Music Idol
Модератор: Общи модератори
Фънки е с голямо самочувствие и много ме дразни!Просто кандидатите са страхливи пишлемета иначе така бих го ръчнал в някоя болна тема,ако бях на тяхно място,че да посинее от яд!както оня Иван ли беше,морския от миналия Идол как се ебаваше с него и фънки едвам се сдържаше да не му скочи на бой!
Има доста неща за които могат да се ебават с него и то тънко,ама ги е страх младежите!Тази малката как беше...Марая ми е много смешна,то са едни погледи,едни жестове като на баронеса от 12-ти век!Дони има невероятни парчета от времето с Момчил,после нещо тръгна да се комерсиализира и нищо не направи!Аргирови бяха супер актуални като бях по-малък,слушах ги често на грамофончето.
Имаше еднио парче "да чукна на дърво" или нещо такова,беше голям хит през 85-6,там Мелодия на годината май взеха.
Иначе за Идолите,досега не видях нито един който да може да пее добре.А и не го гледам почти!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:///peter написа:hemicharger написа:CASIO написа:Простотията стига че в повечето случай,е смешна
но и я награждават с пари и слава,ако може така да се каже![]()
Аз лично се смея много но неодобрявам,това че журито се подиграва
с някой човеци
Аз се дразня на Фънки, като им говори за външния вид...Какъв комплексар трябва да си, за да говориш "оная била дебела, другата била слон и пр." като ти самия си "Кораба майка"
Разликата е, че тея са на 16-19г. И идват на кастинг за големи изпълнители.
Фънки е металяга, и е много прав в това отношение като им говори!
Истина е че е абсурдно момичета на тази възраст да изглеждат така, но не е той човека който да им го натяква! Той самия какъв пример им дава?
Бъркате много нещата, каква е тази омраза от Българина не знам...
Нужно ли е на един кино критик да е създал филм?
Необходимо ли е на журито на един кастинг за мисс някоя си, всичките да изглеждат по-добре от участничките?
Да изброявам ли още?
Журито е там не за да покаже то колко е хубаво, а за да представи по някакъв начин всички хора. Не е нужно да си красив, за да разбираш от музика, например

///peter истината е някъде посредата.Вярно е...има хора,които на мен ми е неприятно да гледам...визията е важна,но не е приоритет.Всъщност за журито точно това е приоритет...Тая мацката вчера с голямото самочувствие и красиви крака,защо я пуснаха...та тя изобщо не може да пее...те и го казаха преди да си отвори устата,че я пускат???..
Ще поживеем ще видим...
Ще поживеем ще видим...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
krystal написа:///peter истината е някъде посредата.Вярно е...има хора,които на мен ми е неприятно да гледам...визията е важна,но не е приоритет.Всъщност за журито точно това е приоритет...Тая мацката вчера с голямото самочувствие и красиви крака,защо я пуснаха...та тя изобщо не може да пее...те и го казаха преди да си отвори устата,че я пускат???..
Ще поживеем ще видим...
За теб може би, но за една голяма част, от хората искат да видят нещо лъскаво, нещо прилично на вид. Съжалявам, но мен не ме кефи ако видя фадрома или някоя буца, да скача на сцената. Независимо дали може да пеее...

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Съотношението визия/певчески данни според мен трябва да е 50 на 50...
Тук се търси ЗВЕЗДА (каквато никога няма да има в България, но това е др. тема) а не просто певец за хор. Това е концепцията на предаването. Гледайте 1 път немския вариант на предаването, за да се убедите колко са любезни членовете на нашето жури
Да, не бива да допускат разни музикални недъзи, само защото са красиви, както направиха с тая къдрава маймунка вчера (честно, незнам какво и беше красивото, прилича ми на един приятел в лице
), но в никакъв случай външния вид не е маловажен. Вижте Мадона, не може да се похвали с умения, но е предизвикателна, умее да забавлява публиката, а все пак това е ШОУбизнес
На първия Music Idol Невена обезмисли предаването още от кастинга, съмнявам се да има отново подобен случай.
А и както виждате, продуцентите са се съобразили с това, че българина е сеирджия и наблягат на палячовщините, за да вдигнат рейтинга на предаването
, а същевремнно може да има много кадърни и добре изглеждащи певци/певици, за които просто още не знаем 
Тук се търси ЗВЕЗДА (каквато никога няма да има в България, но това е др. тема) а не просто певец за хор. Това е концепцията на предаването. Гледайте 1 път немския вариант на предаването, за да се убедите колко са любезни членовете на нашето жури

