Дезолит?
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Дезолит?
Ми минах вчера през Дару и си купих Дезолит.Целия флакон е на немски!Направо плачат за комисията за потребителите
Единственото нещо което разбрах е че се разрежда 1:50 а флакона е 250мл. което прави 12,5л.Въпроса ми е това някаква ''ударна'' моментна добавка ли е и как се ползва правилно щото както всички знаем резервоара е 80л.Че то резервата е 20л.А а а и цената вече е 16,30 че четох някъде че е 12лв.Информативно 

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
ако си си купил дезолит за тдс значи си си дал парите напразно!Дезолит е за бензинови мотори за дизела е друго и по друг начин става!
ползвай търсачката има много изписано по въпроса!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
IAV написа:ако си си купил дезолит за тдс значи си си дал парите напразно!Дезолит е за бензинови мотори за дизела е друго и по друг начин става!
Колега здравей, не е така значи и аз си купих като колегата, за същата цена и на мен ми казаха че се слага на 20 л. бензин / нафта

Що се касае до друга добавка аз събрах полвината сервиз на Варна Кар и не знаят за какво става въпрос, казах им за специалното приложение и на кратко доста се смяха...
За Дезолита мога да пусна снимка и още в първото изречение си пише за бензит / нафта на немски

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- IAV
- младши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:IAV написа:ако си си купил дезолит за тдс значи си си дал парите напразно!Дезолит е за бензинови мотори за дизела е друго и по друг начин става!
Колега здравей, не е така значи и аз си купих като колегата, за същата цена и на мен ми казаха че се слага на 20 л. бензин / нафтаНа самата опаковка пише че е и за дизелови автомобили
![]()
![]()
Що се касае до друга добавка аз събрах полвината сервиз на Варна Кар и не знаят за какво става въпрос, казах им за специалното приложение и на кратко доста се смяха...
За Дезолита мога да пусна снимка и още в първото изречение си пише за бензит / нафта на немски
щом варна карс ас реагирали така може спокойно да им предадеш мойте думи"МОМЧЕТА ВЪРНЕТЕ ДИПЛОМИТЕ И СИ ВЗЕМЕТЕ АГНЕТАТА,А ДУМАТА МАЙСТОР НЕ Я ИЗПОЛЗВАЙТЕ КАТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
IAV написа:ако си си купил дезолит за тдс значи си си дал парите напразно!Дезолит е за бензинови мотори за дизела е друго и по друг начин става!
Говорейки си 20мин.с този на гишето едва ли ще ми даде добавка за бензин само.Споко става и за дизел

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
@2bar написа:снимай/сканирай инструкцията и я постни
Утре ще направя снимки и ще пусна. Сега бях на сбирка и отново говорих за въпросната добавка мнението на всички си е че си е за бензин / дизел.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Какво стана с теа снимки?
съжалявам колега сега се прибирам от заседание, просто нямам никакво време

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
стига ривахте има и за бензин има и за дизел деиства като се сипе на 15 20 литра и се кара извън градцко зашотото е хубаво да поработи на по високи обороти там и е наи голям ефекта може и градцко но там ефекта не голям просто си изка налягане за да из4исти лаината

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
Понеже след толкова хвалене навсякъде реших и аз да го пробвам, взех една тубичка, Desolite K от Дарукар, и като прочетох предназначението му останах малко изненадан. Специално модела К е предназначен да действа против корозия в горивната система и най-вече резервоара. И дума не се споменава за почистване на впръсквачите (инжекторите)... Помислих си, че може би в незнанието ми съм купил грешната тубичка и потърсих всички продукти с марката Desolit - ето какво излезе:
AGIP Deutschland
И по специално трите модела Desolite:
за дизелови двигатели: Desolite DW
за бензинови двигатели: Desolite B
за бензинови и дизелови двигатели: Desolite K.
Аз за себе си мисля, че повече няма да ползвам този продукт (Desolite K)... не защото е лош или скъп, а просто защото не е строго предназначен за химическо почистване на впръсквачите. Може би бих пробвал Desolite B, но така и не разбрах дали го има в Дарукар, тъй като бях останал с впечатление, че е само един тип и съответно казах "Две опаковки Дезолит" и получих модела К.
Вие преценете според вашите нужди дали да го ползвате
.
AGIP Deutschland
И по специално трите модела Desolite:
за дизелови двигатели: Desolite DW
за бензинови двигатели: Desolite B
за бензинови и дизелови двигатели: Desolite K.
Аз за себе си мисля, че повече няма да ползвам този продукт (Desolite K)... не защото е лош или скъп, а просто защото не е строго предназначен за химическо почистване на впръсквачите. Може би бих пробвал Desolite B, но така и не разбрах дали го има в Дарукар, тъй като бях останал с впечатление, че е само един тип и съответно казах "Две опаковки Дезолит" и получих модела К.
Вие преценете според вашите нужди дали да го ползвате

- IAV
- младши ентусиаст
-
Адашче не се съмнявам в твоите познания ,но съм ползвал въпросния продукт и след употребатата му на една от мойте 5ци имах много чувствителна и осезаема разлика!В смисъл вози се вече на сегашната и имаш идея как върви,онази от това ниво след дезолита се подобри още и то осезаемо!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2