21-годишно момиче убито във Варна...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 09 Мар 2009, 13:57

Просто съм потресен.Лека му пръст на момичето

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Мар 2009, 13:59

ДОбремм едно не ми е ясно... Приятеля и в Англия а тя тука сама... И на квартирата даже вратата не е разбита.. значи тя сама го е поканила.. А продължението нищо не може да се каже.. Може да е от ревност...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Мар 2009, 14:28

uricatoli написа:ДОбремм едно не ми е ясно... Приятеля и в Англия а тя тука сама... И на квартирата даже вратата не е разбита.. значи тя сама го е поканила.. А продължението нищо не може да се каже.. Може да е от ревност...

То и дори да го е поканила доброволно това нищо не значи, след като толкова много се изписа по пресата значи сигурно имат някакви доказателства за да го задържат.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2009, 15:51

Evelin Cotsev написа:Голяма трагедия , както каза колега по нагоре не знам колко бяло и пиене трябва да си погълнал за да ти мине през акъла даже да направиш такова нещо. И сега какво ? Ще го усъдят на 5 , 10 години на 6-7 ще го пуснат за добро държание .... За такива изверги трябва да си има смъртно наказание.

По времето на "дивия запад" в Америка се е възпитавало със смъртното наказание . И до днес това се счита за най-американското наказание , както казва един полицай - електрическия стол е толкова традиционен за Америка , колкото ябълковия пай .
Не е зле освен негърската музика,лицемерието и наркотиците да хванем и това да копирама малко , та следващия път когато някой реши да нареже приятелката си и да я снима с телефона , да знае че ще голямата лампичка за коледа ще бъде ТОЙ САМИЯ :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 09 Мар 2009, 16:14

Това убийство е в квартала в който живея от от както чух се питам на къде отиваме 4 момчета смачкани от автобус, 17 годишен ученик, който трява по това време да е на училище или да си учи уроци блъска 3 коли и това за по-малко от една седмица даже по-малко. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe
Мечтае да кара: M-ki :D

Мнение от BMW ///MPower » 09 Мар 2009, 16:27

acho.rs написа:
Evelin Cotsev написа:Голяма трагедия , както каза колега по нагоре не знам колко бяло и пиене трябва да си погълнал за да ти мине през акъла даже да направиш такова нещо. И сега какво ? Ще го усъдят на 5 , 10 години на 6-7 ще го пуснат за добро държание .... За такива изверги трябва да си има смъртно наказание.

По времето на "дивия запад" в Америка се е възпитавало със смъртното наказание . И до днес това се счита за най-американското наказание , както казва един полицай - електрическия стол е толкова традиционен за Америка , колкото ябълковия пай .
Не е зле освен негърската музика,лицемерието и наркотиците да хванем и това да копирама малко , та следващия път когато някой реши да нареже приятелката си и да я снима с телефона , да знае че ще голямата лампичка за коледа ще бъде ТОЙ САМИЯ :evil: :evil: :evil:

:yes:

Язък за момичето :cry:
МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 09 Мар 2009, 16:28

Че и клип снимал да му е/а майката и изрод . :evil:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Мар 2009, 16:43

Боже Господи , какво става :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :bcry:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Мар 2009, 17:41

Overburner - NX написа:Че и клип снимал да му е/а майката и изрод . :evil:

Истина ли е това?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 09 Мар 2009, 17:56

ЕКЗЕКУЦИЯ :bang: Да почива в мир,горкото момиче :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Мар 2009, 18:29

Ами... психопати винаги е имало и ще има... Явно филмите с подобна тематика, които са доста гледаеми... не са направени само на база безумната извратена фантазия на сценариста...
Страшното е, когато осъзнаеш, че ИЗРОДА може да е всеки - съседа, приятеля ти, състудента ти...
Жалко за момичето, мир на праха и... Не знам какво наказание може да се измисли за подобен род престъпления...
:confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Мар 2009, 18:49

лелелелеле изтрръпнах ебаси! не съм гледал новини от 2 дена и ся чувам за тва! Дамата ми от бала учи в тоя вуз и като прочето "момиче на 21 от икономическия " и шок и ужас :paranoid:

оказа се че е в съседна група..мир на праха й! А на тоя ако му се размине както предполагам понеже нали е политическо дете, тряя някой да му пръсне мозъка! нямам думи!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 09 Мар 2009, 19:03

Мамка му и ко*елето нещастно.За такива разтрел трябва да има
:bcry: :bcry: :bcry:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 09 Мар 2009, 19:06

hemicharger написа:
Overburner - NX написа:Че и клип снимал да му е/а майката и изрод . :evil:

Истина ли е това?

Влез в гугъл и напиши името на момичето и ще ти излезат всички статии на медии по случая. В едната пише, че точно заради това са го задържали, защото часов, след като е намерено тялото, в неговия телефон е открит клип на момичето...ама вече мъртво! Само това е напълно достатъчно за присъда, каквото и да си говорим!

Ето ви и на всички най-информативната за мен статия по случая:

http://www.standartnews.com/news/detail ... 1%82%D0%B8

Забележете този откъс:

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им. Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.
Синът на синия партиен лидер никога не демонстрирал, че баща му е известен политик и общински съветник.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян", издадоха плахо колеги от групата на арестувания и жертвата. Георги се държал твърде агресивно към представителките на нежния пол. "На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстнички.

В статията пише, че между нея и приятеля й имало голяма любов...и че собственикът на денонощното магазинче във входа я е видял да се прибира с "непознат" мъж...и че е открита само по бикини.

Че му е кръшкала на Англичанина - факт е, но въпреки всичко не мога да намеря управдание да нарушиш най-свещеното човешко право!!!

Не искам да мисля за последиците...прекалено много абсурди виждам по цял ден на работа и като гледам каква е наказателната система в България...не ми се мисли просто. Но едно е сигурно - за присъда от 20-30 г. или доживотна просто не може да се говори!!! Добрият случай ще е да го бутнат, както Евелин каза, за 10 г. и след 6-7 да го пуснат.

И въпреки всичко за мен липсата на едно младо момиче не може да се замени от каквато и да била присъда...единственото малко успокоение е да знаеш, че този човек, който ти я е отнел, вече не диша! Не ми се мисли какво бих причинил на такъв човек, ако недай си Боже стори това на приятелката ми...пък нека, ако ще да ми е изневерявала с него!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Мар 2009, 19:10

Направо се страхувам за моите деца, които скоро ще са на таква възраст. Изроди винаги е имало, но поне преди ги наказваха или ги прибираха в лудница. И какво? Дори да го осъдят няма да е на смърт, а на 15 години и ще си излезе. И какво като си е изпускал сапуна и са го били в затвора, нали ще забрави след още една година. Аз като карах казарма в нечовешки условия(без да си изпускам сапуна, но почти с всички останали екстри), нали само след месец забравих. А и това келешче полицията ще го пази да не го убие евентуално някой от роднините. Колкото и добре да съм финансово и да съм се реализирал в професията е такива случай ме карат да се замисля за емиграция.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата