Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
добре де тоа грозен драг за теб састезание ли е,там е койт има пове4е пари,кво доказваш там,умения ли кво,защо не излезете на някоя писта да покарате да видим там как ше стеOyama написа:Ми не решавам аз къде да са гонките, плюс тва сега има нов асвалт, а и липсата на сцепление се отнася и за двете коли така че ... не съм 4х4 или с сликове че да печеля от тва
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
bavareca_86 написа:добре де тоа грозен драг за теб састезание ли е,там е койт има пове4е пари,кво доказваш там,умения ли кво,защо не излезете на някоя писта да покарате да видим там как ше стеOyama написа:Ми не решавам аз къде да са гонките, плюс тва сега има нов асвалт, а и липсата на сцепление се отнася и за двете коли така че ... не съм 4х4 или с сликове че да печеля от тва
Тошко и драга е вид състезание, и то много разпространено в някой страни. Това че нашата любима марка не е толкова силна на него в България е отделна тема. Аз лично не съм фен на драга, но си признавам ще ми хареса да гледам 8 секундна супра на живо как дава времена. И така това няма толкова значение, най вече ми се искаше да ти кажа по-добре да не се месиш точно в този спор които се води тук

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
виждаш 4е не заемам страна,изказвам мнение,драга може е састезание да,ама секи може да се нау4и след 100 старта да кара колата и идва момента койт има пове4е пари пи4ели,тва малко не4есно тука,аз в живота си съм ходил само един път на божура и не ми достави никакво удоволствие,аз не съм 4ерноглед,признавам си 4е има и други автомобили които бих карал, и ниса бих карал ма само за малко,колкот да се уверя 4е не ставаLeX написа:bavareca_86 написа:добре де тоа грозен драг за теб састезание ли е,там е койт има пове4е пари,кво доказваш там,умения ли кво,защо не излезете на някоя писта да покарате да видим там как ше стеOyama написа:Ми не решавам аз къде да са гонките, плюс тва сега има нов асвалт, а и липсата на сцепление се отнася и за двете коли така че ... не съм 4х4 или с сликове че да печеля от тва
Тошко и драга е вид състезание, и то много разпространено в някой страни. Това че нашата любима марка не е толкова силна на него в България е отделна тема. Аз лично не съм фен на драга, но си признавам ще ми хареса да гледам 8 секундна супра на живо как дава времена. И така това няма толкова значение, най вече ми се искаше да ти кажа по-добре да не се месиш точно в този спор които се води тук

- agent_dust
- Потребител
-
Oyama написа:А аз изобщо не знам какво накара Краси така изведнъж да се разбеснее срещу нас. Ако е нещо конкретно което съм казал, се надявам да го каже понеже не знам. И дано не го мисли сериозно това , че съм проявил неуважение към паметта на ландикар, защото това е просто ужасна мисъл.
точно това си мисля! много момчета се изръсиха с яки суми, дойдоха дори с неподготвени коли. само да са там. два дена ги духа вятъра - но искаха да са на пистата. точно вие с максо използвахте събитието да си навирите жалките жълти опашки и да опитате някой и друг префърцунен лаф. организацията тва, беемветата онова, кюфтетата тва, билета онова. Ояма - наистина сте жалки посерковци - нямате никакво уважение към хората, които дават мило и драго да направят нещо истинско. те го направиха - ама вие не падате по-долу от обикновените семкаджии. според теб какво отношение трябва да има човек към такива като вас? плямпате за коли и тунинги, а не разбирате елементарната истина, че тунинга и карането са начин на живот, а не на жалки форумни постове. цървули сте си брат и винаги ще си останете такива докато не разберете, че единственият начин да се впишете в схемата е да уважавате и цените тези, които за разлика от вас го правят.
да оставим настрана селянията на публиката и бг манталитета. къде се вписвате вие? не сте от два дена в тези среди, но за два дена станахте цървули. как така?
- agent_dust
- Потребител
-
всичко трябваше да стане на плевен, в позната среда. но накрая се реши единодушно да е на калояново - въпреки многото неизвестни. и на пистата имаше най-вече беемвета. някои пропътуваха стотици километри по нощите за да пристигнат. сега ела ми говори за тунинги. вашето разбиране за тунинг е изродено - да е на две крачки от топлото виме на мама. вземете пораснете! вие сте жалки - и нисаните ви също са жалки. не е важна колата, а гарнитурата между волана и седалката. вие сте издухали гарнитури.
- agent_dust
- Потребител
-
тогава си налягай парцалите. оня русият също! като имате кола и възможности - тогава си вирете пишките и гледайте беемветата. парцал смотан!Oyama написа:Какви кюфтета какъв вход, аз изобщо не съм ходил на калояново. Нямах нито кола , нито възможност.
- agent_dust
- Потребител
-
Максо - ти къде си че ми писна от оямата? ти вадеше някви саби на ангел по спомени? освен да кръстим уличка на твоето име и да ни водиш да покажеш силата на оризника?
Кажи де пич, къде съм проявил неуважение към хората които карат и прават тунинги ? Че карам на бояна ли? Замисли се че не всеки може да си позволи да пътува по писти насам натам, кво съм ТИ виновен че нямам пари за субару, за сликове и за бензин ? Откъде накъде трябва да се чувствам длъжен да карам по писти , щото в противен случай ше ме заливат хиляди твои постове с обиди по мой адрес. 

Последна промяна Oyama на 10 Мар 2009, 4:16, променена общо 1 път

bavareca_86 написа:а ояма за беснеенто е от некой изказвания на Максо в дрифтинга
Какво е писал, мене ме изгониха от там ? И кога максо се дървил на Ангел, когат сме си говорили той винаги се е кефил на ангел задето е по бърз от профи ралиджии, съмнавям се максо да се мисли за по добър от профи ралиджии особено в неговата кола която е леко опасна откъм поведение в завой

Oyama написа:Как да се чувствам добре дошъл на писта при наличието на такива хейтъри като тебе, явно българия е с най развития дрифтинг в света та да гоните новите хора![]()
![]()
![]()
Не забравяйте следващия път да заредите пръскалките на задните гуми до горе с веро и грес профи мастъри.
Иначе когато ти предлагахме старт с ис-ката беше само за фън, даже ти предложихме да се возиме с нисана по завоите на детелината и ти пак отказа така че реших че просто не си на кеф. А с ангел изобщо не знам кво недоразумение е станало, към него имам единствено респект, даже е работил по повечето ни коли докато работеше при владо.
Не си спомням някой да е върнат от пистата или да му е отказано да участва.
Явно просто нямате желание да карате и затова не идвате