Powerbox vs Chip tuning
Модератор: bum_bum
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Spoika
- младши ентусиаст
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Powerbox vs Chip tuning
Здравейте!
интересува ме каква е разликата между тези неща и кое е по-добре да се сложи на дизелов двигател или все пак да не пипам двигателя
мерси предварително!
интересува ме каква е разликата между тези неща и кое е по-добре да се сложи на дизелов двигател или все пак да не пипам двигателя
мерси предварително!
- ТУРБО
- луд с палатка
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- V-max
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
те хората под "чип" ако знаеш колко неща разбират повербокса е пълна пародия , никога не може да достигне ефекта от добре моднат софтуер По простата причина , че влияе върху количеството гориво , а турбото помпа едно и също налягане , единствено по-бързо вдига въпросното налягане ...
- V-max
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
KIM написа:зависи от пауърбокса,аз мисля че един читав бокс бърши много повече работа от чипа,поне един приятел кара е46 320д с бокс от сащ и понавървява малко повече от е46 320д с чип от бг
би ли пообеснил повече по въпроса , защото на практика това , което казваш няма ка да стане Да сравняващ 2 различни коли няма смисъл , всяка една от тях е в различно състояние , а и като гледам какви тунери са се навъдили напоследък и какви каши бъркат всичко е възможно
- Spoika
- младши ентусиаст
удобното при бокса е че може да се откача и закача по всяка време. Но чипа явно е по ефективното решение.
благодаря на всички!
благодаря на всички!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
за мен powerbox-a е просто по-безопастния вариянт да не ти се изгуби софта на колата (има една тема в е46 за една 328-ца, която хич не и леко). иначе като ефективност немога да дам мнение, тъй като нямам наблюдения над powerbox.
поздрави,
Добри
поздрави,
Добри
impossible is nothing
BMW TEAM PLOVDIV
BMW TEAM PLOVDIV
Колегата по-горе е прав.Този пауър бокс е глупост.Вътре има някви най-елементарни съпротивления които карат екуто да пуска повече гориво и само това.Без да променя картите на запалването.Като се сложи колата тръгва по-добре но все пак не търсим само този ефект , а и надежност и ефективност.Тъй че не се лъжете с тия боксове.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
- Кара: 318 TDS touring
Цитирам точно какво ми каза един специалист:.По добре е да се направи чип тунинг защото Пауър бокса може да ти докара много неприятности, като например да ти скапе помпата защото той реално я лъже, че двигателя е студен и нагнетява повече гориво и от там ти идва мощността и въртящия момент, което след време ще я скапе. От тук нататък мисля че е безмисленно да се спори но пък и всеки си решава за себе си.Пауър бокса е в пъти по евтин а всички занаем че: ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- V-max
по върпоса за евтиното и скъпото има малки изключения - все още има хора даващи по 1000+ лева за Пбокс .... народа масово е неинформиран и попада в лапите на сладкодумни продавачи на кутийки , не знаещи и те самите какво продават , но приказката за баницата я знаем всички нали
- Spoika
- младши ентусиаст
вижте какво намерих..http://cement1000.hit.bg/ направо съм разочарован..
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Кара: турбо бмв
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2