N82 или 5800 XM ?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Ползвам 5800 от около месец и съм доста доволен...
Софтуер излиза постоянно по нещо новичко
Като недостатък мога да посоча камерата и да си кажа честно на мен не ми е удобен за по голямо натоварване...... затова и го ползвам като втори телефон....
Софтуер излиза постоянно по нещо новичко

Като недостатък мога да посоча камерата и да си кажа честно на мен не ми е удобен за по голямо натоварване...... затова и го ползвам като втори телефон....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
я сега аз да ви поразпитам малко след като прочетох какви съвети давате:
1. За 600лв какъв телефон мога да си избера със възможностите на 5800 демек искам за 600лв тъч скрийн, GPS, Wireless, Blutooth, 8GB, слот за карта, радио, MP3, 3,2MPx Carl Zeis камера с двойна ксенонова светкавица, сензори за движение и близост, стерео микрофон, видео редактор, видео запис 640х480 при 30 кадъра, ТВ изход и батерия 1320 mAh. Та интересно ми е колко телефона имат всички тези неща на куп за цена от 600лв нов в България с ДДС?
2. Кое му е в повече на N95 8GB за да трябва да додавам 50лв?
3. Мислите ли че само Нокия са развалили качеството си като марка? Не го отричам, но определено доста марки са в кюпа, няма да назовавам, защото нямам за цел да защитавам сляпо финландците, все пак и те не са без кусури.
П.С. Колега моя съвет е взимай 5800 и не се чуди, после ще умреш от яд, дори само тъч скрийна е достатъчно предимство! Какъвто и да е телефона и колкото и да го пазиш за 2 години ще му се стопят лагерите и ще си взимаш нов, така че провай се на 5800
1. За 600лв какъв телефон мога да си избера със възможностите на 5800 демек искам за 600лв тъч скрийн, GPS, Wireless, Blutooth, 8GB, слот за карта, радио, MP3, 3,2MPx Carl Zeis камера с двойна ксенонова светкавица, сензори за движение и близост, стерео микрофон, видео редактор, видео запис 640х480 при 30 кадъра, ТВ изход и батерия 1320 mAh. Та интересно ми е колко телефона имат всички тези неща на куп за цена от 600лв нов в България с ДДС?
2. Кое му е в повече на N95 8GB за да трябва да додавам 50лв?
3. Мислите ли че само Нокия са развалили качеството си като марка? Не го отричам, но определено доста марки са в кюпа, няма да назовавам, защото нямам за цел да защитавам сляпо финландците, все пак и те не са без кусури.
П.С. Колега моя съвет е взимай 5800 и не се чуди, после ще умреш от яд, дори само тъч скрийна е достатъчно предимство! Какъвто и да е телефона и колкото и да го пазиш за 2 години ще му се стопят лагерите и ще си взимаш нов, така че провай се на 5800

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Имах Н82 около 5-6 месеца след което (преди 3-4 дни) го изгубих.Телефона е много добър,има страхотна камера,предлага се с оригинална карта памет на Нокиа,симбиан е,доста бърз е като софтуер.Държи доста и на падане,поливане с "Nestea"...Страхотен телефон,съжалявам само че го загубих...
ПС:Сега съм с "e51",който също е много приятен телефон,но не може да се сръвнява с Н-а...
ПС:Сега съм с "e51",който също е много приятен телефон,но не може да се сръвнява с Н-а...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
комуникатора е конкурент на функции но с тегло от близо килограм
и цена 200-300 лева в повече отпада директно от класацията

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Значи по принцип от двата 5800 има повече функции, но още не е издържал проверка от времето. Н82 е по-силен като камера.
Ти си прецени, но на мен лично след айфона каквото и устройство с тъчскрийн да хвана, все ми се струва муден и нечувствителен.
Един съвет от мен - Н85. По-малък и евтин от Н95/6, но не им отстъпва по параметри.
Провери го: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1676
Ти си прецени, но на мен лично след айфона каквото и устройство с тъчскрийн да хвана, все ми се струва муден и нечувствителен.
Един съвет от мен - Н85. По-малък и евтин от Н95/6, но не им отстъпва по параметри.
Провери го: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1676
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
N82 според мен камерата е много по добра и плюс това не е с тъчскрийн за мен тъчскрийна е като минус имал съм телефони с тъч и изобщо несъм доволен от тях и плюс това съм имам N82 и ако знаеш колко пъти съм я изтървал и бачкаше без проблем направо е железен телефон

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Като гледам основно сте дали глас за 5800, камерата на Н82 сигурно е по-добра, но и тия 3,2 на 5800 са ми предостатъчни, защото в момента съм с 6230
Единственото което ме притеснява е тоя touch screen щото до са не съм имал телефон с такава функция, а iphone-a нещо ми е сложен
Като се познавам, най-накрая ще си взема телефон, различен от тия двата

Единственото което ме притеснява е тоя touch screen щото до са не съм имал телефон с такава функция, а iphone-a нещо ми е сложен

Като се познавам, най-накрая ще си взема телефон, различен от тия двата

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Hito написа:Ползвам 5800 от около месец и съм доста доволен...
Софтуер излиза постоянно по нещо новичко![]()
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4