4eto sa pe4albari
[12:06:12]той: emi taka
[12:06:13]аз: nikoi ne gleda da e korekten
[12:06:19]той: e
[12:06:43]той: kogato stava duma za pari
[12:06:50]той: niama korektnost
[12:07:21]той: utre kato ostana bez pari za hliab 6e ti se obadia i 6e te nakaram da si korekten s mene
[12:07:36]той: ama nz dali tva 6e pomogne
Евала! е така се забогатява
и последва:
[12:07:21]той: utre kato ostana bez pari za hliab 6e ti se obadia i 6e te nakaram da si korekten s mene

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Той ми я предложи тая цена
нито съм се пазарил нито съм казал, че нямам пари, а просто, че повече ми допадат оригинални.. в крайна сметка реших, че ще ги взема не заради цената, а защото говорих с бояджията и каза, че мигача след боядисването ще изчезне.. и на 140 щях да ги взема.
Ама явно аз съм развален и моите разбирания са грешни.. извинете ме

Ама явно аз съм развален и моите разбирания са грешни.. извинете ме

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
baikostaki написа:И аз съм вече в групата на прекараните купих от колегата rafaello Вива Тел карта Бонуси безкрай. И познайте какво получавам карта с пин код който не знам а и никаде не пише. Намирам въпросното копеленце в скайп и го питам за какво става реч а той ми вика пук ще ти кажа довечера да си я оправиш ама ни вест ни кост............... преевах се ама той с тез 100 лева лекарства за раково болни да си купи. Пиша тук за да се знае да няма и други прекарани от него.
Ако картата наистина е бонус безкраи може да утидеш в вивател център и да кажеш че някои е вавел погрешно 3-пъти пин кода ти те ще ти дадат пук код и ще я оправиш.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Demo 9 написа:Случая е следния.. Пуснал съм тема, че търся М огледала за купе и колегата bmw9396 ми писа, че има на 140лв.. писах му на скайп, оказа се, че те са ФК или нещо подобно. Казах му, че сигурно ще си взема оригинални и той ми предложи да ми ги даде на 120. Навих се и се разбрахме да ми ги праща днес (просто защото събота и неделя никой не работи) обаче снощи получавам съобщение на скайпа, че огледалата са продадени...
и последва:
Аз ако взема да пусна списък за нещата, които съм пазил за хора от форума, които ще дойдат да си ги вземат "утре" може да запълня 2- 3 страници. А с неща, които съм поръчвал за хора пак за "утре" също.. включително и за джанти от над 1000лв говорим, без капаро.. на честна дума само. За това най-добре с парата напред за да няма сърдити скоро. Въпреки, че аз още пазя неща за хора, които едва ли ще си ги вземат

- KickingKing
- ентусиаст
-
Айде едно оплакване за GREECE от мене. Случаят е следният аз купувам от него акумулатор, той ми праща и се оказва, че е паднал акумулатора макар да ме обеждава, че работи и няма никакви проблеми. Оказва се, че е бил свален преди 2.5 месеца и от тогава е стоял някъде си и не се е грижил за него. Разбираме се да го заредя за да видим дали ще проработи, а след това ме напада защо съм го заредил. За справка зарядното, с което зареждах зареди още 3 акумулатора същата седмица и те и до сега работят (1 месец по-късно). Акумулаторът след обстойно наблюдение има саморазряд и е заминал, но явно това не го интересува, а важното е да прибере кирливите 60лв все едно ще те направят по-богат. Колегата когато трябваше да вземе пари отговаряше постоянно и беше много мил, но когато се оказа, че е прецакал някой не може го намериш. А ето и малко хистори, някой ако иска още всичко се пази
31.01.2009
01.02.2009
02.02.2009
03.02.2009

31.01.2009
GRECE написа:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.KickingKing написа:GRECE написа:OK.KickingKing написа:GRECE написа:Колега престигна ли Акумулатора?
