Стара Загора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Стара Загора

Мнение от The Tiger » 27 Фев 2005, 17:58

Незнам какво става в тая нашта стз,обаче тия баварки по специално е36 станаха като голф 2 е, баси.то лошо хич няма само дето аз познавам 5-6 човека от стотиците баварки :shock: искам да попитам дали има група бмв-та тук в стз,както в други градове.ако може я се представате всички от стз да ви видя :help: зная,че повече незнаят за този форум и затова искааааам стикери :!: :!: :!: за да може като се гъзарея из стз да ме виждат тези с бмв-тата и да посещават този форум и по този начин да се организираме.извинявам се ако има група и пиша глупости,но в търсачката неможах да намеря нещо за стз

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 01 Мар 2005, 12:45

никой ли няма от ст.загора в този форум бре хора ?

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 02 Мар 2005, 23:47

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз лично съм от Пловдив и познавам всичките с е30-а те не са никак малко в сравнение с Пловдивчани
Идвам в Ст.Загора всяка седмица и се събираме на Асториата или на Колена,но истината е,че никой не се интерисува от компютри :arrow: Така,че и 100 стикера да лепнеш ефекта ще е нулев
-миналата седмица ходих с тях на Арбанаси а преди 2 седмици ходихме на Триград :arrow: Сега се обсъжда къде ще се кара Велик ден-така,че там са си бая организирани,но ще разбереш на пролетния събор ;)

Назад към Извън Темата