Време за летни гуми?
Модератор: Общи модератори
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
matros написа:е сега вали тука в Габрово, че и натрупа
Ами отивайте да дрифтвате като за последно....

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
cucko написа:matros написа:е сега вали тука в Габрово, че и натрупа
Бате на мен снег ми не требе

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
jullydjs написа:cucko написа:matros написа:е сега вали тука в Габрово, че и натрупа
Бате на мен снег ми не требе
Ами аз какво да правя като съм вече с летните....ще си седи в гаража докато се стопи...знам че не искате сняг че да става мрасотията..някои току що са си измили колите и на следващия ден заваля дъжд....е при нас още няма сняг...но като дойде няма и да я изкарвам че не ми се играе да си сменям комплекта..като и без това няма да има голяма зима..тъй че наздраве..

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Оставам със зимните до края на март. Тази баба Марта е като женското настроение, крайно непостоянна... 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
То като гледам и аз ще остана до края на март ....тамън мислех края на седмицата да ги сменя и пу заваля сняг изненазващо...макар ,че няма и помен от снега вече

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Батки, аз си смених гумите преди няколко дни и днеска ставам и гледам едно красиво вали снежец - еб.си филма си викам... После реших че ми се пие биричка ма то вече късно - магазина далече и хоп на баварката с очаквания за незабравими спомени
Ма кой квото иска да си мисли тая кола не трепна на ни един завой(става въпрос за нормално шофиране, не за умишлени дрифтове). Тъй че май подраних малко със смяната ма не съжалявам. Пък снега до утре няма да го има и си остава само евентуалния дъжд, дет си мисля, че летните ми гуми се справят поне 3 пъти по-добре с него(проверено). Айде лека и салатката да е с мярка 

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Нали знаете защо Баба Марта е нон-стоп кисела? Защото Февруари е къс, а Април - мек!
По темата - добре че още не съм купил джанти, че още на 1 март щяха да са сложени летните гуми

По темата - добре че още не съм купил джанти, че още на 1 март щяха да са сложени летните гуми

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз се чудя дали неделята да ги монтирам!?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
cucko написа:някои току що са си измили колите и на следващия ден заваля дъжд....
З@еби.... направо толкова жестоко ме хвана яд, че щях да си разкъсам ризата... тва е еб@ти обърканото време... ненормално... но и тоя сняг беше смешен... мокър... поне в София... дори сутринта, като тръгвах за работа беше около 0-лата и улиците бяха само мокри...
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
hemicharger написа:Аз се чудя дали неделята да ги монтирам!?
И аз така мисля но при това време к.....ко си оставам с зимните до края на март.
Един ден не мога да я видя чиста колата мама му ...........

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И аз сложих 17-ките с летни джапанки,че ми бе писнало от тенекийки с тасове като сачове за кътми,та било то и оргиналдъ! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Mollov написа:cucko написа:някои току що са си измили колите и на следващия ден заваля дъжд....
З@еби.... направо толкова жестоко ме хвана яд, че щях да си разкъсам ризата... тва е еб@ти обърканото време... ненормално... но и тоя сняг беше смешен... мокър... поне в София... дори сутринта, като тръгвах за работа беше около 0-лата и улиците бяха само мокри...
Колега,не знам към колко си излязъл,ама вчера към 07часа си беше яко сняг по улиците,не пипнаха да чистят,и добре че не бях сложил летните гуми!