Здрасти.. сутринта ми пристигна смс.. утре преди обед ще го взема
Такаа взех го... обаче нямаше ток да запали изобщоволтажа беше на 10.. сега съм го сложил да се зарежда и днес вечерта или утре сутринта ще видим как се държи
01.02.2009
GRECE написа:Значи преди 2-часа волтажа е 13- и колата неможе да запали,KickingKing написа:GRECE написа:Здрасти Колега , Ко правим сегаАз смакнах Акумулатора Работе6т ,Пали,Варти,Свети, зазимих го в гаража около нова година хаиде вазможно е да е паднал волтажа малко от Студа ама Ти го зарежда6 и пак неискал да пали
Аз откаде да знам Как си го зареждал,Ако си обаркал клемите,Както си го оставил 24-часа на ток откаде да знам че не се е скапал да почне да Ври и Кипи,да си го презаредил и да се е скапал,Каква е гаранцията.Тои ако не Работе6е Аз как 6те го продавам бе Колега, толкова работи сам продавал и купувал няма оплаквания от Никои.Не продавам Калпави работи.Намясто в Офиса на Еконт гледа6 , замерва6 като не ти хареса не го взема6.Аз откаде да знам след като си го вземал какво си правил с него
Ако го заваря волтажа ще ти падне на 2-3-4 волта.. Можеш да си го замериш ако искаш не ми е първият акумулатор, не ми е последният и признаците са ясни. Не вярвам и да е от зареждащото устройство защото за последните 4 дена е заредило 3 акумулатора, които работят и в момента зарежда 4ти.
Смъкнал си го преди повече от месец и не знам нито как е съхраняван нито къде е стоял, но е паднал и не задържа ток вътре. В момента волтажа замерен преди 2 часа е 13,45 след зареждане, което показва, че не е заварен (не са обърнати клемите при зареждане или палене на колата).
Не мога да го замеря в офиса на екот защото, нямам апаратура, която да мери над 10А защото струва не малко пари, а не се занимавам с това професионално.
За мен ситуацията е такава: купувам неработещ акумулатор и желая да ти го върна, а ти съответно парите.
Разбирам, че не ти харесва идеята, но вярвай ми намене ми е по-наложително да имам работещата част ==> работеща кола, а не такава, която седи пред нас поради липса на ток. Смятам, че в този форум сме се събрали не за да се лъжем и както ти написах предпочетох теб защото те виждам отдавна тук и смятам, че си сериозен. Но все пак това че е работело нещо преди месеци и е захвърлено някъде не значи, че ще работи и сега и въпреки, че мен обстоятелствата са ме принудили да го взема и след това да го пробвам ти е можело да го провериш преди да го пратиш.
Разбира се можеш да не приемеш моето искане да го вземеш обратно, но това вече опира до човек, как възприема нещата и добрите отношения в клуба.А на Акумулатора му дават 12волта,Направо си го презаредил ,изкипял и оти6ал на кино.По този начин в таково састояние как да го взема обратно
За6то не го варна преди да го зарежда6 след като си видял че не запалил са6тия ден.Не сам го замерил преди това за6тото сам сигурен в стоката си,.
02.02.2009
KickingKing написа:GRECE написа:Значи преди 2-часа волтажа е 13- и колата неможе да запали,А на Акумулатора му дават 12волта,Направо си го презаредил ,изкипял и оти6ал на кино.По този начин в таково састояние как да го взема обратно
За6то не го варна преди да го зарежда6 след като си видял че не запалил са6тия ден.Не сам го замерил преди това за6тото сам сигурен в стоката си,.
