Относно стикерите на форума по колите ни?
Модератор: Общи модератори
Какво означава ли... точно като падна големия сняг и се смях на някви дето се въртяха с летните гуми по кръстовищата, за да ме научи на смирение Оня горе ме поднесе и мен в един бордюр. Слизам да видя има ли и нещо на колата.. 20 сек след това, до мен спира черно комби, 520 изскача енергичен пич и ми вика "Брат, кво стана ве майна, трябва ли ти помощ?" Е това е лепенката и аз бих направил същото
Другото което значи е, че аз не просто отивам до някъде с колата... аз се наслаждавам на шофирането до там.... облегнат на подлакътника, мижейки мързеливо иззад тъмните очила ...

Другото което значи е, че аз не просто отивам до някъде с колата... аз се наслаждавам на шофирането до там.... облегнат на подлакътника, мижейки мързеливо иззад тъмните очила ...

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Моя си седи в нас и все забравям да го сваля надолу и да го лепна отзад на номера.
Иначе е някакво яко като видя някой със стикери, веднъж едно момче с бяло е36 ми направи път...викам му :мерси....и така, готино е...и аз съм правила път. Но така в понеделник бях в Редута и някакъв профучава с е36та си, облепил се със стикери и показва разни жестове с ръце на колата пред него. Е това е тъпото, вместо да се държат всички / като цяло/ нормално на пътя, те....
Иначе е някакво яко като видя някой със стикери, веднъж едно момче с бяло е36 ми направи път...викам му :мерси....и така, готино е...и аз съм правила път. Но така в понеделник бях в Редута и някакъв профучава с е36та си, облепил се със стикери и показва разни жестове с ръце на колата пред него. Е това е тъпото, вместо да се държат всички / като цяло/ нормално на пътя, те....
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ако знаеш колко са ми противни тез типове (преди ми бяха смешни)...като караш зад някои такъв и се загледаш тои кара не изправен на седалката а виждаш една глава между 2 те облегалки и обикновенно като го изпревариш виждаш този киселяк полегнал настрани...хахах пак ми станаха смешни...изправете се бе хора като карате ще се прегърбите

а по темата аз въпреки че посещавам форума няма да си сложа лепенка защото някакси не се чуствам част от каквато и да е общност.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Искам такава лепенка, ама нямам. Е тва е 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Уеко да се не наакаш!hemicharger написа:isa написа:Аз нямам стикери... никой не ме поздравява
Като се срещнеме на пътя ще те поздравя,...според мен няма нищо по секси от това да видиш хубава мацка да управлява БМВ

Част от голямото семейство!
Поздравявам винаги колеги на пътя и в нужда ще спра да помогна задължително!(еле па на колежки...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:

П.П isa не си казала не сме ти подарили

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
"Относно стикерите на форума по колите ни?"
Предполагам се има предвид надписа www.bmwpower-bg.net Това обаче не е ли сайта на " БМВ Клуб България" ? Аз нямам стикер с този надпис,защото не съм член клуба.
Предполагам се има предвид надписа www.bmwpower-bg.net Това обаче не е ли сайта на " БМВ Клуб България" ? Аз нямам стикер с този надпис,защото не съм член клуба.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Членовете на клуба имат други стикериGottlos написа:"Относно стикерите на форума по колите ни?"
Предполагам се има предвид надписа www.bmwpower-bg.net Това обаче не е ли сайта на " БМВ Клуб България" ?Аз нямам стикер с този надпис,защото не съм член клуба.

А тези са само със адреса на сайта с цел реклама това е

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
По принцип не е лошо да се разгледа форума,в основния има интересни неща,но както и да еsixstraight написа:А от къде може да се сдобием с този прекрасен надпис
Заповядай http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=35468
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
sixstraight написа:А от къде може да се сдобием с този прекрасен надпис
Тъкмо щях да попитам същото?
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Scott написа:Членовете на клуба имат други стикериGottlos написа:"Относно стикерите на форума по колите ни?"
Предполагам се има предвид надписа www.bmwpower-bg.net Това обаче не е ли сайта на " БМВ Клуб България" ?Аз нямам стикер с този надпис,защото не съм член клуба.![]()
А тези са само със адреса на сайта с цел реклама това е
Приемам забележката

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
sixstraight написа:
А от къде може да се сдобием с този прекрасен надпис Question
Тъкмо щях да попитам същото?
Като почетете малко повече и кадето трябва!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5