Относно стикерите на форума по колите ни?
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
kiko написа:означава ,че малко или много си фен на марката с еднакъв кеф че караш е30 или е46 например,а не просто някои с Х5,Х6 или 6ца щото видиш ли сега са фешън,още повече като видя някои с стикер ми става някак си готино

Винаги поздравявам, когато видя колега със стикери на номера или по стъклата

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не мисля, че някаква лепенка може да говори за принадлежност към БМВ общността в България.
Аз карам без стикери, и въпреки това досега не съм изневерил на колегиалното отношение.
Аз карам без стикери, и въпреки това досега не съм изневерил на колегиалното отношение.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И аз винаги съм поздравявал колеги със стикери,но при нас се навъдиха доста,които си ги слагат,а не са присъствали на нито едно мероприятие и това ме дразни доста! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
и аз много се кефя като видя някои със стикери даже понякои път съм правил малко нарушения за да му кажа здрасти или просто да ме види
на това му се вика добронамерено нарушение 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
POL_Starshi написа:И аз винаги съм поздравявал колеги със стикери,но при нас се навъдиха доста,които си ги слагат,а не са присъствали на нито едно мероприятие и това ме дразни доста!
Ми и ние не сме присъствали още, но това не значи че не сме или няма да помогнем на колега/жка

Много като тебе вече плакаха ...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Когато карах мотора ми правеше голям кеф да се поздравявам със всеки колега... Сега поздравявам и всеки колега с БМВ с Лепенка на форума.. И знам че ако нещо стане мога да разчитам на помоща им... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
bigmurzi написа:kiko написа:означава ,че малко или много си фен на марката с еднакъв кеф че караш е30 или е46 например,а не просто някои с Х5,Х6 или 6ца щото видиш ли сега са фешън,още повече като видя някои с стикер ми става някак си готино
![]()
Винаги поздравявам, когато видя колега със стикери на номера или по стъклата
Точно така.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
isa написа:Аз нямам стикери... никой не ме поздравява
Като се срещнеме на пътя ще те поздравя,...според мен няма нищо по секси от това да видиш хубава мацка да управлява БМВ

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
plradev написа:Aз защо ли в скоро време мисля да ги свалям стикерите....А с такъв кеф се сдобих с тях и ги сложих
Аз вече го направих

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В началото една добра идея, много ентусиазъм, подкрепа, приятели и т.н. В последно време- поредното добро намерение осрано по типично български маниер.
Поради това, че вече болшинството хора във форума са индивиди с които не желая да бъда свързван и сравняван предния го свалих вече, задния и той ще падне до някой ден.
За мен всеки, който носи стикер на клуба трябва да е ангажиран с неговите цели или поне да не ги потъпква ежедневно. Съмнявам се обаче, че едва ли ще се намерят и 10% от посетителите на форума, които да са си дали труда да ги прочетат поне.
Поради това, че вече болшинството хора във форума са индивиди с които не желая да бъда свързван и сравняван предния го свалих вече, задния и той ще падне до някой ден.
За мен всеки, който носи стикер на клуба трябва да е ангажиран с неговите цели или поне да не ги потъпква ежедневно. Съмнявам се обаче, че едва ли ще се намерят и 10% от посетителите на форума, които да са си дали труда да ги прочетат поне.
Целта на този клуб е създаването и поддържането на една BMW общност в България, чието поле се простира от организирането и провеждането на най-различни мероприятия, до безвъзмездна помощ при най-различни ситуации, спохождащи ни в ежедневието. За целта клубът поддържа интернет форум, в който всеки да сподели приятни емоции от шофирането на своето BMW или да се поинтересува по даден технически въпрос.
Сред основните приоритети на клуба са откриването и обединяването на феновете на марката в България, взаимодействие и сътрудничество със сродни български, европейски и други международни организации, свързани с BMW. Също така налагане на морални норми на поведение у своите членове при експлоатация на техните автомобили с цел намаляване броя на ПТП.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
bum_bum написа:...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!