Добро утро,
бих искал да те помоля преди да ме обвиняваш в каквото и да първо да се поинтересуваш малко от нещата защото има следните твърдения, които поради разни физични закони са верни:
1) Волтажа и ампеража на дадена батерия (акумулатор) са различни неща. Това, че волтажа е като хората не значи че ампеража е добър, а за палене ти трябват точно амперите и то много повече от посочените 60Ah... това което му се вика стартов ток
2) Не, не е презареден, а е нормално когато нямаш вързано нищо към дадена батерия (акумулатор) да е по-високо напрежението. Когато се върже към консуматор се нормализира. За справка вземи един мултицет и пробвай колко ти е волтажа на зарядното за лап топа и колко пише на output при него. Ще видиш как ако е 16В примерно за зареждане може да ти дава да кажем 19-20волта без вързан консуматор. Освен това когато се изключи от зареждане винаги първият час е с по-висок волтаж от нормалното.
С две думи от 1 и 2 искам да ти кажа, че процесът е изпълнен както трябва, всичко е вързано под ред при зареждането, изчислил съм времето и дори вместо теоретичните 26,6 часа го оставих само 23. Да не говорим, че първият ден коато го взех го сложих на колата, дадох ток с кабели, карах 20км (напълно достатъчни за зареждане за едно палене поне) и след това ефектът беше същият. От друга страна бих искал да ти посоча, че за 90 дена без ползване или презареждане шансът за един акумулатор да НЕ Е заминал са доста малки, а цитирайки твоето съобщение от 31.01.2009 в 20:33:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.
Няма да засягам темата защо ми го написа чак когато беше пратен, но все пак не е коректно отношението да твърдиш, че аз съм прецакал по някакъв начин стоката ти и че тя е била работеща когато самият ти не си го проверил и фактите сочат, че още при теб е станало.
От моя страна имаш гаранция, че не съм го прецакал аз и при елементарно премерване на тока можеш да го видиш. Ако желаеш пусни тема или прочети в интернет за симптомите при паднал и заварен акумулатор, но най-добре е да го занесеш на специалисти и ги питай какво е станало за да повярваш.
Надявам се ме разбираш правилно: аз нямам против да дам тия 60лв за нещо, което на мен ще ми е от полза, но когато пристигне неефикасен "артикул" е нормално да си искам парите обратно. Обаче не желая да бъда обект на некоректно отношение нито да се държа некоректно с колега от форума и ако си толкова сигурен в стоката си я вземи, замери и тогава ако трябва ме обвинявай, но в случаят съм направил всичко възможно за да ми свърши работа на мен, защото това е загубено време и средства, а не е просто опит върху чужда стока. В момента в гаража имам 6 акумулатора и проби съм правил достатъчно в изминалите години. Просто ми трябва работещ акумулатор за да го сложа на колата. Надявам се да пратиш телефон и адрес за да ти го пратя обратно.
03.02.2009
KickingKing написа:А аз ти обясних как стоят нещата с зареждането и т.н. Когато ти казах, че ще го зареждам ти не възрази. Зареждането е направено както трябва и сега само си търсиш причини. Значи е много хубаво да прибираш пари, но когато трябва да дадеш насреща не е толкова лесно, а?GRECE написа:Колега бях Ти писал че трябва6е преди да го зарежда6 да ми го варне6. И 6том си сабрал -5,6,-Акумулатора и нито един не работи зна4и при4ината е някаде при Теб.KickingKing написа:Виждам, че си ми прочел съобщението, но не си ми отговорил. Ще постъпим ли коректно един към друг или си решил друго ядче?
Никой не ти е казал, че имам 6 неработещи. При наличието на 6 коли е нормално да имам 6 акумулатора и 1 от тях е неработещ за това ми трябваше твоят. И след като не всички коли се карат постоянно ми се случва да им зареждам акумулаторите за да не стане като с този, който ти си развалил. Виждайки и колко познаваш теорията за елементарни неща свързани с тока, акумулаторите и други не мисля, че можеш да ми казваш какво съм направил грешно особено пък преди да си проверил сам.
