On-line магазин за бижута
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
On-line магазин за бижута
Здравейте приятели, моля за помощ. Може ли някой да ми каже приличен on-line магазин за бижута? Искам да взема нещо за жена ми. Все пак наближава празника на майката и жената.
По препоръка на приятел разгледах много подробно www.luxury-gift.eu , направи ми силно впечатление с материалите, които предлагат. Особено ме впечатли титана. Някой ползвал ли ги е, как е доставката, гаранции и т.н.?
По препоръка на приятел разгледах много подробно www.luxury-gift.eu , направи ми силно впечатление с материалите, които предлагат. Особено ме впечатли титана. Някой ползвал ли ги е, как е доставката, гаранции и т.н.?
онлайн трудно може да прецениш какво точно:
защо онлайн има доста магазини от който може да купиш хубави бижута?:
ако е кулие трябва да прецениш как стой, а това зависи от обиколката на врата продавачките винаги може да те насочат.
обици същото едно е на сайта на живо по друг начин стоят
пръстен няма да коментирам
гривна вече по лесно винаги може да бъде скъсена
знам доста магазини в София но онлай не мога да ги препоръчам нищо освен кристали на сваровски.
защо онлайн има доста магазини от който може да купиш хубави бижута?:
ако е кулие трябва да прецениш как стой, а това зависи от обиколката на врата продавачките винаги може да те насочат.
обици същото едно е на сайта на живо по друг начин стоят
пръстен няма да коментирам
гривна вече по лесно винаги може да бъде скъсена
знам доста магазини в София но онлай не мога да ги препоръчам нищо освен кристали на сваровски.
Дойдоха бижутата от www.luxury-gift.eu. Браво на момчетата, обадиха се и на другия ден пристигна куриер на City Express. Всичко е точно. Освен това ми казаха, че 7 дневен срок може да върна поръчката ако нещо не ми допадне.
6 мнения
• Страница 1 от 1