Да, не бива да допускат разни музикални недъзи, само защото са красиви, както направиха с тая къдрава маймунка вчера (честно, незнам какво и беше красивото, прилича ми на един приятел в лице

А и както виждате, продуцентите са се съобразили с това, че българина е сеирджия и наблягат на палячовщините, за да вдигнат рейтинга на предаването

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Този нашия мюзик айдъл, изобщо не е за търсене на звезди, какво стана с печелившите от предишните, нищо. Тва е предаване касичка, за нищо друго.
Навън е различно, и да е дете ще мине напред, тук неможело....що ли? И ако някой има глас, няма никво значение как изглежда...примери бол. И да не говорим за третия вид нито глас нито визия, ама са поети и музиканти, и са били идоли на много поколения.
Навън е различно, и да е дете ще мине напред, тук неможело....що ли? И ако някой има глас, няма никво значение как изглежда...примери бол. И да не говорим за третия вид нито глас нито визия, ама са поети и музиканти, и са били идоли на много поколения.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
///peter написа:Съжалявам, но мен не ме кефи ако видя фадрома или някоя буца, да скача на сцената. Независимо дали може да пеее...Изпускате и друго нещо, голяма част от певачите, пеят на плейбек, не на живо както е кастинга, там доста неща са възможни! Важното е самия глас и интонация да са добри.
Извинявай, предаването не се ли казваше Music Idol? Акцентът все пак би трябвало да е върху музикалните заложби на индивидите, не върху визията. Аз пък пет пари не давам за визията - и без това почти никога не гледам музикални клипове, но музика слушам доста. И ми става доста смешно като се заговори за музика и започнат да се споменават думички като "шоу", "визия", "шоубизнес" и прочие.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Така е, НО те казват така : Търси се музикален идол, добре изглеждащ и можещ да пее . <--- точка
Сега с каква цел и за какви облаги го правят предаването е съвсем друга тема
Просто се поставете на мястото на журито, след като е пределно ЯСНО, що за човек се търси, да ти минат 4000 човека пред очите, от които 3990 всякакви ненормалници, дебелаци, циганьори и др дето вият като вълци и квичат като прасета.... и ти ще полудееш - не, ами ще почнеш и да ги псуваш накрая

Просто се поставете на мястото на журито, след като е пределно ЯСНО, що за човек се търси, да ти минат 4000 човека пред очите, от които 3990 всякакви ненормалници, дебелаци, циганьори и др дето вият като вълци и квичат като прасета.... и ти ще полудееш - не, ами ще почнеш и да ги псуваш накрая

Rebel написа:Така е, НО те казват така : Търси се музикален идол, добре изглеждащ и можещ да пее . <--- точка
Добре де....като търсят визия,що аджеба се ебават видно с някои хора,които сигурна съм на всички е ясно,че не са добре психически...Във всяко предаване приеха и по един такъв..(минимум)..та те се подиграват с хората и със зрителите

Последна промяна krystal на 10 Мар 2009, 15:02, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
krystal написа:Rebel написа:Така е, НО те казват така : Търси се музикален идол, добре изглеждащ и можещ да пее . <--- точка
Добре де....като търсят визия,що аджеба се ебават видно с някои хора,които сигурна съм на всички е ясно,че не са добре психически.Във всяко предаване приеха и по един такъв..(минимум)..та те се подиграват с хората и със зрителите
С кое по-точно се подиграват със зрителите?
С кое по-точно се подиграват със зрителите?
Изваждането на показ личната трагедия във формат от класата на Мюзик Айдъл граничи с ексхибиционизъм.....Крайно неподходящо място за подобно разголване.
Независимо дали става въпрос за насилие, вяра или здравословен проблем.
Не им прави чест да спекулират със слабостта на преживелия подоба мъка. Явно е, че тези хора не са зрели, за да си поставят сами границите. А продуцентите са достатъчно цинични, за да използват всяка незрялост.
Но какво ли е чест за Иван и Андрей......