Интересува ме вземаш ли го обратно да или не. Ще се крадеме по най-наглият начин и ще си правим сечено или ще се държиш мъжки и когато си пробутал някакъв боклук ще си признаеш грешката и ще си го вземеш и върнеш парите.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ебати филма...те некоректните ще станат повече от коректните

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Отговор
АЗ, ясно Ти писах Колега Кога Трябваше Да Варнеш Акумулатора.След като Колата не е запалила го врашташ.А не след Твоите Експерименти на Ел Техник.KickingKing написа:Айде едно оплакване за GREECE от мене. Случаят е следният аз купувам от него акумулатор, той ми праща и се оказва, че е паднал акумулатора макар да ме обеждава, че работи и няма никакви проблеми. Оказва се, че е бил свален преди 2.5 месеца и от тогава е стоял някъде си и не се е грижил за него. Разбираме се да го заредя за да видим дали ще проработи, а след това ме напада защо съм го заредил. За справка зарядното, с което зареждах зареди още 3 акумулатора същата седмица и те и до сега работят (1 месец по-късно). Акумулаторът след обстойно наблюдение има саморазряд и е заминал, но явно това не го интересува, а важното е да прибере кирливите 60лв все едно ще те направят по-богат. Колегата когато трябваше да вземе пари отговаряше постоянно и беше много мил, но когато се оказа, че е прецакал някой не може го намериш. А ето и малко хистори, някой ако иска още всичко се пази![]()
31.01.2009GRECE написа:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.KickingKing написа:GRECE написа:OK.KickingKing написа:GRECE написа:Колега престигна ли Акумулатора?
Здрасти.. сутринта ми пристигна смс.. утре преди обед ще го взема
Такаа взех го... обаче нямаше ток да запали изобщоволтажа беше на 10.. сега съм го сложил да се зарежда и днес вечерта или утре сутринта ще видим как се държи
01.02.2009GRECE написа:Значи преди 2-часа волтажа е 13- и колата неможе да запали,KickingKing написа:GRECE написа:Здрасти Колега , Ко правим сегаАз смакнах Акумулатора Работе6т ,Пали,Варти,Свети, зазимих го в гаража около нова година хаиде вазможно е да е паднал волтажа малко от Студа ама Ти го зарежда6 и пак неискал да пали
Аз откаде да знам Как си го зареждал,Ако си обаркал клемите,Както си го оставил 24-часа на ток откаде да знам че не се е скапал да почне да Ври и Кипи,да си го презаредил и да се е скапал,Каква е гаранцията.Тои ако не Работе6е Аз как 6те го продавам бе Колега, толкова работи сам продавал и купувал няма оплаквания от Никои.Не продавам Калпави работи.Намясто в Офиса на Еконт гледа6 , замерва6 като не ти хареса не го взема6.Аз откаде да знам след като си го вземал какво си правил с него
Ако го заваря волтажа ще ти падне на 2-3-4 волта.. Можеш да си го замериш ако искаш не ми е първият акумулатор, не ми е последният и признаците са ясни. Не вярвам и да е от зареждащото устройство защото за последните 4 дена е заредило 3 акумулатора, които работят и в момента зарежда 4ти.
Смъкнал си го преди повече от месец и не знам нито как е съхраняван нито къде е стоял, но е паднал и не задържа ток вътре. В момента волтажа замерен преди 2 часа е 13,45 след зареждане, което показва, че не е заварен (не са обърнати клемите при зареждане или палене на колата).
Не мога да го замеря в офиса на екот защото, нямам апаратура, която да мери над 10А защото струва не малко пари, а не се занимавам с това професионално.
За мен ситуацията е такава: купувам неработещ акумулатор и желая да ти го върна, а ти съответно парите.
Разбирам, че не ти харесва идеята, но вярвай ми намене ми е по-наложително да имам работещата част ==> работеща кола, а не такава, която седи пред нас поради липса на ток. Смятам, че в този форум сме се събрали не за да се лъжем и както ти написах предпочетох теб защото те виждам отдавна тук и смятам, че си сериозен. Но все пак това че е работело нещо преди месеци и е захвърлено някъде не значи, че ще работи и сега и въпреки, че мен обстоятелствата са ме принудили да го взема и след това да го пробвам ти е можело да го провериш преди да го пратиш.
Разбира се можеш да не приемеш моето искане да го вземеш обратно, но това вече опира до човек, как възприема нещата и добрите отношения в клуба.А на Акумулатора му дават 12волта,Направо си го презаредил ,изкипял и оти6ал на кино.По този начин в таково састояние как да го взема обратно
02.02.2009KickingKing написа:GRECE написа:Значи преди 2-часа волтажа е 13- и колата неможе да запали,А на Акумулатора му дават 12волта,Направо си го презаредил ,изкипял и оти6ал на кино.По този начин в таково састояние как да го взема обратно
Добро утро,
бих искал да те помоля преди да ме обвиняваш в каквото и да първо да се поинтересуваш малко от нещата защото има следните твърдения, които поради разни физични закони са верни:
1) Волтажа и ампеража на дадена батерия (акумулатор) са различни неща. Това, че волтажа е като хората не значи че ампеража е добър, а за палене ти трябват точно амперите и то много повече от посочените 60Ah... това което му се вика стартов ток
2) Не, не е презареден, а е нормално когато нямаш вързано нищо към дадена батерия (акумулатор) да е по-високо напрежението. Когато се върже към консуматор се нормализира. За справка вземи един мултицет и пробвай колко ти е волтажа на зарядното за лап топа и колко пише на output при него. Ще видиш как ако е 16В примерно за зареждане може да ти дава да кажем 19-20волта без вързан консуматор. Освен това когато се изключи от зареждане винаги първият час е с по-висок волтаж от нормалното.
С две думи от 1 и 2 искам да ти кажа, че процесът е изпълнен както трябва, всичко е вързано под ред при зареждането, изчислил съм времето и дори вместо теоретичните 26,6 часа го оставих само 23. Да не говорим, че първият ден коато го взех го сложих на колата, дадох ток с кабели, карах 20км (напълно достатъчни за зареждане за едно палене поне) и след това ефектът беше същият. От друга страна бих искал да ти посоча, че за 90 дена без ползване или презареждане шансът за един акумулатор да НЕ Е заминал са доста малки, а цитирайки твоето съобщение от 31.01.2009 в 20:33:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.
Няма да засягам темата защо ми го написа чак когато беше пратен, но все пак не е коректно отношението да твърдиш, че аз съм прецакал по някакъв начин стоката ти и че тя е била работеща когато самият ти не си го проверил и фактите сочат, че още при теб е станало.
От моя страна имаш гаранция, че не съм го прецакал аз и при елементарно премерване на тока можеш да го видиш. Ако желаеш пусни тема или прочети в интернет за симптомите при паднал и заварен акумулатор, но най-добре е да го занесеш на специалисти и ги питай какво е станало за да повярваш.
Надявам се ме разбираш правилно: аз нямам против да дам тия 60лв за нещо, което на мен ще ми е от полза, но когато пристигне неефикасен "артикул" е нормално да си искам парите обратно. Обаче не желая да бъда обект на некоректно отношение нито да се държа некоректно с колега от форума и ако си толкова сигурен в стоката си я вземи, замери и тогава ако трябва ме обвинявай, но в случаят съм направил всичко възможно за да ми свърши работа на мен, защото това е загубено време и средства, а не е просто опит върху чужда стока. В момента в гаража имам 6 акумулатора и проби съм правил достатъчно в изминалите години. Просто ми трябва работещ акумулатор за да го сложа на колата. Надявам се да пратиш телефон и адрес за да ти го пратя обратно.
03.02.2009KickingKing написа:А аз ти обясних как стоят нещата с зареждането и т.н. Когато ти казах, че ще го зареждам ти не възрази. Зареждането е направено както трябва и сега само си търсиш причини. Значи е много хубаво да прибираш пари, но когато трябва да дадеш насреща не е толкова лесно, а?GRECE написа:Колега бях Ти писал че трябва6е преди да го зарежда6 да ми го варне6. И 6том си сабрал -5,6,-Акумулатора и нито един не работи зна4и при4ината е някаде при Теб.KickingKing написа:Виждам, че си ми прочел съобщението, но не си ми отговорил. Ще постъпим ли коректно един към друг или си решил друго ядче?
