"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!
Модератор: Общи модератори
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И аз да се включа по темата.
Старая се да пиша грамотно, доколкото мога, не е чак толкова трудно
и често, когато не съм сигурен, ползвам гогъл, но въпреки това често се допускат грешки.
Само че извращения, като например : сменявам, ремонтирвам, продава ли съ ощи??!?!?
И други крайно груби нарушения ми развалят настроението, честно.
Да не говорим какво става по сайтовете за запознанства.
Любимото ми е : сладорана, кукLЪ, фукLЪ, красавицЪ и затвърдените : гримирвам, цитирвам.
Направо съм потресен. Та тук процента на такива на такива груби грешки е сравнително нисък, влезте във vbox7.com, там е най-голямото шоу и най-вече коментарите под клиповете.
Най-вероятно и тук съм допуснал 10тина грешки, но поне надявам се не чак толкова груби.
Старая се да пиша грамотно, доколкото мога, не е чак толкова трудно
и често, когато не съм сигурен, ползвам гогъл, но въпреки това често се допускат грешки.
Само че извращения, като например : сменявам, ремонтирвам, продава ли съ ощи??!?!?
И други крайно груби нарушения ми развалят настроението, честно.
Да не говорим какво става по сайтовете за запознанства.
Любимото ми е : сладорана, кукLЪ, фукLЪ, красавицЪ и затвърдените : гримирвам, цитирвам.
Направо съм потресен. Та тук процента на такива на такива груби грешки е сравнително нисък, влезте във vbox7.com, там е най-голямото шоу и най-вече коментарите под клиповете.
Най-вероятно и тук съм допуснал 10тина грешки, но поне надявам се не чак толкова груби.

E34, E38
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Това го копирах току що от тунинг.бг """"запазено е много бес никакви драскотини или дефекти ,чете много добре сичко и сиякакви флашки, но нещо немога да намерия дистанционото оправление къде съмго турил ,тоест офертата е бес него .гаранция нияма но 1-2 дена имате отмен лично гаранция и пълно връщане на парите ви,работия с сички кориери 8-)
вземано е миналата година от САЩ за 300$
а сега мо тарсия 140 лева че оттая криза се наложи да попродам ниякои яки музики от колата но нияма как триява дасе живее от нещо сепак...................................................4-5 месеца е ползвано колега ими варшеше голияма работа но сега сам позакасал малко за пари ише распродавам сичката ми музика утре се от сащ
cd-то беше първо и отлетия неска за благоеф грат
дано колегата дасиго ползва с здраве """
Просто нямам нито думи нито коментар.Лошото е ,че след 30 години такива хора ще управляват България
а сега мо тарсия 140 лева че оттая криза се наложи да попродам ниякои яки музики от колата но нияма как триява дасе живее от нещо сепак...................................................4-5 месеца е ползвано колега ими варшеше голияма работа но сега сам позакасал малко за пари ише распродавам сичката ми музика утре се от сащ

Просто нямам нито думи нито коментар.Лошото е ,че след 30 години такива хора ще управляват България

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
AGT написа:Това го копирах току що от тунинг.бг """"запазено е много бес никакви драскотини или дефекти ,чете много добре сичко и сиякакви флашки, но нещо немога да намерия дистанционото оправление къде съмго турил ,тоест офертата е бес него .гаранция нияма но 1-2 дена имате отмен лично гаранция и пълно връщане на парите ви,работия с сички кориери 8-)
Този начин на писане ми е толкова познат......

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Това, което AGT е постнал, не знам дали може да се определи като смешно, защото е някак трагично толкова много грешки на едно място. Разбирам, че това са форуми, не е задължително да се пише правилно или пък да се препрочита всеки пост преди да се пусне (в бързината всеки може да допусне някаква техническа грешка), но пък в цялото мнение да има правилни думи, колкото броя на пръстите ми, трябва сериозно да накара човека да се замисли. Дано скоро не прочета нещо подобно, че думите ми не стигат!

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
ВИЦОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ
Shondy написа:misho79 написа:колега ас не подариавам ас продавам все пак тва е бмв не лада ........Shondy написа:м10 - 2000лв? шегуваш ли се? благодаря ти нямам интерес
Ти бавен ли си или си от село?ти имаш нужда да се образоваш първо преди да започнеш да продаваш толкова много, че "аз" все още се пише с "З" ,а на тази цена трябва да ми продаваш е30 в състояние като това за да го купя - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
Много се дразня от думички като "маторя" , "хауспух" и други такива селско-цигански маниери на разговор и писане....

misho79 написа:ти си адски тъпShondy написа:misho79 написа:първо незнаеш моита в какво състояние е за да ми говориш за 2000лв може да си купиш лада 1500s. а тази на снимката е троен стоп а моита е двоен стоп купе и сигурно е по засвета от тази, снимки много ? май ти си кухShondy написа:misho79 написа:колега ас не подариавам ас продавам все пак тва е бмв не лада ........Shondy написа:м10 - 2000лв? шегуваш ли се? благодаря ти нямам интерес
Ти бавен ли си или си от село?ти имаш нужда да се образоваш първо преди да започнеш да продаваш толкова много, че "аз" все още се пише с "З" ,а на тази цена трябва да ми продаваш е30 в състояние като това за да го купя - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Еми гледам, че имаш мерак, та като продадеш прословутото бмв, можеш да си купиш Ладата за която толкова упорито ми обясняваш. Пък и тамън ше ти ходи на маниера селски. Ай спри да ме занимаваш, личната ти драма си е твой проблем. Успех с продаването на саивана вече ти пожелах

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
slavchostef
кандидат ентусиаст
МнениеПуснато на: 14 Мар 2009, 13:59 Заглавие: ниакои дфа помогне Отговорете с цитат
1.8 ис е сас два резервоара нали така ама зашто вав малкиа резервоар ми седи винаги пален не може да ми дарпа от него сас две помпи ли сам или с една винаги ми остават 15 литра които не може да драпне ниакои ако занае какав е проблема молиа да каже
Е това е върха на сладоледа......
кандидат ентусиаст
МнениеПуснато на: 14 Мар 2009, 13:59 Заглавие: ниакои дфа помогне Отговорете с цитат
1.8 ис е сас два резервоара нали така ама зашто вав малкиа резервоар ми седи винаги пален не може да ми дарпа от него сас две помпи ли сам или с една винаги ми остават 15 литра които не може да драпне ниакои ако занае какав е проблема молиа да каже
Е това е върха на сладоледа......
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
...
Ïî-ãîëÿì ïðîáëåì ñïîðåä ìåí òåçè íåãðàìîòíèòå ïðàâÿò ïî ïúòÿ,îòêîëêîòî âúâ ôîðóìà,íî è íà äâåòå ìåñòà èçîáùî íå å ïðèÿòíî
À êàê ñà âçåëè èçïèòà...ïðåä êàò,ëèñòîâêè......?

À êàê ñà âçåëè èçïèòà...ïðåä êàò,ëèñòîâêè......?