seatbelt warning
Модератор: Общи модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

seatbelt warning
Някой знае ли случайно на по-новите модели (примерно на 645Ci) как се изключва досадното бипкане за коланите (без да се слага колана)?
Мерси.

Мерси.
enigma написа:Жабленски, пределно ясно ми е за какво е бипкането, ако няма какво да кажеш няма защо да ме поучаваш. Да кажем, че си имам сериозни причини за този въпрос, риска от катастрофа ми е най-малкият проблем.
Има си много лесен начин за който се сещат и децата:
Издърпваш гадния колан, но го прекарваш зад седалката и го закопчаваш както си му е реда и тогава обикновенно бипкането млъква... Ако ти пречи и това че е зад седалката колана тогава вече отваряш машинката която държи колана закопчан и намираш начин да блокираш датчика. Почти всеки може да се сети как да го блокира, но трябва да се помисли малко
Щом смяташ че е разумно да си рискуваш здравето или живота
 твоя работа, не го слагай
 твоя работа, не го слагайBMW & RAMMSTEIN RULES

enigma написа:Жабленски, пределно ясно ми е за какво е бипкането, ако няма какво да кажеш няма защо да ме поучаваш. Да кажем, че си имам сериозни причини за този въпрос, риска от катастрофа ми е най-малкият проблем.
не, риска от катастрофа ти е най-големия проблем. откъдето и да го погледнеш
 щом така разсъждаваш все ми се чини че все пак съм го написал точно на място
 щом така разсъждаваш все ми се чини че все пак съм го написал точно на място  
а иначе, да-съгласен съм- не ми е работа. просто споделям. като човек които се е удрял много пъти и е помлял доста хардуер

а по темата - chime-а е програмируем- демек сервиза може да го изключи, също както еърбеговете впрочем. не може да го излъжеш със нещо друго защото повечето нови бмв-та имат pre-tensioners във макарите на коланите и всичко е със сенсори там.. демек, дори и да мушнеш кламер или нещо друго във закопчалката, колана не е ли изтеглен пак ще бибипка..
а за имането какво да кажа по въпроса- въпрос на приоритети

алекс
трабант 601с
разни други возила
		трабант 601с
разни други возила
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1