RosBul Arms некоректни при поръчка online
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
RosBul Arms некоректни при поръчка online
При поръчка от сайта на RosBul Arms - oragie.net се случи следното
- нямаше касова бележка или какъвто и да е документ в пакета
- един от артикулите не отговаряше на снимката
- цакат с 9лв доставка в рамките на София, без въобще да предупреждават за това
Като им се обадих, човека с насмешка обясни
- че просто е забравил да сложи касова бележка (забравил е да спази закона, голяма работа, въобще не се трогна. )
- че артикула на практика си е същия нищо, че на снимката е друг и е все тая
до 3-тия въпрос не се стигна, щото селския му и подигравателен тон ме вбесиха твърде много за да продължа нормално разговора.
Точно това ме и провокира да си правя труда да пиша, за иначе не кой знае колко сериозния случай.
Неможе с една поръчка да правиш 2 сериозни нарушения (неиздаване на касов бон, и несъответствие на продука с рекламирания) и след това да се държиш нагло и арогантно по телефона.
Поръчката бе доставена на 06.03.2009, телефона на който се обадих е 02/9816446. Надявам се ако това достигне до някой от собствениците на иначе сериозната фирма, въпросния селянин да бъде отстранен тъй като сериозно им вреди на бизнеса!
- нямаше касова бележка или какъвто и да е документ в пакета
- един от артикулите не отговаряше на снимката
- цакат с 9лв доставка в рамките на София, без въобще да предупреждават за това
Като им се обадих, човека с насмешка обясни
- че просто е забравил да сложи касова бележка (забравил е да спази закона, голяма работа, въобще не се трогна. )
- че артикула на практика си е същия нищо, че на снимката е друг и е все тая
до 3-тия въпрос не се стигна, щото селския му и подигравателен тон ме вбесиха твърде много за да продължа нормално разговора.
Точно това ме и провокира да си правя труда да пиша, за иначе не кой знае колко сериозния случай.
Неможе с една поръчка да правиш 2 сериозни нарушения (неиздаване на касов бон, и несъответствие на продука с рекламирания) и след това да се държиш нагло и арогантно по телефона.
Поръчката бе доставена на 06.03.2009, телефона на който се обадих е 02/9816446. Надявам се ако това достигне до някой от собствениците на иначе сериозната фирма, въпросния селянин да бъде отстранен тъй като сериозно им вреди на бизнеса!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Fking написа:Направено е
Но не ми е достатъчно :>>
Да се разходим до адреса на фирмата маскирани с по един ключ за гуми в ръка?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
6 мнения
• Страница 1 от 1