21-годишно момиче убито във Варна...
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ДОбремм едно не ми е ясно... Приятеля и в Англия а тя тука сама... И на квартирата даже вратата не е разбита.. значи тя сама го е поканила.. А продължението нищо не може да се каже.. Може да е от ревност...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
uricatoli написа:ДОбремм едно не ми е ясно... Приятеля и в Англия а тя тука сама... И на квартирата даже вратата не е разбита.. значи тя сама го е поканила.. А продължението нищо не може да се каже.. Може да е от ревност...
То и дори да го е поканила доброволно това нищо не значи, след като толкова много се изписа по пресата значи сигурно имат някакви доказателства за да го задържат.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Evelin Cotsev написа:Голяма трагедия , както каза колега по нагоре не знам колко бяло и пиене трябва да си погълнал за да ти мине през акъла даже да направиш такова нещо. И сега какво ? Ще го усъдят на 5 , 10 години на 6-7 ще го пуснат за добро държание .... За такива изверги трябва да си има смъртно наказание.
По времето на "дивия запад" в Америка се е възпитавало със смъртното наказание . И до днес това се счита за най-американското наказание , както казва един полицай - електрическия стол е толкова традиционен за Америка , колкото ябълковия пай .
Не е зле освен негърската музика,лицемерието и наркотиците да хванем и това да копирама малко , та следващия път когато някой реши да нареже приятелката си и да я снима с телефона , да знае че ще голямата лампичка за коледа ще бъде ТОЙ САМИЯ

- BMW ///MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
- Мечтае да кара: M-ki :D
acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:Голяма трагедия , както каза колега по нагоре не знам колко бяло и пиене трябва да си погълнал за да ти мине през акъла даже да направиш такова нещо. И сега какво ? Ще го усъдят на 5 , 10 години на 6-7 ще го пуснат за добро държание .... За такива изверги трябва да си има смъртно наказание.
По времето на "дивия запад" в Америка се е възпитавало със смъртното наказание . И до днес това се счита за най-американското наказание , както казва един полицай - електрическия стол е толкова традиционен за Америка , колкото ябълковия пай .
Не е зле освен негърската музика,лицемерието и наркотиците да хванем и това да копирама малко , та следващия път когато някой реши да нареже приятелката си и да я снима с телефона , да знае че ще голямата лампичка за коледа ще бъде ТОЙ САМИЯ![]()
![]()

Язък за момичето

МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Боже Господи , какво става

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Overburner - NX написа:Че и клип снимал да му е/а майката и изрод .
Истина ли е това?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ами... психопати винаги е имало и ще има... Явно филмите с подобна тематика, които са доста гледаеми... не са направени само на база безумната извратена фантазия на сценариста...
Страшното е, когато осъзнаеш, че ИЗРОДА може да е всеки - съседа, приятеля ти, състудента ти...
Жалко за момичето, мир на праха и... Не знам какво наказание може да се измисли за подобен род престъпления...

Страшното е, когато осъзнаеш, че ИЗРОДА може да е всеки - съседа, приятеля ти, състудента ти...
Жалко за момичето, мир на праха и... Не знам какво наказание може да се измисли за подобен род престъпления...

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
лелелелеле изтрръпнах ебаси! не съм гледал новини от 2 дена и ся чувам за тва! Дамата ми от бала учи в тоя вуз и като прочето "момиче на 21 от икономическия " и шок и ужас
оказа се че е в съседна група..мир на праха й! А на тоя ако му се размине както предполагам понеже нали е политическо дете, тряя някой да му пръсне мозъка! нямам думи!

оказа се че е в съседна група..мир на праха й! А на тоя ако му се размине както предполагам понеже нали е политическо дете, тряя някой да му пръсне мозъка! нямам думи!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
hemicharger написа:Overburner - NX написа:Че и клип снимал да му е/а майката и изрод .
Истина ли е това?
Влез в гугъл и напиши името на момичето и ще ти излезат всички статии на медии по случая. В едната пише, че точно заради това са го задържали, защото часов, след като е намерено тялото, в неговия телефон е открит клип на момичето...ама вече мъртво! Само това е напълно достатъчно за присъда, каквото и да си говорим!
Ето ви и на всички най-информативната за мен статия по случая:
http://www.standartnews.com/news/detail ... 1%82%D0%B8
Забележете този откъс:
Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им. Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.
Синът на синия партиен лидер никога не демонстрирал, че баща му е известен политик и общински съветник.
"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян", издадоха плахо колеги от групата на арестувания и жертвата. Георги се държал твърде агресивно към представителките на нежния пол. "На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстнички.
В статията пише, че между нея и приятеля й имало голяма любов...и че собственикът на денонощното магазинче във входа я е видял да се прибира с "непознат" мъж...и че е открита само по бикини.
Че му е кръшкала на Англичанина - факт е, но въпреки всичко не мога да намеря управдание да нарушиш най-свещеното човешко право!!!
Не искам да мисля за последиците...прекалено много абсурди виждам по цял ден на работа и като гледам каква е наказателната система в България...не ми се мисли просто. Но едно е сигурно - за присъда от 20-30 г. или доживотна просто не може да се говори!!! Добрият случай ще е да го бутнат, както Евелин каза, за 10 г. и след 6-7 да го пуснат.
И въпреки всичко за мен липсата на едно младо момиче не може да се замени от каквато и да била присъда...единственото малко успокоение е да знаеш, че този човек, който ти я е отнел, вече не диша! Не ми се мисли какво бих причинил на такъв човек, ако недай си Боже стори това на приятелката ми...пък нека, ако ще да ми е изневерявала с него!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Направо се страхувам за моите деца, които скоро ще са на таква възраст. Изроди винаги е имало, но поне преди ги наказваха или ги прибираха в лудница. И какво? Дори да го осъдят няма да е на смърт, а на 15 години и ще си излезе. И какво като си е изпускал сапуна и са го били в затвора, нали ще забрави след още една година. Аз като карах казарма в нечовешки условия(без да си изпускам сапуна, но почти с всички останали екстри), нали само след месец забравих. А и това келешче полицията ще го пази да не го убие евентуално някой от роднините. Колкото и добре да съм финансово и да съм се реализирал в професията е такива случай ме карат да се замисля за емиграция.
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4