Абе кво става с тия келеши ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
За жалост, не сме само ние така ineedmoney
В едни от най-хубавите европейски страни, изнасилват децатаси с години, в други далечни континенти пък снайперисти правят точки...
Света тотално отива по дяволите

В едни от най-хубавите европейски страни, изнасилват децатаси с години, в други далечни континенти пък снайперисти правят точки...

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
///peter написа:За жалост, не сме само ние така ineedmoney![]()
Напълно вярно. В Англия се чудят каквао да правят с колосалната бройка 14 годишни майки и с пишлеметата, които убиват хора на улицата и междувременно се снимат с телефон, за да се хвалят после.
Лошото е, че при нас нещата бяха други, но настигнахме западните "цивилизации" в съкратени срокове.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Искренно се надявам ,че с последното си изречение знаеш за какво говориш .Предстоящите събития са неизбежни .///peter написа:За жалост, не сме само ние така ineedmoney![]()
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Гледат по филмите, че като убиеш някой трябва да го разчлениш за да го пренесеш и скриеш по-лесно и действат....
Поне така си обеснявам аз зачестилите случаи на....
И в Младост имаше такъв случай.
Някой гледал ли е сериала Dexter? Доста добър самоучител за серийни убиици.
Но не мисля че трябва да виним телевизията или интернет. Ти ако си си смахнат, все ще намериш начин да си вършиш психариите. Въпрос на време и отключващо събитие е.
Пример: Според някаква статистика с кухненски нож, са извършени най-много убииства, някой да е забранил кухненските ножове?
Всяко нещо може да се използва по различни начини, дали ще извлечеш полза (интернета) или ще го ползваш да добиваш информация за престъпления......зависи изцяло от човека и ако не е това средство ще е друго. То ако те влече ни липса на телевизия, нито на интернет ще те спрат.
Ако пък си си нормален и 1000 филма с насилие да гледаш, нема да тръгнеш да гърмиш по училищата...
Случайни размисли просто
Но не мисля че трябва да виним телевизията или интернет. Ти ако си си смахнат, все ще намериш начин да си вършиш психариите. Въпрос на време и отключващо събитие е.
Пример: Според някаква статистика с кухненски нож, са извършени най-много убииства, някой да е забранил кухненските ножове?
Всяко нещо може да се използва по различни начини, дали ще извлечеш полза (интернета) или ще го ползваш да добиваш информация за престъпления......зависи изцяло от човека и ако не е това средство ще е друго. То ако те влече ни липса на телевизия, нито на интернет ще те спрат.
Ако пък си си нормален и 1000 филма с насилие да гледаш, нема да тръгнеш да гърмиш по училищата...
Случайни размисли просто

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
biohazard написа:Първите 7 години са най-важни!Стане ли тийнеиджър,коли го беси го,няма да го промениш!Според мен осовна причина за деградацията и моралния разпад на сегашното поколение е Интернета и в частност влиянието на Америка и копирането на техните тийнс,които пък от своя страна са тотално сбъркани!Липса на елементарен родителски контрол,милиони тъпи шоута и филми и компютър във всяка детска стая,доведе до това което е бг младежта от 4-5 год. насам!!Жалко е,но май ще става още по-зле!Могат да се пооправят доста нещата от хората с власт,но кой ти има време да мисли за такива неща,вместо как да присвои някой друг общински парцел в центъра или да изпише материали за десетки милиони лева по еврофондовете!Повръща ми се...
Какъв нет,каква Америка бе колега?????Всички гледаме сцени с насилие,но не ни минава през ума да ги извършим лично.Трябва да си много сбъркан в главата да тръгнеш да транжиращ човешко същество

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Fking написа:Гледат по филмите, че като убиеш някой трябва да го разчлениш за да го пренесеш и скриеш по-лесно и действат....
Случайни размисли просто
Те в щатите такива страници ги следят под лупа, ама тук в БГ, единствените разкрити убийства са Битови, или такива които се разкриват в рамките на до 24 часа защото убиеца е некъв неук овчар, който сам издава следите си
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
ааа
Какво става с тия деца ли? Ми нема кой да ги възпитава, мноооого просто. Едно време родителите имаха време за това, сега нямат. Баща ми не е бачкал като луд денонощно, прибираха се в 4.30 от работа, събота и неделя се почиваше. Имаха време на нещо да ни понаучат. А сега какво е? ЛУДНИЦА!!! Само пара им е в главите на всички, не изключвам и себе си. Отсега натам ще е така, тоя свят верно отива на майната си 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз незнам, защо толкова много се появяват по медиите тези неща, катастрофи убииства, би било добре да се спести тва особенно по телевизиите, все пак има и малки деца гледащи тв в 19:00!!! Кво да кажа на щерката кат ме пита: " Тати тоя що клал тая кака, или тати тоя що клал децата.....". Тва тук да си обсъждаме или по вестници ок ама по новините и то в 7, нема нужда.
Винаги е имало изтрещели ама не се е давало толкова гласност, един пример: Колко от вас знаят за случая в студентски град през 76 или 77г, когато некъв застрелял 14 студента в 1 блок. И не сте прави, тогава е нямало интернет, америка и т.н.
Винаги е имало изтрещели ама не се е давало толкова гласност, един пример: Колко от вас знаят за случая в студентски град през 76 или 77г, когато некъв застрелял 14 студента в 1 блок. И не сте прави, тогава е нямало интернет, америка и т.н.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Сондьора написа:Колко от вас знаят за случая в студентски град през 76 или 77г, когато некъв застрелял 14 студента в 1 блок.
Ми аз знам, а и доста се шумя наскоро по този случай, така че предполагам доста народ поназнайва нещо.
На мен друго ми прави впечатление - вече понятието "следствена тайна" все едно го няма. Сутрин журналята се избиват да се карат на пресаташетата как можело те да имат правото да са информирани, апък видиш ли лошите пресаташета да не искат да нарушат закона и да им разкажат подробности по случая. Хубаво - нека разкажат какво се е случило, но да им се дават подробности какви доказателства къде са намерени, кой свидетел какво бил казал и т.н., просто не е правилно.
И въпреки това не мисля, че именно това е проблема на малките. Има тотален упадък на ценностите. И той според мен не е само в България. Това, което виждаме сега в България, съм го виждал когато съм бил по екскурзии още през 95-та в Англия и през 97-ма във Франция. Това и двете бяха някакви ученически екскурзии и ни пращаха да живеем известно време при връстници в тези държави. Ми там едва дочакваха края на часовете за да отидат да се напоркат като талпи. Това 14-15 годишни пишлемета. Прибират се у тях пияни, ама няма на кой да му направи впечатление, щото родителите им са на алкохол и хопчета от обяд вероятно...Верно, че ставаше въпрос за някакви бедни работнически семейства и в двата случая, ама реалността тук не е много по-различна. И сигурно и там е имало някакъв елит, който е бил на светлинни години от тези, които съм видял, и е получавал възпитание и образование на светлинни години от тяхното, но според мен просто България я застигна най-накрая индустриалната революция, заедно с всички произтичащи от това негативи.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Сондьора написа: Винаги е имало изтрещели ама не се е давало толкова гласност, един пример: Колко от вас знаят за случая в студентски град през 76 или 77г, когато некъв застрелял 14 студента в 1 блок. И не сте прави, тогава е нямало интернет, америка и т.н.
Да ама в рамките на два дена не е имало 2 ма заклани (единия разчленен), то през 80те и "Жоро Павето" е било публична тайна.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
hemicharger написа:Сондьора написа: Винаги е имало изтрещели ама не се е давало толкова гласност, един пример: Колко от вас знаят за случая в студентски град през 76 или 77г, когато некъв застрелял 14 студента в 1 блок. И не сте прави, тогава е нямало интернет, америка и т.н.
Да ама в рамките на два дена не е имало 2 ма заклани (единия разчленен), то през 80те и "Жоро Павето" е било публична тайна.
Там е работата, че незнаеш дали е имало или не.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
На въпроса: "Абе кво става с тия келеши ?", мисля, че може да се даде ето този много точен отговор!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3