"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Мар 2009, 20:05

Направо не знам защо си се морил да правиш отделни думи червени, праскай всичко в червено и готово :)

Тоя е някой пионер-зидаромазач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 02 Мар 2009, 20:50

E, исках да съпоставя грешните с верните думи... не е чак толкова зле, има около 50 % успеваемост :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 02 Мар 2009, 21:44

Даже му е много 50%.Половината от "верните" са на латиница,другата половина са с числа! :mhihi: Абе 4-5 думи на български има,все пак е нещо!!:)

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 02 Мар 2009, 22:41

И аз да се включа по темата.
Старая се да пиша грамотно, доколкото мога, не е чак толкова трудно
и често, когато не съм сигурен, ползвам гогъл, но въпреки това често се допускат грешки.
Само че извращения, като например : сменявам, ремонтирвам, продава ли съ ощи??!?!?
И други крайно груби нарушения ми развалят настроението, честно.
Да не говорим какво става по сайтовете за запознанства.
Любимото ми е : сладорана, кукLЪ, фукLЪ, красавицЪ и затвърдените : гримирвам, цитирвам.
Направо съм потресен. Та тук процента на такива на такива груби грешки е сравнително нисък, влезте във vbox7.com, там е най-голямото шоу и най-вече коментарите под клиповете.
Най-вероятно и тук съм допуснал 10тина грешки, но поне надявам се не чак толкова груби.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 08 Мар 2009, 17:04

Това го копирах току що от тунинг.бг """"запазено е много бес никакви драскотини или дефекти ,чете много добре сичко и сиякакви флашки, но нещо немога да намерия дистанционото оправление къде съмго турил ,тоест офертата е бес него .гаранция нияма но 1-2 дена имате отмен лично гаранция и пълно връщане на парите ви,работия с сички кориери 8-)
вземано е миналата година от САЩ за 300$
а сега мо тарсия 140 лева че оттая криза се наложи да попродам ниякои яки музики от колата но нияма как триява дасе живее от нещо сепак...................................................4-5 месеца е ползвано колега ими варшеше голияма работа но сега сам позакасал малко за пари ише распродавам сичката ми музика утре се от сащ :ok:
cd-то беше първо и отлетия неска за благоеф грат :roll:
дано колегата дасиго ползва с здраве
"""

Просто нямам нито думи нито коментар.Лошото е ,че след 30 години такива хора ще управляват България :evil:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 08 Мар 2009, 17:11

AGT написа:Това го копирах току що от тунинг.бг """"запазено е много бес никакви драскотини или дефекти ,чете много добре сичко и сиякакви флашки, но нещо немога да намерия дистанционото оправление къде съмго турил ,тоест офертата е бес него .гаранция нияма но 1-2 дена имате отмен лично гаранция и пълно връщане на парите ви,работия с сички кориери 8-)
вземано е миналата година от САЩ за 300$
а сега мо тарсия 140 лева че оттая криза се наложи да попродам ниякои яки музики от колата но нияма как триява дасе живее от нещо сепак...................................................4-5 месеца е ползвано колега ими варшеше голияма работа но сега сам позакасал малко за пари ише распродавам сичката ми музика утре се от сащ :ok:
cd-то беше първо и отлетия неска за благоеф грат :roll:
дано колегата дасиго ползва с здраве
"""

Просто нямам нито думи нито коментар.Лошото е ,че след 30 години такива хора ще управляват България :evil:

Този начин на писане ми е толкова познат...... :roll: .Имаше един изкуфелник от Търново,който пишеше брутално...От там съм запомнил,че слагаше пред всяко "я"."и"...Дори му бяха направили фен-клуб и в един форум в Горна Оряховица... Ако е същия/не си спомням името му/ може да четете с дни и да се превивате от смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 08 Мар 2009, 17:28

:help: :help: :help: Баси, то от рев да се превиваме май по-вероятно.Такива неграмотници не е истина. :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 08 Мар 2009, 17:41

Това, което AGT е постнал, не знам дали може да се определи като смешно, защото е някак трагично толкова много грешки на едно място. Разбирам, че това са форуми, не е задължително да се пише правилно или пък да се препрочита всеки пост преди да се пусне (в бързината всеки може да допусне някаква техническа грешка), но пък в цялото мнение да има правилни думи, колкото броя на пръстите ми, трябва сериозно да накара човека да се замисли. Дано скоро не прочета нещо подобно, че думите ми не стигат! ;) :confused:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 08 Мар 2009, 19:36

Не, определено НЕ е смешно ! :bcry:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 08 Мар 2009, 19:58

AGT написа: благоеф грат

Това вече е много трагично,направо за мен е диагноза.Нямам думи...

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 13 Мар 2009, 12:21

ВИЦОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ

Shondy написа:
misho79 написа:
Shondy написа:м10 - 2000лв? шегуваш ли се? благодаря ти нямам интерес
колега ас не подариавам ас продавам все пак тва е бмв не лада ........

Ти бавен ли си или си от село? :mhihi: ти имаш нужда да се образоваш първо преди да започнеш да продаваш толкова много, че "аз" все още се пише с "З" ,а на тази цена трябва да ми продаваш е30 в състояние като това за да го купя - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Космически кораб

Мнение от KFZ-Handler » 13 Мар 2009, 13:06

Много се дразня от думички като "маторя" , "хауспух" и други такива селско-цигански маниери на разговор и писане....
:roll:
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 14 Мар 2009, 12:04

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

misho79 написа:
Shondy написа:
misho79 написа:
Shondy написа:
misho79 написа:
Shondy написа:м10 - 2000лв? шегуваш ли се? благодаря ти нямам интерес
колега ас не подариавам ас продавам все пак тва е бмв не лада ........

Ти бавен ли си или си от село? :mhihi: ти имаш нужда да се образоваш първо преди да започнеш да продаваш толкова много, че "аз" все още се пише с "З" ,а на тази цена трябва да ми продаваш е30 в състояние като това за да го купя - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
първо незнаеш моита в какво състояние е за да ми говориш за 2000лв може да си купиш лада 1500s. а тази на снимката е троен стоп а моита е двоен стоп купе и сигурно е по засвета от тази, снимки много ? май ти си кух

Еми гледам, че имаш мерак, та като продадеш прословутото бмв, можеш да си купиш Ладата за която толкова упорито ми обясняваш. Пък и тамън ше ти ходи на маниера селски. Ай спри да ме занимаваш, личната ти драма си е твой проблем. Успех с продаването на саивана вече ти пожелах :mhihi:
ти си адски тъп
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 14 Мар 2009, 16:08

slavchostef
кандидат ентусиаст

МнениеПуснато на: 14 Мар 2009, 13:59 Заглавие: ниакои дфа помогне Отговорете с цитат
1.8 ис е сас два резервоара нали така ама зашто вав малкиа резервоар ми седи винаги пален не може да ми дарпа от него сас две помпи ли сам или с една винаги ми остават 15 литра които не може да драпне ниакои ако занае какав е проблема молиа да каже

Е това е върха на сладоледа......
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от VIRUSS » 15 Мар 2009, 1:08

Ïî-ãîëÿì ïðîáëåì ñïîðåä ìåí òåçè íåãðàìîòíèòå ïðàâÿò ïî ïúòÿ,îòêîëêîòî âúâ ôîðóìà,íî è íà äâåòå ìåñòà èçîáùî íå å ïðèÿòíî :evil:
À êàê ñà âçåëè èçïèòà...ïðåä êàò,ëèñòîâêè......?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата