добавка за бензин
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
добавка за бензин
по молба на бмв манияците пускам името на тази вълшебна добавка
Desolite K ( korrosionsschutz fur Kraftstoff-sisteme aller Motoren
a за тези които не знаят това е уникална добавка прочистваща бензино провода и системата на инжекциона ... намалява разхода и колата върви една идея по-добре ... купувам я от дару кур цената за 250 мл 15 лв
Desolite K ( korrosionsschutz fur Kraftstoff-sisteme aller Motoren
a за тези които не знаят това е уникална добавка прочистваща бензино провода и системата на инжекциона ... намалява разхода и колата върви една идея по-добре ... купувам я от дару кур цената за 250 мл 15 лв
- Azrail
- UFO Pilot
-
Re: добавка за бензин
marti the pi4 написа:... Desolite K ( korrosionsschutz fur Kraftstoff-sisteme aller Motoren...
Korrosionsschutz означава защита от корозия, Kraftstoffsysteme означава горивно системи, aller Motoren - за всички мотори

- Azrail
- UFO Pilot
-
Ми ето - може да става за всички, но да не е препоръчително за дизел... Знам ли... Просто преведох ко пише.
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
autol desolite k sichert den korrosionsschutz im kraftstoffsystem aller verbrennungsmotoren.Rostbildung in tank,leitungen, pompen, dusenund im vergaser sowie in den brennraumen und auslasswegen wird zuverlassing verhindert.
тази добавка по принцип пише , че увеличава октановото число , премахва и предпазва от корозия почиства дюзите,утайките в резервоара и е такива неща... моят немски не е най-добрия но всеки може да си го купи и да чекне аз лично съм много доволен и през около 3 месеца си сипвам.... около 3 такива шишета в резервоара и пей сърце......
тази добавка по принцип пише , че увеличава октановото число , премахва и предпазва от корозия почиства дюзите,утайките в резервоара и е такива неща... моят немски не е най-добрия но всеки може да си го купи и да чекне аз лично съм много доволен и през около 3 месеца си сипвам.... около 3 такива шишета в резервоара и пей сърце......
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
може ли масово да си купим таз добав4ица и евентуално с неква отстъпка управта на клуба кво ще каже по вапроса ,4е нали те имат маи некви преференции там

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Пичове, тази добавка аз я ползвам от 1 година и съм доволен.Има я също и при Валери на Оборище и е по-ефтрина, а си мисля,че с него по-може да се разберете от колкото с Дару за ценатаа!

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
pAbLo написа:За карбуратори нещо
STP - Fuel injector and carburator cleaner - по бензиностанциите 15-16лв за 60-70 литра има подобни и на cyclo, snap, liqui moly и много други знайни и незнайни производители. ползвал съм от всичките като че ли cyclo най-дабре и на по-добра цена се намират
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Начи сипваш тия 250мл в пълен резервоар и тва чудо си чисти там па и дига октана докато го пресушиш ли:?: дали съм разбрал правилно
Па и 15лв от дару
там такива цени са обидни 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: добавка за бензин
... купувам я от дару кур [/quote]сори за спама ама си е смешно
15 мнения
• Страница 1 от 1