Никой не ти е казал, че имам 6 неработещи. При наличието на 6 коли е нормално да имам 6 акумулатора и 1 от тях е неработещ за това ми трябваше твоят. И след като не всички коли се карат постоянно ми се случва да им зареждам акумулаторите за да не стане като с този, който ти си развалил. Виждайки и колко познаваш теорията за елементарни неща свързани с тока, акумулаторите и други не мисля, че можеш да ми казваш какво съм направил грешно особено пък преди да си проверил сам.
Интересува ме вземаш ли го обратно да или не. Ще се крадеме по най-наглият начин и ще си правим сечено или ще се държиш мъжки и когато си пробутал някакъв боклук ще си признаеш грешката и ще си го вземеш и върнеш парите.
P.S
И кои е сигурен че Ти в момента не си с Този Акумулатор и си караш с него?
И да ми пратиш един от твоите 6-броя и да кажеш ЕТО този е Твоят Боклук?След като сам писал че 2,5-месеца е зазимен в гаража.Добар повод Да пробуташ един от твоите и АЗ да Ти варна парите.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: P.S
GRECE написа:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.
GRECE написа:Колега бях Ти писал че трябва6е преди да го зарежда6 да ми го варне6. И 6том си сабрал -5,6,-Акумулатора и нито един не работи зна4и при4ината е някаде при Теб.
GRECE написа:И кои е сигурен че Ти в момента не си с Този Акумулатор и си караш с него?И да ми пратиш един от твоите 6-броя и да кажеш ЕТО този е Твоят Боклук?След като сам писал че 2,5-месеца е зазимен в гаража.Добар повод Да пробуташ един от твоите и АЗ да Ти варна парите.
Нещо не се връзва, а???
Съдейки по думите ти - ти си поредния измамник, който върти някаква търговия във форума
Последна промяна Митко Стоянов на 07 Мар 2009, 23:34, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Благодаря за Определението Колега,Тогава Колегата Да беше казал ,,,Няма да го слагам да се повазбуди А Ти го вращам,,,,,,,,mitko_n1 написа:GRECE написа:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.GRECE написа:И кои е сигурен че Ти в момента не си с Този Акумулатор и си караш с него?И да ми пратиш един от твоите 6-броя и да кажеш ЕТО този е Твоят Боклук?След като сам писал че 2,5-месеца е зазимен в гаража.Добар повод Да пробуташ един от твоите и АЗ да Ти варна парите.
Нещо не се връзва, а???
Съдейки по думите ти - ти си поредния измамник, който върти някаква търговия във форума
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз ли нещо не съм у ред и недо4итам нещо,щот немога да те разбера кое то4но имаш предвидmitko_n1 написа:GRECE написа:Сложиго да се савземе малко за6тото Аз около 2,5-месетса не сам го ползвал седе6е в гаража.Може да е паднал волтажа.И пи6и утре какво е станало.GRECE написа:И кои е сигурен че Ти в момента не си с Този Акумулатор и си караш с него?И да ми пратиш един от твоите 6-броя и да кажеш ЕТО този е Твоят Боклук?След като сам писал че 2,5-месеца е зазимен в гаража.Добар повод Да пробуташ един от твоите и АЗ да Ти варна парите.
Нещо не се връзва, а???
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Добре де с тоя ЕКОНТ... много рисковано именно заради такива работи. Аз лично изпатих веднъж така, когато имаш най-малко съмнение даже че не е читава стоката отказваш, продавача да се набута едно хубаво с доставка за 2-те посоки и готово като не е обяснил като хората какво продава. Сега като се направи на п**** нищо не можеш да му направиш общо взето и за съжаление си остава за тебе
Назад към Авточасти и аксесоари