Но пък и някои от участниците сякаш си търсят главната роля в подобни сценарии......как да им откажеш звездния миг!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Момент, търси се под вола теле...
Мога ли да те попитам теб, къде е ролята на близките на тези хора, ако те не са достатъчно развити? тяхната вина по-малка ли е?
Второ да попитам, не е ли дискриминация, ако поради някаква причина не пожелаят да те покажат?
Мога ли да те попитам теб, къде е ролята на близките на тези хора, ако те не са достатъчно развити? тяхната вина по-малка ли е?
Второ да попитам, не е ли дискриминация, ако поради някаква причина не пожелаят да те покажат?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
///peter написа:krystal написа:///peter истината е някъде посредата.Вярно е...има хора,които на мен ми е неприятно да гледам...визията е важна,но не е приоритет.Всъщност за журито точно това е приоритет...Тая мацката вчера с голямото самочувствие и красиви крака,защо я пуснаха...та тя изобщо не може да пее...те и го казаха преди да си отвори устата,че я пускат???..
Ще поживеем ще видим...
За теб може би, но за една голяма част, от хората искат да видят нещо лъскаво, нещо прилично на вид. Съжалявам, но мен не ме кефи ако видя фадрома или някоя буца, да скача на сцената. Независимо дали може да пеее...Изпускате и друго нещо, голяма част от певачите, пеят на плейбек, не на живо както е кастинга, там доста неща са възможни! Важното е самия глас и интонация да са добри.
Че кво им беше на Нора или Деница от МА2? Момичетата така хубаво пееха, че по чуждите форуми ги възхваляха. А знаеш ли какви неща се изписаха за журито ни, особено за Фънки и Буги?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Напълно съм съгласен с коментарите на колегата ///peter,Вие бихте ли си пуснали детето като го виждате че пее като Нидялку Лазаров,естествено че аз не бих го пуснал,едно е да имаш желание да пееш а друго е да можеш да пееш и пеенето не е само да изпееш някоя песен вярно а и да имаш хубав глас,сценично поведение и визия.За визията също съм съгласен с тях,не може един комерсиален изпълнител(какъвто всъщност е музикалният идол)да е като някой глиган,неприятно е но си е така.Относно Фънки и журито-никой не е казал нито те са казали че са еталон за м.идол.Тяхната работа е да го открият,да спечелят пари на формата докато го намерят и след това да продължат да печелят от него.Не всички са красиви,не всички пеят и не всички са и двете,а на този формат му трябва точно това.Не мислете че е лесно да слушаш по цял ден некви мъхлясали пубертети които са решили да се правят на интересни пред камерите и аверите си.Представете си зле изглеждащи участници на финалите които пеят супер,да не казвам грозни и според вас кой ще си направи труда да ги гледа,да чука смс-и,НИКОЙ,на никой не му се слуша само,това е телевизия,не е радио,хората искат красиви и можещи младежи.Единствено може би оперното пеене прави все още изключение,защото публиката е в повечето случай над 60г.
galant написа:....
Пълни глупости...

Роля на роднини ли?...Би трябвало обществото да поеме роля....стига сте си затваряли очите като коне с капаци...знам,че обичате сеира...лесно е да се оправдавате с роднините на въпросните личности.Ти от къде изобщо си сигурен този човек как е отгледан и дали изобщо на неговите роднини им пука за него.

От всички нас зависи,не от родителите...

Не бъдете такива нарциси ,моля